Wauzi XL vuotosuojallinen taskuvaippa Synttäritarjous -30%

Iso taskuvaippa mikä sopii 8-25kg

16,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzi XL tas­ku­vaippa sopii jo vähän isom­malle lapselle

Wauzi XL tas­ku­vaippa on sää­dettävä one size vaippa mikä sopii isom­mille lap­sille. Kes­to­vaipan koko on 8-25kg. 

Wauzi XL tas­ku­vaippa on talou­del­linen, ympä­ris­töys­tä­väl­linen ja mikä parasta, lapsesi tulee rakas­tamaan sitä!

Wauzi XL tas­ku­vaippa kuivuu pesun jälkeen muu­ta­massa tun­nissa, joten se on nopeasti valmis taas uudestaan käyttöön. 

Wauzi XL tas­ku­vaipan ulko­kerros on veden­pi­tävää pul-kan­gasta. Se on sileää, pehmeää ja antaa lapsen ihon hengittää.

Wauzi XL tas­ku­vaipan sisällä oleva kangas tuntuu kas­tuessaan kui­valta. Se on usko­mat­toman pehmeä ja hel­lä­va­rainen lapsen iholle. Lisäksi se estää tehok­kaasti vaip­pai­hot­tuman syntyä. Kangas imee nesteen nopeasti sisäänsä, jolloin iho lapsen iho pysyy koko ajan kuivana. Tas­ku­vaippa on hen­gittävä ja tuntuu ennen kaikkea muka­valta lapsesi päällä.

Wauzi XL tas­ku­vaippa kiin­ni­tetään kes­tä­villä ja laa­duk­kailla KAM-nepeillä. Neppien ansiosta vai­pasta saa hel­posti sää­dettyä istu­vuuden oikeaksi. Juuri sinun lap­sellesi sopivaksi. 

Wauzi XL tas­ku­vaipan sisällä olevat tupla­vuo­to­suojat ehkäi­sevät kaikki ohi­vuodot ja jous­ta­vuuden ansiosta istuu hel­lä­va­rai­sesti lapsen iholla. 

 Wauzi XL tas­ku­vaipan taskun suu­aukko on tilava. Tästä syystä lisäimu on helppo sujauttaa kes­to­vaipan taskuun ilman tus­kailua. Tas­kun­suulla on joustava kumi­nauha. Se takaa sen, että imut pysyvät pai­koillaan taskun sisällä eivätkä tur­suile ulos vaipasta. 

Lisätiedot

Kuosi vaihtoehdot

Metsän eläimet, autot, kettu, kissa keltainen, leijona ja possu, kissa mustavalkoinen, tiipii

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzi XL vuotosuojallinen taskuvaippa Synttäritarjous -30%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000