Search
Close this search box.

Little Rhino Kuorivaippa One Size Fit

Little Rhino on puolalainen kestovaippoja yritys, jolla on vahva jalansija Puolan kestovaippa markkinoilla. Sen suosio perustuu toimiviin, istuviin ja kauniisiin kestovaippoihin.

15,90 Sis. 24% alv

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Little Rhino kuorivaippa one size fit on kestovaipan päällimmäinen kerros, mikä pitää kosteuden vaipan sisällä. Se on todella mukava päällä ja sopii pitkään, toisille vaippaiän loppuun asti.

Little Rhino kuorivaippa one size fit on ergonominen ja valmistettu veden pitävästä PUL-kankaasta. PUL-kangas päästää ilman läpi joka mahdollistaa lapsen ihon hengittämisen.

Little Rhinon kuorivaipat ovat kuuluisia niiden kauneudesta, mukavuudesta ja luotettavuudesta. Ne istuvat hyvin lapsen päälle eivätkä tee kestovaipasta kovin suurta pakettia. Kuorivaipan sisälle tulee laittaa imua lapsen tarpeiden mukaan. Usein niin, että pienelle vauvalle tarvitaan vähemmän imua ja isommalle enemmän. Vanhemmat suosivat monesti imujen laittoa kuorivaippaan niin, että valitsevat sinne prefoldin tai taittoimun sekä yhden tai kaksi lisäimua tai käärmeimun. Kuorivaipan sisälle sopivia ja imukykyisiä imuja löydät täältä sekä täältä.

Little Rhino one size fit on tehty istumaan vauvan päälle tiiviisti niin, että kestovaipasta tulee mahdollisimman ergonominen ja pieni, jolloin lapsella on helppo liikkua ja se on mahdollisimman mukava päällä. Älä siis pelästy kestovaipan kokoa! Sen eteen ja taakse on ommeltu pienet läpät, joiden ansiosta imut on helpompi asetella ja kuorivaippa on helppo pukea lapsen päälle.

 Miten Little Rhino kuorivaippa pestään?

Voit pestä kuorivaipan pesukoneessa 60 asteessa ilman valkaisevia aineita. Älä silitä tai valkaise kuorivaippaa, äläkä säilytyä suorassa auringonpaisteessa sillä se voi haurastuttaa herkkää PUL-laminointia.

Kaikki Little Rhino kestovaipat valmistetaan Puolassa sertifioiduista kankaista. Kaikilla Little Rhino kankailla on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000