Wauzi kirjaillut 3D tuplavuotosuojalliset taskuvaipat -setti

54,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzin ihanat 3D kir­jaillut tas­ku­vaipat on mah­dol­lista ostaa myös neljän tas­ku­vaipan setissä. Setissä on neljä suloista kuosia. Ostaessasi kes­to­vaipat settinä saat ne huo­mat­tavan edullisesti!

Uusi ja moderni Wauzin 3D one size tas­ku­vaippa on nyky­ai­kainen, kir­jailtu kes­to­vaippa. Kes­to­vaipan voi uudestaan käyttää ja siksi se on erittäin ympä­ris­töys­tä­väl­linen valinta. Se on pehmeä, hen­gittävä, pestävä ja kestävä tas­ku­vaippa. Kes­to­vai­passa on useita neppejä, joilla on helppo säätää sen kokoa. Vyö­tärön tupla­ne­peillä on mah­dol­lista saada hyvä istuvuus myös jal­kojen ympä­rille. Näin vuo­to­riski saadaan mini­moitua. Kolme riviä kor­keu­den­sää­tö­neppejä takaavat hyvän istu­vuuden eri kokoi­silla lap­silla. Vaippa sopii 3-15kg lap­sille, eli useim­milla koko vaippaiän.

Tas­ku­vai­passa on hyvin muo­toiltu tasku, jonne on helppo sujauttaa lisäimua. Tasku on iso, ja siksi kes­to­vaipan täyt­tä­minen on helppoa ja vai­va­tonta. Isom­pikin käsi mahtuu sen hyvin täyt­tämään. Tas­kussa on kumi­nauha mikä auttaa vaipan istu­vuu­dessa, ja estää mai­to­kakan valu­misen ulos selän­puo­lelta. Kes­to­vaipan sisällä olevat vuo­to­suojat antavat hyvän var­mis­tuksen ja estävät ikävät ohi­vuodot. Kumi­nauhat ovat elas­tiset, eivätkä hankaa vauvan herkkää ihoa.

Sisä­kangas on ihanan pehmeää mik­rofleeceä. Se on hel­lä­va­rainen vauvan iholle ja tuntuu kos­tea­nakin kui­valta. Tällöin bak­teerit eivät pääse kas­vamaan ja lisään­tymään vauvan iholla. Näin se ehkäisee vaip­pai­hot­tumaa, eikä haudo ihoa vaan antaa sen hengittää.

Wauzi 3D kir­jailtu vuo­to­suo­jal­linen tas­ku­vaippa on val­mis­tettu laa­duk­kaista ökö-tex ser­ti­fioi­duista mate­ri­aa­leista. Kes­to­vaipan nepit ovat laa­duk­kaita KAM neppejä.

Wauzi 3D kir­jailtu vuo­to­suo­jal­linen tas­ku­vaippa on tur­val­linen valinta lap­sellesi, eikä se sisällä hai­tal­lisia kemikaaleja.

Setissä on neljä eri­laista kuosia kisu, kettu, dino ja nalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzi kirjaillut 3D tuplavuotosuojalliset taskuvaipat -setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000