Search
Close this search box.

Wauzi kirjaillut 3D tuplavuotosuojalliset taskuvaipat -setti

54,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzin ihanat 3D kirjaillut taskuvaipat on mahdollista ostaa myös neljän taskuvaipan setissä. Setissä on neljä suloista kuosia. Ostaessasi kestovaipat settinä saat ne huomattavan edullisesti!

Uusi ja moderni Wauzin 3D one size taskuvaippa on nykyaikainen, kirjailtu kestovaippa. Kestovaipan voi uudestaan käyttää ja siksi se on erittäin ympäristöystävällinen valinta. Se on pehmeä, hengittävä, pestävä ja kestävä taskuvaippa. Kestovaipassa on useita neppejä, joilla on helppo säätää sen kokoa. Vyötärön tuplanepeillä on mahdollista saada hyvä istuvuus myös jalkojen ympärille. Näin vuotoriski saadaan minimoitua. Kolme riviä korkeudensäätöneppejä takaavat hyvän istuvuuden eri kokoisilla lapsilla. Vaippa sopii 3-15kg lapsille, eli useimmilla koko vaippaiän.

Taskuvaipassa on hyvin muotoiltu tasku, jonne on helppo sujauttaa lisäimua. Tasku on iso, ja siksi kestovaipan täyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Isompikin käsi mahtuu sen hyvin täyttämään. Taskussa on kuminauha mikä auttaa vaipan istuvuudessa, ja estää maitokakan valumisen ulos selänpuolelta. Kestovaipan sisällä olevat vuotosuojat antavat hyvän varmistuksen ja estävät ikävät ohivuodot. Kuminauhat ovat elastiset, eivätkä hankaa vauvan herkkää ihoa.

Sisäkangas on ihanan pehmeää mikrofleeceä. Se on hellävarainen vauvan iholle ja tuntuu kosteanakin kuivalta. Tällöin bakteerit eivät pääse kasvamaan ja lisääntymään vauvan iholla. Näin se ehkäisee vaippaihottumaa, eikä haudo ihoa vaan antaa sen hengittää.

Wauzi 3D kirjailtu vuotosuojallinen taskuvaippa on valmistettu laadukkaista ökö-tex sertifioiduista materiaaleista. Kestovaipan nepit ovat laadukkaita KAM neppejä.

Wauzi 3D kirjailtu vuotosuojallinen taskuvaippa on turvallinen valinta lapsellesi, eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja.

Setissä on neljä erilaista kuosia kisu, kettu, dino ja nalle.

Ulkokangas on kudottu 100% polyesteri, päällystetty vedenpitävällä PUL-laminoinnilla

Sisäkangas on mikrofleece 100% polyester

Valmistusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000