Kirppis

 
Wauzin kirppispalvelu

Myyminen Wauzin kirppispalvelussa on helppoa ja vaivatonta!

Wauzin kirppispalvelu helpottaa ja nopeuttaa käytettyjen tuotteiden myymistä eikä netti- ja kivijalkakirpputorien haasteet tule esteeksi kestovaippojen ja tarvikkeiden myynnille.

Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia kirpputorilla paikkasi siisteydestä tai täpötäydestä loossista. Myyntiajan päättymisen jälkeen voit valita, lunastatko mahdollisesti myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi vai lahjoitatko ne hyväntekeväisyyteen.

Pääset siis vaivattomasti eroon kaikista kestovaipoista ja tarvikkeista kerralla!

Wauzi kirppispalvelu huolehtii täysin myymisestä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kestovaippojen kunto kyselyistä tai kuvata lisäkuvia asiakkaiden pyynnöstä. Asiantunteva kirppispalvelumme vastaa asiakkaiden kysymyksiin puolestasi sekä käsittelee mahdolliset reklamaatiot ja tuotepalautukset.

Varaukset, tinkimiset ja oharit eivät ole osana Wauzin kirppipalvelu toimintaa. Vaan asiakas maksaa haluamansa tuotteen ja saa sen nopeasti postitse itselleen.

Kaikki myntiin hyväksytyt kestovaipat ja tarvikkeet toimitetaan samasta paikasta ostajalle. Eikä sinun näin ollen tarvitse pakkailla ja lähetellä kestovaippoja useaan eri paikkaan. Wauzi kirppispalvelu hoitaa tämän puolestasi!

Lähetä siis kestovaippasi ja tarvikkeesi Wauzi kirppispalveluun! Saat reilun myyntivoiton tuotteillesi!

Ota yhteyttä whatsuppilla, Facebook messengerillä, instagramin viestien kautta, tekstiviestitse niin laitetaan kestovaipat kiertoon!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.