Search
Close this search box.

Elf AIO Kestovaippa Bambu-puuvilla

AIO Kestovaippa Elf Bambu-puuvilla sopii käytettäväksi 3-15kg lapsilla ilman lisäimuja. Tämän helpompaa kestovaippaa ei ole, koska tässä on kaikki yhdessä.

18,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Kaunis ja hyvin istuva all in one kestovaippa, jossa on kaikki yhdessä. Tehokas imu materiaali sekä kosteuden pitävä kerros kiinni samassa kestovaipassa, eli all in one. Kansankielellä usein puhutaan myös helppo käyttö vaipasta, ja sitä tämä todella onkin!

Elf AIO Kestovaippa Bambu-puuvilla on kestovaippa jossa on bambuviskoosin ja puuvillan yhdistelmästä sekä mikrokuidusta tehty lisäimu, jonka päällipinta on kuivan tuntuista materiaalia. Eli iholla kestovaippa tuntuu kastuessaan kuivalta. Lisäimu on ommeltu kiinni vaippaan, joka nopeuttaa huomattavasti vaipan kuivumista. Lisäksi kestovaipan sisään on ommeltu runsaasti kiinteää imua. Nämä yhdessä tekevät tästä vaipasta loistavan AIO kestovaipan. Kestovaipan ulkopinta on hyvin kosteutta pitävää TPU-kangasta. Laadukas TPU on hengittävä, joustava, todella ohut, eikä se päästä kosteutta läpi.

Elf AIO Kestovaippa Bambu-puuvilla on runsaasti imevä kestovaippa ja se sopii käytettäväksi jopa runsaasti kastelevilla lapsilla.

Elf AIO Kestovaippa Bambu-puuvilla sopii käytettäväksi 3-15kg lapsilla. Usein se sopii heti newborn-koon jälkeen käytettäväksi. Noin 3kk ikäisestä vaippaiän loppuun asti. Korkeudensäätönepit sekä vyötäröllä olevat kiinnitysnepit ovat korkea laatuisia KAM-neppejä, joiden asettelun ansiosta vaippa sopii lähes kaiken kokoisille ja muotoisille vauvoille.

Elf AIO Kestovaippa Bambu-puuvilla sopii käytettäväksi vauvalla niin sisällä, kuin ulkona, päivällä ja yöllä, leikkiessä tai nukkuessa. Joka tilanteessa vauvasi olo on mukava kestovaippa päällä. Huolella valittujen ultra pehmeiden materiaalien ansiosta vauvan iho voi hyvin ilman ikävää vaippaihottumaa. Kestovaipan materiaalit ovat hengittävämpiä, kuin kertakäyttöiset muovivaipat. Varsinkin pojilla tämä on tärkeää huomioida lämmön vuoksi.

Ulkokangas on kudottu 100% polyesteri, päällystetty vedenpitävällä PUL-laminoinnilla

Sisäkangas on kuivapintainen kiiltävä polymokka, 100% polyesteri

Valmistusmaa Kiina

Lisätiedot

Kuosit

Merellä, Viidakko, Granaattiomena, Sateenkaaret, Maatilalla, Dinosaurukset, Avokaado

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000