Eteerinen öljy Biovie neljä erilaista tuoksua

9,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Etee­rinen öljy Biovie on luo­mu­laa­tuinen kas­veista uutettu tuok­suöljy. Etee­risiä öljyjä käy­tetään aina sääs­te­li­äästi, koska ne yhdessä pul­lossa voi olla käy­tetty useita kiloja itse kasvis. Se on siis hyvin tii­viissä muo­dossa pie­nessä pul­lossa. 1-2 tippaa etee­ristä öljyä riittää jo rai­kas­tamaan pyykit ja kes­to­vaipat ja antamaan huo­neelle raikkaan tuoksun. Etee­rinen öljy tulee esiin kun­nolla, kun sitä käyttää pieniä määriä isompaan kokonaisuuteen.

Etee­rinen öljy Biovie sopii käy­tet­tä­väksi keit­tiössä epä­miel­lyt­tävien hajujen eli­mi­nointiin. Voit tiputtaa ros­ka­äm­päriin muu­taman tipan etee­ristä öljyä, jolloin ros­ka­korin tympeä haju häviää. Tiputa muutama tippa etee­ristä öljyä suoraan pyy­kin­pe­su­koneen pesu- tai huuh­te­luai­ne­lo­keroon. Näin pyykit saavat usko­mat­toman raikkaan tuoksun.

Etee­rinen öljy Biovie sopii dif­fuusoriin tai tuok­su­lau­ta­selle huonetuoksuksi.

Etee­rinen öljy Biovie sopii ruo­an­laittoon, esi­mer­kiksi voit tiputtaa suoraan tai­kinaan muu­taman tipan tai voit laittaa sitä teehen, kermaan tai kas­tik­keeseen. Kui­tenkaan kahden tipan päi­vit­täistä annosta ei tulisi ylittää.

Ainesosat:

Appel­siini

Euka­lyptus, pipar­mint­tuöljy, viherminttuöljy

Laventeli

Sit­ruu­nan­leh­tiöljy, appelsiini

Lisätiedot

Tuoksu

Sitruuna, Appelsiininkukka, Minttu ja eukalyptus, Laventeli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eteerinen öljy Biovie neljä erilaista tuoksua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000