Kestovaipat ja tarvikkeet

Uusi ja moderni one size kestovaippa on nykyaikainen kestovaippa. Kestovaipan voi uudestaan käyttää ja se on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Se on pehmeä, hengittävä, vuotamaton, pestävä ja kestävä.
Kestovaipassa on paljon neppejä, joilla on helppo säätää kokoa. Vyötärön tuplanepeillä on mahdollista saada hyvä istuvuus myös jalkojen ympärille. Näin vuotoriski saadaan minimoitua.
Kolme riviä korkeudensäätöneppejä takaavat hyvän istuvuuden eri kokoisilla vauvoilla ja lapsilla. Kestovaippa on tarkoitettu 3-15kg lapsille, joten se sopii usein koko vaippaiän!

Kestovaipassa on hyvin muotoiltu tasku, jonne on helppo sujauttaa lisäimua. Tasku on iso, ja siksi kestovaipan täyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Isompikin käsi mahtuu sen hyvin täyttämään. Taskussa on kuminauha mikä estää maitokakan valumisen ulos kestovaipasta.

Sisäkangas on kestovaipassa pehmeä ja kuivapintainen. Se on hellävarainen vauvan iholle ja tuntuu kosteanakin kuivalta. Kuiva pinta on antibakteerinen, jolloin bakteerit eivät pääse kasvamaan ja lisääntymään. Se ei aiheuta vaippaihottumaa eikä haudo ihoa vaan antaa sen hengittää.
Kestovaippa on tehty laadukkaista materiaaleista ja kankaat ovat ökötex sertifioituja.

Kestovaipassa käytetyt nepit ovat laadukkaita neppejä. Joten kestovaippa on varmasti turvallinen valinta lapsellesi, eikä sisällä ylimääräisiä kemikaaleja.

Näytetään tulokset 1–16 / 66