Yhteystiedot

Autan sinua mielelläni kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.

Velkuantie 132
21240 Askainen

P. 050 465 1760

Ota rohkeasti yhteyttä!

Wauzin esittely

Hei olen Mira, kolmen lapsen äiti. Olen käyttänyt kestovaippoja kaikilla lapsillani ja intohimoni kestovaippoihin on vain kasvanut ja kasvanut. Minun taival kestovaippojen kanssa alkoi 2003, kun aloin odottamaan esikoistani, mutta vasta 2021 uskaltauduin tuomaan oman tuotteeni markkinoille. Äitiyslomallani päätin perustaa yhden naisen yrityksen. Perustin toiminimen, avasin verkkokaupan ja aloin myymään Wauzi kestovaippoja! Wauzi on aikaa myöden laajentunut ja saatavilla on paljon erilaisia laadukkaita ja ekologisia tuotteita. 

Etsin pitkään kaunista, hyvin istuvaa ja vuotovarmaa kestovaippaa, sitä kuitenkaan löytämättä. Löytämäni kestovaipat olivat usein kömpelön oloisia ja falskasivat nopeasti vauvan päällä. Tämä motivoikin tuomaan Wauzi kestovaipan markkinoille.

Wauzi tuotteiden ajatuksena on käytännöllisyys, kauneus ja tyylikkyys kuitenkaan unohtamatta sitä tärkeintä ominaisuutta, tuotteen turvallisuutta. Käytämmehän vaippoja arvokkaan ihmisenalun herkkää ihoa vasten. Emmekä halua ylimääräisiä kemikaaleja tai myrkkyjä heidän iholleen. Tämän vuoksi Wauzi kestovaipat ja tuotteet ovat ökötex sertifioidusta materiaalista tehtyjä. Se takaa myrkyttömyyden kestovaippojen materiaaleissa. Wauzi kestovaipat ovat ajattoman kauniita, mutta kuitenkaan lapsekasta söpöyttä unohtamatta. Wauzi kestovaippa on pomminvarma kestovaippa!

Wauzin kotipaikka on Turun saariston rengastien varrella Askaisissa. Voit poiketa siellä, vaikka lomareissulla ja tutustua Wauzin tarjoamiin kestotuotteisiin paikan päällä.

 Toivottavasti nautit Wauzin tarjoamista tuotteista yhtä paljon, kuin minä. Tarkoituksenani on valita kestäviä, laadukkaita ja edullisia kestäviä tuotteita. Joista on iloa useiksi vuosiksi! Kertakäyttökulttuuri on takana päin ja nyt aloitamme uuden kestokulttuurin! 

 Olen aina ollut ekologisen elämän kannattaja ja kulutus on mietityttänyt pitkään. Siksi haluankin tarjota kestäviä kulutus tuotteita. Vaihtamalla kertakäyttöiset tavaramme kestävämpiin tuotteisiin säästämme niin luontoa kuin rahaakin. Vieläpä ihan huomaamatta! 

 Olen tykännyt aina tehdä paljon käsilläni, ja nyt sinullakin on mahdollista saada näitä ihania tuotteita itsellesi! Wauzin korut ovat suomalaista käsityötä ja suomalaisia tuotteita.

 Tervetuloa Wauzille!

Soita 000 000 0000