Wauzi hamppuimu Synttäritarjous -30%

Super tehokas Luomu hamppuimu taskuvaippaan

6,90  Sis. 24% alv

Varasto loppu

Kuvaus

Wauzin hamp­puimu on nyt uudis­tettu! Siihen on tullut lisää imu­kykyä ja onkin par­haim­millaan yökäy­tössä tai taa­pe­rolla päi­vä­vai­passa.

Wauzi hamppu lisäimu on ökötex ser­ti­fioi­dusta luo­mu­laa­tui­sesta hamppu-puu­vil­la­kan­kaasta tehty viisi ker­rok­sinen imu. Sen imuteho on aivan omaa luok­kaansa, ja se sopiikin käy­tet­tä­väksi juu­rikin öisin.

Wauzin hamp­puimussa on supe­risti imu­kykyä! Se pitää nesteen sisällään, eikä luovuta sitä pois puris­tuk­sissa. Imussa on nopeasti imevää puu­villaa, mitä voi­taisiin kutsua luonnon omaksi mik­ro­kui­duksi. Puu­villa pystyy imemään itseensä todella paljon nestettä salaman nopeasti. Tämä auttaa siinä, ettei neste pääse valumaan ulos vai­pasta. Imussa on lisänä hamppua. Se takaa sen, että kaikki imey­tynyt neste myös pysyy imun sisällä, eikä imu päästä nes­tettä ulos puris­tuessaan esi­mer­kiksi silloin kun lapsi istuu. 

Wauzin hamp­pui­mussa on vahvat tik­kaukset ja siisti viimeistely.

Wauzin hamp­pui­mulla saat loih­dittua tas­ku­vai­pasta ohuen ja super imu­ky­kyisen kes­to­vaipan lapsellesi. 

Wauzi hamp­puimu on kehi­tetty imemään nopeasti ja suu­rella volyy­milla. Siksi se imee isoja määriä nes­tettä itseensä vaivattomasti. 

Tämä imu riittää usein yksinään vauvan imuksi kes­to­vai­passa, koska on niin tehokas. Puu­vil­lainen tii­maimu lisänä hamp­puimun päällä tekee kom­bosta vie­läkin tehok­kaamman, ja sillä pärjää jo ison taa­peron kanssa. Ei sovi ihan pie­nelle vau­valle, koska on alkuun tömä­kämpi ennen hampun pehmenemistä.

Jos tar­vitset run­saasti kas­te­le­valle, pit­källe vaihto välille esim. yöksi imun niin se on tässä. 

Wauzin hamp­puimun koko on 35cm x 13,5cm

Mate­riaali: val­kai­sematon hamp­pu­puu­villa

Pesu 60 astetta ja kuosittelu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzi hamppuimu Synttäritarjous -30%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000