Search
Close this search box.

Yhteystiedot

Autan sinua mielelläni kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.

Velkuantie 132
21240 Askainen

P. 050 465 1760

Ota rohkeasti yhteyttä!

Wauzin esittely

Hei olen Mira, kolmen lapsen äiti. Teen töitä hammashoitajana, ja sitä ennen tein pitkään töitä kotisairaanhoidossa. Kuopukseni vanhempainvapaalla perustin yhden naisen yritykseni Wauzin. Hain toiminimen, avasin verkkokaupan ja aloin myymään Wauzin kestovaippoja! Ajatuksena oli lisätä perheen toimeentuloa hoitotyön oheen. Hammashoitajan työtä teen edelleen arkena päivisin ja verkkokauppaa iltaisin ja viikonloppuisin. Kiirettä siis pitää, mutta yritän parhaani mukaan selvitä tästä kaikesta 🙈 Tilausajat ovat joskus hieman pidemmät mitä isommissa verkkokaupoissa, muttei koskaan kuitenkaan kohtuuttoman pitkiä. Toimitusajoista voit lukaista lisää toimitusehdoista.

 Wauzi on aikaa myöden laajentunut ja saatavilla on paljon erilaisia laadukkaita ja ekologisia tuotteita. Suosikejani ovat erilaiset uudelleen käytettävät kuukautistuotteet, kuten kuukautislevyt ja tietysti ihanat Wauzin kestovaipat.

 Yritykselleni on tärkeää kestävän kehityksen arvot. Ekologinen elämäntapa on ollut osana elämääni aina. Siksi myös Wauzilta löydät ekologisia, eettisiä ja kestäviä tuotteita.

 Yritän jatkuvasti etsiä mahdollisimman toimivia, lähellä tuotettuja ja ennen kaikkea turvallisia tuotteita. Toivon ihmisten löytävän kertakäyttöisten tavaroiden tilalle parempia ja kestävämpiä vaihtoehtoja. Tuotteita joita on mukavampi ja helpompi käyttää. Tuotteita, jotka säästävät luontoa, ihmisiä ja rahaa. Tuotteita joilla ei riistetä ketään, ja josta jokainen on saanut kunnollisen korvauksen tekemästään työstään. 

Wauzin kotipaikka on Turun saariston rengastien varrella Askaisissa. Tuotteia voi noutaa myös sieltä!

 Toivottavasti nautit Wauzin tarjoamista tuotteista yhtä paljon, kuin minä itse! Tarkoituksenani on tarjota kestäviä ja laadukkaita tuotteita, joista on iloa useiksi vuosiksi! Kertakäyttökulttuuri on takana päin. Kestävän kehityksen kulttuuri on nyt täällä!

 Olen aina ollut ekologisen elämän kannattaja ja kulutus on mietityttänyt minua jo pitkään. Siksi haluan tarjota kestäviä ja ekologisia kulutus tuotteita. Vaihtamalla kertakäyttöiset tavaramme kestävämpiin, uudelleen käytettäviin tuotteisiin säästämme luontoa kuin rahaa. Vieläpä ihan huomaamatta! 

 Tervetuloa Wauzille! Toivottavasti nautit ja pidät kokemuksestasi! 😘

Soita 000 000 0000