Wauzin pikku bambuimu Synttäritarjous -30%

5,90  Sis. 24% alv

53 varastossa

Kuvaus

Wauzi pikku bam­buimu on neljä ker­rok­sinen bam­buimu, jossa on imu­ky­kyistä bambua ja puu­villaa. Se sopii hyvin esi­mer­kiksi Wauzi NB vuo­to­suo­jal­lisiin tas­ku­vaip­poihin tai täsmä imuksi sinne mihin vaa­ditaan lisää imu­tehoa. Imu on suloisen pehmeä, ja se imee todella hyvin. Älä anna pikku -liitteen hämätä! Tämä on oikea teho­pakkaus pie­nestä koostaan huolimatta.

Wauzi pikku bam­buimu on iho­ys­tä­väl­linen eikä ärsytä ihoa. Siksi sen voi ase­tella suoraan ihoa vasten. Imu imee nesteen nopeasti ja pitää myös hyvin nesteen sisällään. Bam­buimu riittää usein ihan pie­nelle vau­valle yksinään imuksi, ja taa­pe­rolle esi­mer­kiksi Wauzin hamp­puimun kanssa. 

Wauzi pikku bam­bui­mussa on kaunis vii­meis­telty val­koinen reu­na­tikkaus, joka pitää imun hyvin ryh­dissä ja antaa sille tyy­likkään ulkonäön. 

Bambu on imu­ma­te­ri­aalina nopeasti ja hitaasti imevän imun välissä. Siinä on siis vähän molempia omi­nai­suuksia. Kes­to­vaippaan on hyvä valita sekä nopeita, että hitaita lisäimuja. Näin saadaan aikaan paras imukyky. Bam­buimu onkin oiva valinta minkä tahansa kes­to­vaipan imuksi. Nopea imu kan­nataa laittaa kes­to­vaippaan aina pääl­lim­mäi­seksi imuksi ja hidas imu alim­mai­seksi imuksi. Lisä­tietoja imuista ja niiden käy­töstä löydät Wauzin blogista. 

Pesu 60 astetta

Naru­kuivaus, ei suo­si­tella kuivausrumpua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzin pikku bambuimu Synttäritarjous -30%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000