Search
Close this search box.

Kosteuspyyhe setti 5kpl

Pehmeät ja monikäyttöiset kosteuspyyhkeet ihon hoitoon, näppirätiksi, kestotalouspaperiksi, keittiöliinaksi jne.

6,90 Sis. 24% alv

Varasto loppu

Kuvaus

Pehmeät ja monikäyttöiset kosteuspyyhkeet ovat silkin pehmeitä liinoja, pesuun ja kuivaamiseen.

Wauzin ekologiset bambukuituiset kosteuspyyhkeet sopivat kestotalouspaperiksi, yleisliinaksi, keittiörätiksi, kasvojen puhdistukseen tai kuivaukseen, imuksi kestovaippaan, puklurätiksi, vauvan pepun pesuun ynnä muuhun käyttöön.

Hoitavan pesuliinan saat kun kastelet sen vedellä, puristat ylimääräisen veden pois ja laitat PUL-pussin sisään tai esim. kannelliseen muovirasiaan tai vetoketjullisen PUL-pussiin. Lorauta pieni määrä kookosöljyä tai muuta ruokaöljyä vielä lisäksi. Ravista. Näin saat ihoa hellivän ja hoitavan puhdistusliinan, mikä puhdistaa lian tehokkaasti. Öljyn avulla lika irtoaa helpommin, kuin pelkällä vedellä pyyhittäessä, ja se samalla hoitaa vauvan herkkää ihoa. Likaisen kosteuspyyhkeen voit pestä pesukoneessa aina uudestaan ja uudestaan.

 Verkkokaupastamme löydät myös kosteuspyyhkeiden säilytykseen sopivan PUL-pussin. Voit ostaa PUL-pussiin tarvittavan määrän kosteuspyyhekeitä, että ne riittävät hyvin päivittäisessä käytössäsi. PUL-pussiin mahtuu kerralla noin kymmenen liinaa.

Vauva-ajan jälkeen kosteuspyyhkeille on vielä useita käyttötarkoituksia. Kosteuspyyhkeiden käyttö ei pääty siihen, kun vauva kasvaa ja oppii kuivaksi. Vaan niillä voi edelleen tehdä tärkeitä puhdistus ja kuivaus tehtäviä kotona. Kuitenkin ulosteiden kanssa kosketuksissa ollutta liinaa ei kannata ilman desinfiointia käyttää kasvojen pyyhkimiseen. Keitä liinat aina eri tehtävien välissä tarvittaessa.

Setissä on:

Viisi kestävää ja luomulaatuista bumbukuituista kosteuspyyhettä. 

Pesu 60 astetta

Narukuivaus, ei suositella kuivausrumpua

Valmsitusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000