Bambuinen biohajoava hoitoliina rulla (100kpl)

Bambuiset biohajoavat hoitoliinat ovat hyviä vauvan ihon hoidossa vaipan sisällä tai ihon puhtaana pitämiseen.

6,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Ker­ta­käyt­töiset bam­buiset bio­ha­joavat hoi­to­liinat hoi­tavat ihoa

Pehmeät bam­buiset bio­ha­joavat hoi­to­liinat suo­jaavat vauvan herkkää ihoa ja pitävät sen kuivan tun­tuisena. Ne aut­tavat vaip­pai­hot­tuman hoi­dossa ja ennal­taeh­käi­sevät sen ilme­ne­mistä. Bambu on luon­nostaan anti­bak­tee­rinen ja ehkäisee hyvin bak­teerien kasvua ja ihot­tuman syntyä. Bam­buinen bio­ha­joava hoi­to­liina auttaa pitämään ihon kuivana, kun­nossa ja hel­pottaa kes­to­vaip­pojen puhdistusta. 

Bam­buinen bio­ha­joava hoi­to­liina on helppo irroittaa rul­lasta ja ase­tella kes­to­vaippaan. Se tulee aina ihoa vasten pää­lim­mäi­seksi kerrokseksi. 

Bam­buisia bio­ha­joavia hoi­to­liinoja voi käyttää myös pesu­lap­puina. Kostuta läm­pi­mässä vedessä ja laita tippa öljyä hoi­to­lii­nalle. Näin saat tehokkaan ja hoi­tavan puh­dis­tus­liinan vauvan ihon ja pepun puhdistukseen. 

Vaikka tuote on bio­ha­joava niin ethän laita ulos­tetta kom­postiin. Bam­buinen bio­ha­joava hoi­to­liina lai­tetaan vaip­pa­käytön jälkeen seka­jät­teeseen. Sen voi kom­pos­toida jos hoi­to­lii­nassa ei ole ulostetta. 

Bam­buista bio­ha­joavaa hoi­to­linaa voi käyttää myös ker­ta­käyt­töi­sissä vai­poissa suo­jaamaan ja hoi­tamaan vauvan ihoa. 

 Ei sisällä kovia syn­teet­tisiä kemi­kaaleja, väriai­neita, hajus­teita tai säi­lön­tä­ai­neita. Bam­buinen bio­ha­joava hoi­to­liina on BPA-vapaa ja latek­siton ja lyijy vapaa tuote. Bam­buinen bio­ha­joava hoi­to­liina sopii täy­del­li­sesti vauvan ihon hoitoon. Se ei sisällä mitään yli­mää­räisiä kemi­kaaleja. Bam­bui­selle bio­ha­joa­valle hoi­to­lii­nalle on annettu ökö-TEX100 sertifikaatti.

 

  Miksi valita bam­buinen hoitoliina? 

         Bambu ei ole puu vaan kasvi. Se voi kasvaa jopa 5cm päi­vässä, ja tar­vitsee hyvin vähän vettä kas­vaakseen.                   Bam­bu­kui­tuinen hoi­to­liina hajoaa noin 180 päi­vässä kompostissa. 

Val­mistusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bambuinen biohajoava hoitoliina rulla (100kpl)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000