Wauzin taika pottatarra

Pottailu voi olla kivaa ja hauskaa!

4,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzin taika pottatarra on helppo, hauska ja tehokas tapa opettaa lasta käymään potalla.

Wauzin taika pottatarra näyttää tavalliselta mustalta tarralta, mutta kun  pissa tulee, musta tarra häviää ja tilalle tulee hauska kuva! Kuva on näkyvissä sen aikaa, että lapsi ehtii sen nähdä hyvin. Kuvan näkeminen palkitsee hyvän työn, ja hän haluaa tehdä saman uudestaan. Ja uudestaan, ja uudestaan! Pottatarra innostaa lasta käymään potalla, koska hän saa olla silloin taikuri ja taikoa kuvan näkyviin. Pottailun ei kuulu olla hampaiden kiristelyä ja tuskailua, vaan mukava ja hauska hetki. Wauzin taika pottatarran avulla se on mahdollista! Se naurattaa ja tuo pottailuun hymyä ja ripauksen taikaa!

Lapsesi tulee rakastamaan sitä!

Tee näin:

– kiinnitä Wauzin taika pottatarra kuivan ja puhtaan potan pohjaan

– tarra on aluksi musta ja kun sen päälle pissaa paljastuu esiin kuva. Se on loistava kannustin lapselle

– pottatarran kuva näkyy juuri sen aikaa, että lapsi ehtii tehdä tarpeensa loppuun ja nähdä pottatarrasta paljastuneen kuvan. Lapsi saa välittömän palkinnon hienosta suorituksestaan

– huuhtele potta normaalisti. Pottatarra muuttuu takaisin mustaksi, kunnes taikuri muuttaa pottatarran taas seuraavalla kerralla näkyväksi

Wauzin taika pottatarra toimii lämmön vaihtelusta. Se on huoneenlämmössä musta, ja lämpimässä kuva tulee esiin. Älä altista pottatarraa kuumalle! Jos pottatarra ei jostain syystä muutu takaisin mustaksi laita siihen kylmää vettä. Pottatarraa ei saa jättää suoraan auringon paisteeseen. Se voi vahingoittaa pottatarraa. Ei suositella käytettävän lattialämmityksen päällä.

Pottatarra kestää vettä ja hellävaraista pesua, neutraalilla pesuaineella.

Wauzin taika pottatarra vaihtoehtoja on viisi erilaista. Voit valita niistä lapsellesi mieluisimman kuvan. Onko se kissa, pupu, perhonen, lammas vaiko kenties kala?

Lisätiedot

Kuvat

kissa, perhonen, lammas, kala, pupu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000