Search
Close this search box.

Almawin Sappisaippuapala

2,90 Sis. 24% alv

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Almawin saippisaippua on jokaisen kodin luotto tuote. Sen tahranpoisto kykyyn luottavat monet ihmiset. Se on tunnettu ja paljon käytetty tuote kotitalouksissa.

Öljyn ja kookosrasvan sekoitus antaa hyvän pesutehon ja on suotuisa perusta sappihapon rasvaa ja likaa irroittavalle teholle. Jopa kovassa vedessä sappihappo irroittaa vaikeatkin tahrat, kuten veren, meikin, kahvin, teen, suklaan, musteen, ruohon ja rasvan. Jopa hikitahrat ovat saaneet kyytiä tämän tehopakkauksen voimasta.

Almawin sappisaippua on ekologisen kodin luotto tuote tahroja vastaan. Se kuuluu jokaisen ympäristötietoisen kodin vakiovarustukseen. Se on edullinen ja helppokäyttöinen puhdistusaine, joka tehoaa lukuisiin eri tahroihin.

Almawin sappisaippualla voi poistaa monia tahroja vaatteista, mutta myös huonekalujen verhoilusta, autonpenkeistä ja matoista.

Almawin sappisaippua on kokonaisedullinen ratkaisu, joka ei kuormita luontoa. Se on täysin biohajoava. Se ei sisällä valkaisu- tai väriaineita. Saippisaippua pesee tahrat luonnollisesti ja helposti, joten voit aina nauttia puhtaasta pyykistä!

Ominaisuudet:

PH-arvo on 8-9, joka vastaa meriveden tai iholle käyettävän saippuan emäksisyyttä.

Valko- ja väriäpäästämättömälle kirjopyykille ( puuvilla, pellava, hamppu ja sekakuidut )

Tehokas hedelmä, veri-, muste-, kuulakärkikynä-, rasva- ja ruohotahroihin sekä muihin yleisimpiin tahroihin ( kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan huudella tahra mahdollisimman nopeasti)

Erittäin riittoisa tahtanpoistoaine

Voimakas rasvan irroittaja

100% biohajoava

Sappisaippua soveltuu erinomaisesti kestovaippojen ja kestositeiden tahranpoistoon. Lapsiperheiden kestosuosikki.

Käyttö: varmista värilisten tekstiilien värin pitävyys ennen käyttöä. Levitä sappisaippuaa suoraan tahraan ja anna vaikuttaa 30 minuuttia. Tai voit jättää vaikuttamaan (jopa päiviksi) siihen asti, kunnes tekstiili menee pesuun. Huuhtele huolellisesti tai laita pesukoneeseen. 

Huomio! Pidemmässä säilytyksessä sappisaippua voi muuttaa väriään. Sen teho ei kuitenkaan häviä.

Tarkista värillisissä tekstiileissä värin pysyvyys huomaamattomassa kohdassa ensin.

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Säilytä huoneenlämmössä 10-25 asteen lämpötilassa.

Sisältää: palmu- tai kookosrasvasta keitetty saippua, glyseriini, naudan sapesta tehty jauhe, parfyymi, natriumkloridi, natriumsulfaatti, limoneeli, väri

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000