Wauzin pikku bambuimu

3,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Wauzi pikku bambuimu on neljä kerroksinen bambuimu, jossa on imukykyistä bambua ja puuvillaa. Se sopii hyvin esimerkiksi Wauzi NB vuotosuojallisiin taskuvaippoihin tai täsmä imuksi sinne minne tarvitaan lisää imutehoa. Imu on suloisen pehmeä, ja se imee todella hyvin. Älä anna pikku -liitteen hämätä! Tämä on oikea tehopakkaus pienestä koostaan huolimatta.

Wauzi pikku bambuimu on ihoystävällinen eikä ärsytä ihoa. Siksi sen voi asetella suoraan ihoa vasten. Imu imee nesteen nopeasti ja pitää sen myös hyvin sisällään. Bambu imu on janoinen ja siksi suosittu ja paljon käytetty imu kestovaipoissa, eikä suotta!

Wauzi pikku bambuimussa on kaunis viimeistelty valkoinen reunatikkaus, joka pitää imun hyvin ryhdissä ja antaa sille tyylikkään ulkonäön.

Bambu on imumateriaalina nopeasti ja hitaasti imevän imun välissä. Siinä on siis vähän molempia ominaisuuksia. Kestovaippaan on hyvä valita sekä nopeita, että hitaita lisäimuja. Näin saadaan aikaan parhaiten toimiva kestovaippa. Bambuimu onkin oiva valinta minkä tahansa kestovaipan imuksi. Nopea imu kannataa laittaa kestovaippaan aina päällimmäiseksi imuksi ja hidas imu alimmaiseksi imuksi. Lisätietoja imuista ja niiden käytöstä löydät Wauzin blogista.

Pesu 60 astetta

Narukuivaus, ei suositella rumpu kuivausta.

Materiaali Bambuviskoosi

Valmistusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000