Elinfant vuotosuojallinen one size taskuvaippa

Kuivapintainen taskuvaippa vuotosuojilla.

12,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Uuden­lainen tas­ku­vaippa eko­lo­gi­sella kah­vifleece sisä­kan­kaalla. Kes­to­vaippa imaisee nesteen nopeasti sisäänsä, ja on kuivan tun­tuinen lapsen iholla. Kes­to­vaippa on ihanan pehmeä ja helppohoitoinen.

Elinfant vuo­to­suo­jal­lisen one size tas­ku­vaipan sisälle on raken­nettu vuo­to­suojat, joilla var­mis­tetaan se, ettei kes­to­vaippa falskaa. 

Vat­sallaan nuk­ku­valle on huo­mioitu vuo­to­suojat vaipan eteen. PUL-kan­kainen reunus vatsan koh­dalla pitää sen kuivana ja vähentää bak­teerien kasvua navassa. Kuiva reunus on tie­tysti myös mukavan ja peh­moisen tun­tuinen. Myös kes­to­vaipan taka­puo­lella on vuo­to­suoja, ettei mai­to­kakka pääse valumaan ulos vaipasta. 

Elinfant vuo­to­suo­jal­linen one size tas­ku­vaippa kuivuu muu­ta­massa tun­nissa. Siksi se on nopeasti valmis uudestaan käyttöön aina pesun jälkeen. Kes­to­vaipan sisä­pinta tuntuu kos­tea­nakin kui­valta, ja on hellä her­källe iholle.
Kes­to­vai­passa on kahdet vuo­to­suojat jotka takaavat sen, ettei neste pääse vuo­tamaan vaipan ulko­puo­lelle. Vuo­to­suojat ovat jous­tavat eivätkä hankaa vauvan herkkää ihoa. 

Elinfant vuo­to­suo­jal­linen one size tas­ku­vaippa on sää­det­tä­vissä sopi­vaksi vas­ta­syn­ty­neestä taa­pe­roi­käi­selle asti. Tämä on usein koko vaip­paiän sopiva kes­to­vaippa! Et siis tar­vitse vält­tä­mättä muuta vaippaa. Eikä sinun tar­vitse ostaa montaa eri kokoa vaippoja lapsen kas­vaessa. Kes­to­vaippa sopii noi  3-15kg vau­vasta taa­peroon. Vas­ta­syn­ty­neelle suo­sit­telen newborn kokoisia kes­to­vaippoja, joita löydät täältä.

Elinfant vuo­to­suo­jal­lisen one size tas­ku­vaipan uloin kerros on kos­teuden pitävä ja hen­git­tävää pul-kan­gasta. Siinä on kauniit prin­tatut kuviot, ja paljon eri­laisia kuoseja. Kangas on joustava, joten se istuu hyvin lapsesi päälle. Liik­kuessa kes­to­vaippa mukautuu lapsesi liik­keisiin eikä han­ka­loita lapsesi liikkumista. 

Elinfant vuo­to­suo­jal­linen one size tas­kvaippa on hyvin vii­meis­telty ja laa­dukas kes­to­vaippa. Mate­ri­aalit ovat tes­tattu tur­val­li­siksi ja ne ovat saaneet SGS ser­ti­fioinnin todis­tuk­seksi kemikaalittomuudesta. 

Tas­ku­vaippa on 36cm leveä ja 35cm pitkä.

Mate­riaali: TPU/PUL polyesteri, kah­vifleece 100% polyesteri

Val­mis­tettu Kiinassa

 

Lisätiedot

Kuosit

Metsän Eläimet, Kaktukset, Kauris, Sateenkaaret Kukka, Sateenkaari Yksisarvinen, Sateenkaaret Kuu Ja Pilvet, Kuumailmapallot, Tähtitaivas, Auto, Pupu, Kettu, Karhu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elinfant vuotosuojallinen one size taskuvaippa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000