Almawin Sappisaippuapala

2,90 Sis. 24% alv

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Almawin saip­pi­saippua on jokaisen kodin luotto tuote. Sen tah­ran­poisto kykyyn luot­tavat monet ihmiset. Se on tun­nettu ja paljon käy­tetty tuote kotitalouksissa.

Öljyn ja koo­kos­rasvan sekoitus antaa hyvän pesu­tehon ja on suo­tuisa perusta sap­pi­hapon rasvaa ja likaa irroit­ta­valle teholle. Jopa kovassa vedessä sap­pi­happo irroittaa vai­keatkin tahrat, kuten veren, meikin, kahvin, teen, suklaan, musteen, ruohon ja rasvan. Jopa hiki­tahrat ovat saaneet kyytiä tämän teho­pak­kauksen voimasta.

Almawin sap­pi­saippua on eko­lo­gisen kodin luotto tuote tahroja vastaan. Se kuuluu jokaisen ympä­ris­tö­tie­toisen kodin vakio­va­rus­tukseen. Se on edul­linen ja help­po­käyt­töinen puh­dis­tusaine, joka tehoaa lukuisiin eri tahroihin. 

Almawin sap­pi­saip­pualla voi poistaa monia tahroja vaat­teista, mutta myös huo­ne­ka­lujen ver­hoi­lusta, auton­pen­keistä ja matoista. 

Almawin sap­pi­saippua on koko­nai­se­dul­linen rat­kaisu, joka ei kuormita luontoa. Se on täysin bio­ha­joava. Se ei sisällä val­kaisu- tai väriai­neita. Saip­pi­saippua pesee tahrat luon­nol­li­sesti ja hel­posti, joten voit aina nauttia puh­taasta pyykistä!

Ominaisuudet:

PH-arvo on 8-9, joka vastaa meri­veden tai iholle käyet­tävän saippuan emäksisyyttä.

Valko- ja väriä­pääs­tä­mät­tö­mälle kir­jo­pyy­kille ( puu­villa, pellava, hamppu ja sekakuidut )

Tehokas hedelmä, veri-, muste-, kuu­la­kär­kikynä-, rasva- ja ruo­ho­tah­roihin sekä muihin ylei­simpiin tah­roihin ( kan­nattaa aina mah­dol­li­suuksien mukaan huu­della tahra mah­dol­li­simman nopeasti) 

Erittäin riit­toisa tahtanpoistoaine

Voi­makas rasvan irroittaja

100% bio­ha­joava

Sap­pi­saippua soveltuu erin­omai­sesti kes­to­vaip­pojen ja kes­to­si­teiden tah­ran­poistoon. Lap­si­per­heiden kestosuosikki.

Käyttö: var­mista väri­listen teks­tiilien värin pitävyys ennen käyttöä. Levitä sap­pi­saippuaa suoraan tahraan ja anna vai­kuttaa 30 minuuttia. Tai voit jättää vai­kut­tamaan (jopa päi­viksi) siihen asti, kunnes teks­tiili menee pesuun. Huuhtele huo­lel­li­sesti tai laita pesukoneeseen. 

Huomio! Pidem­mässä säi­ly­tyk­sessä sap­pi­saippua voi muuttaa väriään. Sen teho ei kui­tenkaan häviä. 

Tar­kista väril­li­sissä teks­tii­leissä värin pysyvyys huo­maa­mat­to­massa koh­dassa ensin. 

Säilytä lasten ulottumattomissa. 

Säilytä huo­neen­läm­mössä 10-25 asteen lämpötilassa. 

Sisältää: palmu- tai koo­kos­ras­vasta kei­tetty saippua, gly­se­riini, naudan sapesta tehty jauhe, par­fyymi, nat­riumkloridi, nat­rium­sul­faatti, limo­neeli, väri

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Almawin Sappisaippuapala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000