Search
Close this search box.

Wauzi 3D kirjailtu vuotosuojallinen taskuvaippa

  • Moderni
  • Vuotosuojallinen
  • Vedenpitävä
  • Suloinen

15,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Uusi ja moderni 3D one size taskuvaippa on nykyaikainen, kirjailtu kestovaippa. Kestovaipan voi uudestaan käyttää ja siksi se on erittäin ympäristöystävällinen valinta. Se on pehmeä, hengittävä, vuotamaton, pestävä ja kestävä kestovaippa. Kestovaipassa on useita neppejä, joilla on helppoa säätää kokoa:

* Vyötäröllä olevilla tuplanepeillä on mahdollista saada hyvä istuvuus myös vauvan reisien ympärille. Tällä tavoin vuotoriski saadaan minimoitua.

* Kolme riviä korkeudensäätöneppejä takaavat hyvän istuvuuden eri kokoisilla lapsilla. Vaippa sopii 3-15kg lapsille, eli useimmilla koko vaippaiän!

Kestovaipassa on hyvin muotoiltu tasku, jonne on helppo sujauttaa lisäimu. Tasku on iso, ja siksi kestovaipan täyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Isompikin käsi mahtuu sen täyttämään. Kestovaipan taskussa on kuminauha, mikä parantaa vaipan istuvuutta ja estää ulosteen valumisen ulos selänpuolelta.

Kestovaipan sisällä olevat vuotosuojat antavat hyvän varmistuksen ja estävät ikäviltä ohivuodoilta. Kuminauhat ovat elastiset, eivätkä hankaa vauvan herkkää ihoa. Sisäkangas on ihanan pehmeä mikrofleece. Se on hellävarainen vauvan iholle ja tuntuu kosteanakin kuivalta. Tällöin bakteerit eivät pääse kasvamaan ja lisääntymään vauvan iholla. Se ei aiheuta vaippaihottumaa, eikä haudo ihoa vaan antaa sen hengittää.

Wauzi 3D kirjailtu taskuvaippa on tehty laadukkaista materiaaleista ja se on ökö-Tex sertifioiduista materiaaleista tehty. Kestovaipan kaikki nepit ovat laadukkaita KAM neppejä. Wauzi 3D kirjailtu taskuvaippa on turvallinen valinta lapsellesi, eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja.

Ulkokangas on kudottu 100% polyesteri, päällystetty vedenpitävällä PUL-laminoinnilla

Sisäkangas on mikrofleece, 100% polyesteri

Valmistusmaa Kiina

Lisätiedot

Kuosivaihtoehdot

Nalle, kisu, kettu, dino

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000