Search
Close this search box.

Wauzin kirppispalvelu

Miten Wauzin kirppispalvelu toimii?

Sinulle tarpeeton ja huonosti istuva kestovaippa voi hyvin toimia toisella lapsella. Vai onko kestovaippasi vain vailla käyttäjää? Laita siis sinulle tarpeettomat kestovaippasi ja kestovaippa tavarasi myyntiin, edistä kestävää kehitystä ja ansaitse lisäksi rahaa!

Wauzin myy käytetyt kestovaipat ja tarvikkeet puolestasi. Wauzi lajittelee, kuvaa, hinnoittelee ja laittaa tuotteet myyntiin puolestasi kirppispalveluumme. Sinun ei tarvitse kuin lähettää tuotteesi Wauzille ja alat tienata rahaa! Wauzi hoitaa kaiken muun puolestasi!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lomakkeella! Saat postitustunnuksen, jolla voit lähettää käytetyt kestovaipat ja tarvikkeet Wauzin kirppispalveluun.

Mitä voin myydä?

Wauzin kautta voit myydä

 • kestovaippoja
 • pul pusseja / vaippakasseja
 • harjoitteluhousuja
 • sisävaipan kiinnittimiä
 • villavaippahousuja
 • erilaisia imuja

Wauzi hyväksyy vain tuotteet mitkä ovat:

 • puhtaita
 • ehjiä ja toimivia
 • tahrattomia
 • Ei äitiyspakkauksen vaippoja
 • hajuttomia

Wauzi tarkastaa kaikki lähetetyt tuotteet ennen myyntiin laittamista

Jos tarkastusvaiheessa näyttää, että lähetyksessä on paljon myyntiin sopimattomia tuotteita, voidaan lähetys kokonaisuudessaan hylätä jo tässä vaiheessa. Hylätyt tuotteet toimitetaan kierrätykseen, jätelaitokselle tai lahjoitetaan eteenpäin.

Kaikkien myyntiin tulevien tuotteiden tulee olla puhtaita, ehjiä, ei äitiyspakkauksesta saatuja, tahrattomia ja hajuttomia. Wauzi pidättää oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset, äitiyspakkauksesta tulleet tai pahan hajuiset tuotteet. Lähetäthän Wauzille vain ja ainoastaan myyntiin kelpaavia tuotteita!

Paljonko Wauzin kirppispalvelu maksaa?

Wauzi kirppispalvelu veloittaa myyntiin lähetettämisestä syntyvän toimituskulun 6,90e kertyneestä myyntivoitostasi. Hinta on aina sama lähetätpä myyntiin miten paljon tahansa tuotteita.

Wauzi kirppispalvelu valokuvaa tuotteet ja hinnoittelee ne mahdollisimman hyvällä ja järkevällä hinnalla. Jokaisen tuotteen myyntihintaan lisätään 0,90. Mikä on Wauzi.fi osuus.

Jokaisesta tuotteesta vähennetään lisäksi logistiikka maksu 0,50€ / myyty tuote.
Saat myyntitulosta 50% itsellesi, ilman Wauzi.fin osuutta ja 50% Wauzi kirppispalvelu toisen 50% vaivannäöstään. Jaamme siis myyntituoton tasan!

Sinä saat puolet ja Wauzi puolet, eikö olekin reilua? Lisäksi myynti on todella helppoa ja vaivatonta!

Miten pitkä on myyntiaika?

Myyntiaika on puolivuotta eli kuusi kuukautta. Jonka jälkeen voit ostaa tuotteellesi lisää aikaa 0,50€ per tuote. Tällöin saat tuotteellesi jatkoaikaa kaksi kuukautta lisää. Myyntiajan päätyttyä voit lunastaa myymättä jääneet tuotteet itsellesi 6,90e eli lähetyskulun hinnalla. Tai ostaa toiset kaksi kuukautta lisäaikaa 0,50€ per tuote. Voit ostaa yhteensä kolme kertaa lisäaikaa.

Soita 000 000 0000