Wauzin kirppispalvelu

Miten Wauzin kirppispalvelu toimii? 

 Sinulle tarpeeton ja huonosti istuva kestovaippa voi hyvin toimia toisella lapsella. Vai onko kestovaippasi vain vailla käyttäjää? Laita siis sinulle tarpeettomat kestovaippasi ja kestovaippa tarvikkeesi myyntiin, edistä kestävää kehitystä ja ansaitse lisäksi rahaa!

 Wauzi myy kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet puolestasi. Wauzi lajittelee, kuvaa, hinnoittelee ja laittaa kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeesi myyntiin puolestasi kirppispalveluumme. Sinun ei tarvitse kuin lähettää tuotteesi Wauzille ja alat tienata rahaa! Wauzi hoitaa kaiken muun puolestasi! 

 Mitä voin myydä? 

 Wauzin kautta voit myydä 

 – kestovaippoja

 – pul pusseja / vaippakasseja

 – harjoitteluhousuja

 – sisävaipan kiinnittimiä

 – villavaippahousuja

 – erilaisia imuja

 Wauzi hyväksyy vain tuotteet mitkä ovat:

 – puhtaita

 – ehjiä ja toimivia 

 – tahrattomia 

 – alle viisi vuotta vanhoja

 – hajuttomia 

 Wauzi tarkastaa kaikki lähetetyt kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet ennen myyntiin laittamista. Jos tarkastusvaiheessa näyttää, että lähetyksessä on paljon myyntiin sopimattomia kestovaippoja ja kestovaippa tarvikkeita, voidaan lähetys kokonaisuudessaan hylätä. Hylätyt kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet toimitetaan kierrätykseen, jätelaitokselle tai lahjoitetaan eteenpäin. 

Kaikkien myyntiin tulevien kestovaippojen ja kestovaippa tarvikkeiden tulee olla puhtaita, ehjiä, alle viisi vuotta vanhoja, tahrattomia ja hajuttomia. Wauzi pidättää oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset, yli viisi vuotta vanhat tai pahan hajuiset kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet. Lähetäthän Wauzille vain ja ainoastaan myyntiin kelpaavia kestovaippoja ja kestovaippa tarvikkeita! 

 Paljonko Wauzin kirppispalvelu maksaa?

 Wauzin kirppispalvelu valokuvaa kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet ja hinnoittelee ne mahdollisimman hyvällä ja järkevällä hinnalla. Haluammehan molemmat mahdollisimman hyvän myyntituoton kaikille kestovaipoille ja kestovaippa tarvikkeille. Jokaisen tuotteen myyntihintaan lisätään 0,90€. Mikä on Wauzi.fi osuus. Se ei siis vähennä myyntivoittoa vaan lisätään valmiiseen hinta-arvioon. 

 Halutessasi lähettää kestovaippasi ja kestovaippa tarvikkeesi Wauzin kirppispalvelulle. Saat Wauzi.fi:ltä yhteydenoton yhteydessä postituskoodin, jolla saat lähetettyä kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeesi Wauzin kirppispalvelulle. Tämä vähennetään kestovaippojen ja kestovaippa tarvikkeiden myyntivoitosta. 

 Jokaisesta kestovaipasta tai kestovaippa tarvikkeista vähennetään lisäksi logistiikka maksu 0,50€ / myyty kestovaippa tai kestovaippa tarvike.  

 Saat myyntitulosta 50% itsellesi, ilman Wauzi.fin osuutta ja 50% Wauzin kirppispalvelu toisen 50%. Jaamme siis myyntituoton tasan Wauzin kirppispalvelu ja sinä. Sinä saat puolet ja Wauzi puolet, reilua eikö? Lisäksi myynti on todella helppoa ja vaivatonta!

 Miten pitkä on myyntiaika?

 Myyntiaika on yhdeksän kuukautta. Jonka jälkeen voit ostaa kestovaipoille ja kestovaippa tarvikkeille lisää aikaa 0,50€ per kestovaippa tai kestovaippa tarvike. Tällöin saat kestovaipoille ja kestovaippa tarvikkeille jatkoaikaa kolme kuukautta. Myyntiajan päätyttyä voit lunastaa myymättä jääneet kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet lähetyskulun hinnalla. Tai ostaa toiset kolme kuukautta lisäaikaa 0,50€ per tuote. Voit ostaa yhteensä kolme kertaa lisäaikaa. 

Miten palvelu toimii?

 Kestovaippa aika alkaa olla ohi ja nyt ne lojuvat varastoituna odottamassa myyntiin laittamista? Aikaa ei kuitenkaan ole tarpeeksi sen tekemiseen? Sama tilanne on monissa lapsiperheissä ja siksi Wauzi rientää apuun! Anna vanhoille kestovaipoille ja kestovaippa tarvikkeille uusi elämä jonkun toisen lapsen kanssa. Kierrättämällä Wauzin kanssa edistät kestävää kehitystä ja ansaitset vielä rahaa!

 Yhdistämme perheiltä tulevat kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet ja laitamme ne puolestasi myyntiin Wauzin kirppispalveluun. Wauzi kuvaa, lajittelee, ja lisää kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet palveluumme. Sinun ei tarvitse kuin lähettää kestovaipat ja kestovaippa tarvikkeet meille ja Wauzi hoitaa loput!

 Huomioithan, että Wauzi hinnoittelee tuotteet parhaan kykynsä mukaan. Meidänkin etu on, että saat kestovaipoistasi ja kestovaippatarvikkeistasi parhaan mahdollisen hinnan.

Soita 000 000 0000