Search
Close this search box.

Hamppuimu Puppi Doupler

Super tehokas Luomu hamppuimu taskuvaippaan

4,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Hamppuimu Puppi Doupler on ökötex sertifioidusta luomulaatuisesta hamppu-bambu-puuvillakankaasta tehty kaksi kerroksinen imu. Sen imuteho on huippu hyvä, ja se sopii käytettäväksi taskuvaipassa lisäimuna.

Hamppuimu Puppi Doulerissa on superisti imukykyä! Se pitää nesteen sisällään, eikä luovuta sitä pois edes puristuksissa. 

Hamppuimu Puppi Douplerissa on nopeasti imevää puuvillaa, mitä voitaisiin kutsua luonnon omaksi mikrokuiduksi. Puuvilla pystyy imemään itseensä todella paljon nestettä salaman nopeasti. Tämä auttaa siinä, ettei neste ehdi valua ulos vaipasta.

Hamppu materiaalina auttaa siinä, että kaikki imetty neste pysyy imun sisällä. Se ei päästä nestettä ulos puristuksissa, esimerkiksi silloin kun lapsi istuu. Hamppu ei tarvitse kasvuun torjuntaaineita ja on erittäin ekologinen materiaali.

Hamppuimu Puppi Douplerissa on vahvat ja näyttävät tikkaukset ja siisti viimeistely. Se on kaunis katsella ja pysyy muodossaan pesusta toiseen.

Hamppuimu Puppi Douplerin kanssa saat loihdittua taskuvaipasta ohuen, toimivat ja imukykyisen kestovaipan lapsellesi.

Hamppuimu Puppi Doupler on kehitetty imemään nopeasti ja suurella volyymilla. Siksi se imee isoja määriä nestettä itseensä vaivattomasti. Wauzin taittoimu lisänä tekee kombosta vieläkin tehokkaamman. Sillä pärjää jo ison taaperon kanssa. 

Hamppuimu Puppi Doupleria voidaan käyttää lisäimun tavoin taskuvaipan taskussa tai suoraan ihoa vasten nappaamaan pissat nopeasti. (Se voi auttaa ohivuovuodoissa tai jos halutaan märkäpintainen kestovaippa). Sen pinnalta kakka liukuu helposti pois, ja putsaaminen on miellyttävämpää.

Koko 35cm x 13,5cm

Ominaisuudet:

  • Valkaisematonta, vääjäämätöntä kangasta
  • Ohut
  • Nopeasti kuivuva
  • Ei sisällä allergeeneja, eikä aiheuta iho ärsytystä

Materiaali: 50% luomu puuvilla, 30% bambu viskoosi ja 20% hamppu

Hamppuimu Puppi Douplerilla on Ökö-Tex Standard sertifikaatit

Pesu 60 asteessa, voidaan kuivata kuivausrummussa. Kuositellaan kosteana.

Suositellaan pesemään ennen ensimmäistä käyttö kertaa kolmesti, jotta imukyky saadaan paremmaksi. Paras imuteho saavutetaan noin 6-8 pesukerran jälkeen.

Valmistusmaa Puola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000