Search
Close this search box.

Elinfant vuotosuojallinen one size taskuvaippa ja imu

Kuivapintainen taskuvaippa vuotosuojilla.

13,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Uudenlainen taskuvaippa ekologisella kahvifleece sisäkankaalla. Kestovaippa imaisee nesteen nopeasti sisäänsä, ja on kuivan tuntuinen lapsen iholla. Kestovaippa on ihanan pehmeä ja helppohoitoinen.

Elinfant taskuvaipan mukana tulee aina yksi kahvifleece imu. Imussa on kahdessa uloimmassa kerroksessa ihon kuivana pitävää kahvifleecea sekä sisällä kaksi kerrosta super imevää mikrokuitua.

Elinfant vuotosuojallisen one size taskuvaipan sisälle on rakennettu vuotosuojat, joilla varmistetaan se, ettei kestovaippa falskaa.

Vatsallaan nukkuvalle on huomioitu vuotosuojat vaipan eteen. PUL-kankainen reunus vatsan kohdalla pitää sen kuivana ja vähentää bakteerien kasvua navassa. Kuiva reunus on tietysti myös mukavan ja pehmoisen tuntuinen. Myös kestovaipan takapuolella on vuotosuoja, ettei maitokakka pääse valumaan ulos vaipasta.

Elinfant vuotosuojallinen one size taskuvaippa kuivuu muutamassa tunnissa. Siksi se on nopeasti valmis uudestaan käyttöön aina pesun jälkeen. Kestovaipan sisäpinta tuntuu kosteanakin kuivalta, ja on hellä herkälle iholle.
Kestovaipassa on kahdet vuotosuojat jotka takaavat sen, ettei neste pääse vuotamaan vaipan ulkopuolelle. Vuotosuojat ovat joustavat eivätkä hankaa vauvan herkkää ihoa.

Elinfant vuotosuojallinen one size taskuvaippa on säädettävissä sopivaksi vastasyntyneestä taaperoikäiselle asti. Tämä on usein koko vaippaiän sopiva kestovaippa! Et siis tarvitse välttämättä muuta vaippaa. Eikä sinun tarvitse ostaa montaa eri kokoa vaippoja lapsen kasvaessa. Kestovaippa sopii noi  3-15kg vauvasta taaperoon. Vastasyntyneelle suosittelen newborn kokoisia kestovaippoja, joita löydät täältä.

Elinfant vuotosuojallisen one size taskuvaipan uloin kerros on kosteuden pitävä ja hengittävää pul-kangasta. Siinä on kauniit printatut kuviot, ja paljon erilaisia kuoseja. Kangas on joustava, joten se istuu hyvin lapsesi päälle. Liikkuessa kestovaippa mukautuu lapsesi liikkeisiin eikä hankaloita lapsesi liikkumista.

Elinfant vuotosuojallinen one size taskvaippa on hyvin viimeistelty ja laadukas kestovaippa. Materiaalit ovat testattu turvallisiksi ja ne ovat saaneet SGS sertifioinnin todistukseksi kemikaalittomuudesta.

Taskuvaippa on 36cm leveä ja 35cm pitkä.

Materiaali: TPU/PUL polyesteri, kahvifleece 100% polyesteri

Valmistettu Kiinassa

 

Lisätiedot

Kuosit

Metsän Eläimet, Kaktukset, Kauris, Sateenkaaret Kukka, Sateenkaari Yksisarvinen, Sateenkaaret Kuu Ja Pilvet, Kuumailmapallot, Tähtitaivas, Auto, Pupu, Kettu, Karhu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000