Search
Close this search box.

PUPPI Merinovillakuorivaippa newborn

29,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Merinovillakuori on kestovaipassa uloin osa, joka suojaa kestovaipan vuotamiselta. Se ei siis päästä kosteutta lävitse. Kuorivaipan tarkoitus on pitää imukykyisen sisävaippan tai imun kosteus vaipan sisällä. Kun on aika vaihtaa kestovaippa vaihdetaan kestovaipan imu tai sisävaippa ja merinovillainen kuorivaippa ripustetaan tuulettumaan. Tuuletuksen aikana villakuori kuivuu ja puhdistuu, jolloin se on taas käyttövalmis seuraavalla vaipan vaihto kerralla.

PUPPI merinovillakuori new born on ihanteellinen jos käytät kestovaippoja vauvallasi ja hän on noin 0-3kk ikäinen.

PUPPI merinovillakuori new born on täydellinen kuorivaippa, jos etsit villaista kuorivaippaa tai villahousuja, mutta et halua valtavan kokoista vaippapeppua.

PUPPI merinovillakuori new born on ommeltu 100% merinovillasta, ja mitä hienoimmasta lampaanvillasta. Se onkin aivan ihanteellinen ihan kaikille vauvoille.

PUPPI merinovillakuori new born on suunniteltu huolellisesti ja sen tarkasti pohditut leikkaukset mahdollistavat oikean ilmavirran kulkemisen ja kuorivaipan käytön minkä tahansa imukykyisen sisävaipan tai kestovaippa imujen kanssa.

Korkeudensäätöneppien sijoitteleun avulla voit säätää kuorivaipan sopimaan eri kokoisille lapsille. Voit olla huoletta siitä, että lapsesi kasvaisi pian ulos kuorivaipasta. Testasimme tätä kokoa ja se sopi jopa 6kg lapsen päälle.

Värilliset nepit ja koristeelliset ompeleet tekevät tästä kestovaipasta yhden suosikeistasi. Siitä keskustellaan eri paikoissa, koska ne ovat niin toimivia ja kauniita. Jalanteiden kuminauhat ovat todella pehmeitä, ja erittäin joustavia, jonka vuoksi kuorivaippa sopiikin lähes jokaiselle lapselle. Lanoliinitetyt merinovillakuoret pitävät kosteutta erittäin tehokkaasti. Villa on todella monipuolinen materiaali kestovaipatuksessa: se on hengittävä, se säätelee kehon lämpötilaa oikeanlaiseksi (täydellinen niin lämpimällä kuin kylmällä säällä), se on pehmeä ja luonnollisesti antibakteerinen. Lanoliini hajottaa virtsan suoloiksi ja vedeksi, jonka vuoksi sitä ei tarvitse pestä niin usein, kuin PUL-pintaisia taskuvaippoja. Riittää, että ripustat villakuoren kuivumaan käyttökertojen välillä. Erityinen pesu- ja uudelleen lanoliinitus on kuitenkin usein tarpeen pesupäivänä.

PUPPI merinovilla kuori new born voidaan käyttää minkä tahansa imun tai sisävaipan kanssa. Ne on suunniteltu käytettäväksi PUPPI-tuotteiden tai vastaavien matalien sisävaippojen ja imujen kanssa.

Useimmat vauvat tarvitsevat enintään 4-5 villakuorta yhteensä ja lisäksi sisävaippoja tai imuja.

  • 100% merinovillaa
  • Puolassa tuotettu ja ommeltu villa
  • käsintehty
  • vaatii lanoliinityksen toimiakseen
  • 3-6kg
  • tarkat pesuohjeet tulevat aina tuotteen mukana

Kaikki tarvittavat villanhoitoaineet löytyvät /https://wauzi.fi/tuote-osasto/kestovaipat-ja-tarvikkeet/pul-pussit-villahousut-ja-muut-tarvikkeet/

Lisätiedot

kiinnitys

neppi, tarra

Väri

Vaaleanpunainen, vihreä, Ruoste

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000