Search
Close this search box.

Elf one size taskuvaippa

Kuvasta poiketen, kaikki kestovaipat ovat tarra kiinnitteisiä

12,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Elf onesize taskuvaippa on helppokäyttöinen kestovaippa lapsellesi. Se sopii eri kokoisille lapsille monien säätömahdollisuuksiensa ansiosta.

Elf onesize taskuvaippa koostuu ulkopuolella olevasta kosteudensulkukankaasta ja sisäpuolella olevasta märkänäkin kuivalta tuntuvasta sisäkankaasta. Ulkokankaana on joustava PUL-kangas. Se pitää kosteuden vaipan sisällä, mutta antaa ihon hengittää. Joustavuuden ansiosta kestovaippa myötäilee lapsen liikkeitä ja istuu hyvin päällä. Sisäkangas on pehmoinen polymokka, eikä se nukkaannu herkästi. Polymokka antaa kuivan tunteen  iholla, vaikka kestovaippa olisikin märkä. Tämä ehkäisee bakteerien kasvua ja vaippaihottumaa.

Elf one size taskuvaippa sopii pienestä vauvasta taaperoon. Kestovaipassa on runsaasti laadukkaita KAM-neppejä, joilla vaipan saa säädettyä eri kokoiselle lapselle sopivaksi. Korkeudensäätöneppejä on kolmessa rivissä. Laadukas tarranauha antaa portaattoman säätö mahdollisuuden vaipan kiinnitykseen. Kestovaippa sopii noin 4-17kg lapsille. Vastasyntyneille suosittelen new born kokoa, joita löydät täältä.

Elf one size taskuvaippa on reilun kokoinen yhden koon kestovaippa. Se on tarpeeksi leveä, jolloin se on helppo täyttää. Lisäksi taskuvaippa istuu lapsen päälle, kuin vuotosuojallinen kestovaippa. Tämä estää tehokkaasti ohivuotojen syntyä!

 

Elf onesize taskuvaippa ei sisällä imua, ja ne myydään erikseen täällä.

 Materiaalit:

Ulkokangas on kudottu 100% polyesteri, päällystetty vedenpitävällä PUL-laminoinnilla

Sisäkangas kuivapintainen polymokka, 100% polyesteri

 Valmistus maa:

Kiina

Lisätiedot

Kuosi

Lehti sininen, Lehti vihreä, Peikonlehti, Kukka sininen, Saniainen sininen, Laiskiainen, Lilja, Värikäs kukka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000