Wauzi new born vuotosuojallinen taskuvaippa Synttäritarjous -30%

8,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Vas­ta­syn­ty­neellä kan­nattaa käyttää newborn kokoisia kes­to­vaippoja. Ne on tehty vas­ta­syn­tyneen tar­peisiin sopi­vaksi, eivätkä tunnu jät­ti­mäi­seltä pienen vauvan päällä. Lisäksi ne ovat aivan jär­jet­tömän suloisia!

Wauzin new born tupla­vuo­to­suo­jal­li­sessa tas­ku­vai­passa on sisä­kan­kaassa tupla­vuo­to­suojat, jotka estävät mai­to­kakan valu­misen ulos vai­pasta. Sisä­kangas on ihanan peh­moinen mik­rofleece. Se pitää vauvan ihon kuivana ja tuntuu ihoa vasten kui­valta. Se on pienen vauvan her­källe iholle loistava mate­riaali juuri näiden omi­nai­suuksien vuoksi. Kes­to­vaipan sisä­puo­lella vatsan puo­lelle on ommeltu kaistale pul-kan­gasta. Pul-kangas suojaa napaa ja ehkäisee bag­teerien kasvua. Pul-kangas on osittain irti sisä­kan­kaasta, jolloin se estää mai­to­kakan valu­misen vatsan puo­lelta kes­to­vaipan ulko­puo­lelle vuo­to­suojan tavoin.

Wauzin new born tupla­vuo­to­suo­jal­linen tas­ku­vaippa on sää­dettävä kes­to­vaippa, ja se sopii 3-10kg vau­valle. Kor­keu­den­sää­tö­ne­peillä voit säätää kes­to­vaipan kokoa sopi­vaksi. Useiden sää­tö­neppien ansiosta kes­to­vaippa soveltuu eri muo­toi­sille vau­voille. Kes­to­vaippaa voi hel­posti säätää sopimaan vie­läkin pie­nem­mälle vau­valle tar­vit­taessa kään­tä­mällä etu­reunaa ulospäin.

Wauzin new born tupla­vuo­to­suo­jal­li­sessa tas­ku­vai­passa on muo­toiltu tasku, jossa on kumi­nauha. Kumi­nauha pitää imut pai­koillaan ja estää mai­to­kakan valu­misen ulos kes­to­vai­pasta yhdessä sel­kä­ku­mi­nauhan kanssa. Selän­puo­lella on siis tuplavarmistus!

Wauzi new born tupla­vuo­to­suo­jal­liseen tas­ku­vaippaan käy­te­tyillä mate­ri­aa­leilla on ökö-tex 100 sertifikaatti.

Wauzi new born vuo­to­suo­jal­linen tas­ku­vaippa kuivuu nopeasti irtoi­naisen imun vuoksi. Se pää­seekin aina nopeasti uudestaan käyttöön pesun jälkeen. Imuna suo­sit­te­lemme käyt­tämään Wauzin bambu pik­kuimua. Se sopii new born vaip­poihin täy­del­li­sesti ja on todella imu­ky­kyinen. Bambu on mate­ri­aa­liltaan juuri täy­del­linen vas­ta­syn­tyneen her­källe iholle, koska se on suloisen pehmeä ja luon­nol­li­sesti antibakteerista.

Lisätiedot

Kuosi

tumma vihreä lehti, vaalea kukka ja lehti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzi new born vuotosuojallinen taskuvaippa Synttäritarjous -30%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000