Wauzi 3D kirjailtu vuotosuojallinen taskuvaippa Synttäritarjous -30%

  • Moderni
  • Vuotosuojallinen
  • Vedenpitävä
  • Suloinen

15,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Uusi ja moderni 3D one size tas­ku­vaippa on nyky­ai­kainen, kir­jailtu kes­to­vaippa. Kes­to­vaipan voi uudestaan käyttää ja siksi se on erittäin ympä­ris­töys­tä­väl­linen valinta. Se on pehmeä, hen­gittävä, vuo­ta­maton, pestävä ja kestävä kes­to­vaippa. Kes­to­vai­passa on useita neppejä, joilla on helppoa säätää kokoa:

* Vyö­tä­röllä ole­villa tupla­ne­peillä on mah­dol­lista saada hyvä istuvuus myös vauvan reisien ympä­rille. Tällä tavoin vuo­to­riski saadaan minimoitua.

* Kolme riviä kor­keu­den­sää­tö­neppejä takaavat hyvän istu­vuuden eri kokoi­silla lap­silla. Vaippa sopii 3-15kg lap­sille, eli useim­milla koko vaippaiän!

Kes­to­vai­passa on hyvin muo­toiltu tasku, jonne on helppo sujauttaa lisäimu. Tasku on iso, ja siksi kes­to­vaipan täyt­tä­minen on helppoa ja vai­va­tonta. Isom­pikin käsi mahtuu sen täyt­tämään. Kes­to­vaipan tas­kussa on kumi­nauha, mikä parantaa vaipan istu­vuutta ja estää ulosteen valu­misen ulos selänpuolelta.

Kes­to­vaipan sisällä olevat vuo­to­suojat antavat hyvän var­mis­tuksen ja estävät ikä­viltä ohi­vuo­doilta. Kumi­nauhat ovat elas­tiset, eivätkä hankaa vauvan herkkää ihoa. Sisä­kangas on ihanan pehmeä mik­rofleece. Se on hel­lä­va­rainen vauvan iholle ja tuntuu kos­tea­nakin kui­valta. Tällöin bak­teerit eivät pääse kas­vamaan ja lisään­tymään vauvan iholla. Se ei aiheuta vaip­pai­hot­tumaa, eikä haudo ihoa vaan antaa sen hengittää.

Wauzi 3D kir­jailtu tas­ku­vaippa on tehty laa­duk­kaista mate­ri­aa­leista ja se on ökö-Tex ser­ti­fioi­duista mate­ri­aa­leista tehty. Kes­to­vaipan kaikki nepit ovat laa­duk­kaita KAM neppejä. Wauzi 3D kir­jailtu tas­ku­vaippa on tur­val­linen valinta lap­sellesi, eikä se sisällä hai­tal­lisia kemikaaleja.

Lisätiedot

Kuosivaihtoehdot

Nalle, kisu, kettu, dino

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzi 3D kirjailtu vuotosuojallinen taskuvaippa Synttäritarjous -30%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000