Wauzi Hamppu-Bambu prefold

Hamppu, bambu, puuvilla taittoimu taskuvaippaan luomaan tehokasta imukykyä.

5,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Prefold on hamppupuuvillasta ja super pehmeästä bambukankaasta tehty imukykyinen taittoimu käytettäväksi kuorivaipan kanssa tai taskuvaipan imuna.

Prefoldin pituus on 42cm ja leveys 35cm. Taitettuna siinä on yhteensä 6-8 kerrosta imua. Se on ihanan pehmeä ja letkeä, jolloin lapsella on sitä mukava käyttää. Prefold sopii hyvin taskuvaipan sisään imuksi, eikä tee kestovaipasta liian tönkköä tai isoa pakettia. Kestovaipasta tulee tämän taittoimun kanssa kevyt, litteä ja hyvin muotoutuva, jolloin lapsen on helppo liikkua, eikä kestovaippa tunnu ikävältä jalassa.

Prefoldin imuteho on jotain omaa luokkaansa ja tämä imu pitäisi löytyä jokaisen taskuvaipan taskusta tai kuoren sisältä.

Suosittelen paljon kastelevalle ja taaperolle prefoldia käytettäväksi Wauzin käärmeimun kanssa. Yöksi kannattaa laittaa kaksi prefoldia sekä käärmeimu XL taskuvaipan taskuun tai XL kuorivaipan sisään.

Materiaali on hamppupuuvillaa 50% bambuviskoosia 50%

Pesu 60 astetta

Narukuivaus, ei suositella kuivausrumpua, muotoillaan kosteana

Valmistusmaa Kiina

1 arvio tuotteelle Wauzi Hamppu-Bambu prefold

  1. Juulia (varmistettu kirjoittaja)

    Tosi imukykyinen, helppo taitella pötköksi eikä ole liian tönkkö. Valikoituu aina pomminvarmaksi imuksi vaippaan kun ollaan lähdössä johonkin!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000