Search
Close this search box.

Bambuinen biohajoava hoitoliina rulla (100kpl)

Bambuiset biohajoavat hoitoliinat ovat hyviä vauvan ihon hoidossa vaipan sisällä tai ihon puhtaana pitämiseen.

6,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Kertakäyttöiset bambuiset biohajoavat hoitoliinat hoitavat ihoa

Pehmeät bambuiset biohajoavat hoitoliinat suojaavat vauvan herkkää ihoa ja pitävät sen kuivan tuntuisena. Ne auttavat vaippaihottuman hoidossa ja ennaltaehkäisevät sen ilmenemistä. Bambu on luonnostaan antibakteerinen ja ehkäisee hyvin bakteerien kasvua ja ihottuman syntyä. Bambuinen biohajoava hoitoliina auttaa pitämään ihon kuivana, kunnossa ja helpottaa kestovaippojen puhdistusta.

Bambuinen biohajoava hoitoliina on helppo irroittaa rullasta ja asetella kestovaippaan. Se tulee aina ihoa vasten päälimmäiseksi kerrokseksi.

Bambuisia biohajoavia hoitoliinoja voi käyttää myös pesulappuina. Kostuta lämpimässä vedessä ja laita tippa öljyä hoitoliinalle. Näin saat tehokkaan ja hoitavan puhdistusliinan vauvan ihon ja pepun puhdistukseen.

Vaikka tuote on biohajoava niin ethän laita ulostetta kompostiin. Bambuinen biohajoava hoitoliina laitetaan vaippakäytön jälkeen sekajätteeseen. Sen voi kompostoida jos hoitoliinassa ei ole ulostetta.

Bambuista biohajoavaa hoitolinaa voi käyttää myös kertakäyttöisissä vaipoissa suojaamaan ja hoitamaan vauvan ihoa.

 Ei sisällä kovia synteettisiä kemikaaleja, väriaineita, hajusteita tai säilöntäaineita. Bambuinen biohajoava hoitoliina on BPA-vapaa ja lateksiton ja lyijy vapaa tuote. Bambuinen biohajoava hoitoliina sopii täydellisesti vauvan ihon hoitoon. Se ei sisällä mitään ylimääräisiä kemikaaleja. Bambuiselle biohajoavalle hoitoliinalle on annettu ökö-TEX100 sertifikaatti.

 

  Miksi valita bambuinen hoitoliina?

         Bambu ei ole puu vaan kasvi. Se voi kasvaa jopa 5cm päivässä, ja tarvitsee hyvin vähän vettä kasvaakseen.                   Bambukuituinen hoitoliina hajoaa noin 180 päivässä kompostissa.

Valmistusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000