Wauzin taika pottatarra

Pottailu voi olla kivaa ja hauskaa!

4,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzin taika pot­ta­tarra on helppo, hauska ja tehokas tapa opettaa lasta käymään potalla.

Wauzin taika pot­ta­tarra näyttää taval­li­selta mus­talta tar­ralta, mutta kun  pissa tulee, musta tarra häviää ja tilalle tulee hauska kuva! Kuva on näky­vissä sen aikaa, että lapsi ehtii sen nähdä hyvin. Kuvan näke­minen pal­kitsee hyvän työn, ja hän haluaa tehdä saman uudestaan. Ja uudestaan, ja uudestaan! Pot­ta­tarra innostaa lasta käymään potalla, koska hän saa olla silloin taikuri ja taikoa kuvan näkyviin. Pot­tailun ei kuulu olla ham­paiden kiris­telyä ja tus­kailua, vaan mukava ja hauska hetki. Wauzin taika pot­ta­tarran avulla se on mah­dol­lista! Se nau­rattaa ja tuo pot­tailuun hymyä ja ripauksen taikaa! 

Lapsesi tulee rakas­tamaan sitä!

Tee näin:

- kiinnitä Wauzin taika pot­ta­tarra kuivan ja puhtaan potan pohjaan

- tarra on aluksi musta ja kun sen päälle pissaa pal­jastuu esiin kuva. Se on loistava kan­nustin lapselle

- pot­ta­tarran kuva näkyy juuri sen aikaa, että lapsi ehtii tehdä tar­peensa loppuun ja nähdä pot­ta­tar­rasta pal­jas­tuneen kuvan. Lapsi saa välit­tömän pal­kinnon hie­nosta suorituksestaan

- huuhtele potta nor­maa­listi. Pot­ta­tarra muuttuu takaisin mus­taksi, kunnes taikuri muuttaa pot­ta­tarran taas seu­raa­valla ker­ralla näkyväksi

Wauzin taika pot­ta­tarra toimii lämmön vaih­te­lusta. Se on huo­neen­läm­mössä musta, ja läm­pi­mässä kuva tulee esiin. Älä altista pot­ta­tarraa kuu­malle! Jos pot­ta­tarra ei jostain syystä muutu takaisin mus­taksi laita siihen kylmää vettä. Pot­ta­tarraa ei saa jättää suoraan auringon pais­teeseen. Se voi vahin­goittaa pot­ta­tarraa. Ei suo­si­tella käy­tet­tävän lat­tia­läm­mi­tyksen päällä.

Pot­ta­tarra kestää vettä ja hel­lä­va­raista pesua, neut­raa­lilla pesuaineella. 

Wauzin taika pot­ta­tarra vaih­toehtoja on viisi eri­laista. Voit valita niistä lap­sellesi mie­lui­simman kuvan. Onko se kissa, pupu, per­honen, lammas vaiko kenties kala? 

Lisätiedot

Kuvat

kissa, perhonen, lammas, kala, pupu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzin taika pottatarra”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000