Kosteuspyyhe setti 5kpl

Pehmeät ja monikäyttöiset kosteuspyyhkeet ihon hoitoon, näppirätiksi, kestotalouspaperiksi, keittiöliinaksi jne.

6,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Pehmeät ja moni­käyt­töiset kos­teus­pyyhkeet ovat silkin peh­meitä liinoja, pesuun ja kuivaamiseen. 

Wauzin eko­lo­giset bam­bu­kui­tuiset kos­teus­pyyhkeet sopivat kes­to­ta­lous­pa­pe­riksi, yleis­lii­naksi, keit­tiö­rä­tiksi, kas­vojen puh­dis­tukseen tai kui­vaukseen, imuksi kes­to­vaippaan, puklu­rä­tiksi, vauvan pepun pesuun ynnä muuhun käyttöön.

Hoi­tavan pesu­liinan saat kun kas­telet sen vedellä, puristat yli­mää­räisen veden pois ja laitat PUL-pussin sisään tai esim. kan­nel­liseen muo­vi­ra­siaan tai veto­ket­jul­lisen PUL-pussiin. Lorauta pieni määrä koo­ko­söljyä tai muuta ruo­ka­öljyä vielä lisäksi. Ravista. Näin saat ihoa hel­livän ja hoi­tavan puh­dis­tus­liinan, mikä puh­distaa lian tehok­kaasti. Öljyn avulla lika irtoaa hel­pommin, kuin pel­källä vedellä pyy­hit­täessä, ja se samalla hoitaa vauvan herkkää ihoa. Likaisen kos­teus­pyyhkeen voit pestä pesu­ko­neessa aina uudestaan ja uudestaan.

 Verk­ko­kau­pas­tamme löydät myös kos­teus­pyyh­keiden säi­ly­tykseen sopivan PUL-pussin. Voit ostaa PUL-pussiin tar­vit­tavan määrän kos­teus­pyy­he­keitä, että ne riit­tävät hyvin päi­vit­täi­sessä käy­tössäsi. PUL-pussiin mahtuu ker­ralla noin kym­menen liinaa.

Vauva-ajan jälkeen kos­teus­pyyh­keille on vielä useita käyt­tö­tar­koi­tuksia. Kos­teus­pyyh­keiden käyttö ei pääty siihen, kun vauva kasvaa ja oppii kui­vaksi. Vaan niillä voi edelleen tehdä tär­keitä puh­distus ja kuivaus teh­täviä kotona. Kui­tenkin ulos­teiden kanssa kos­ke­tuk­sissa ollutta liinaa ei kannata ilman desin­fiointia käyttää kas­vojen pyyh­ki­miseen. Keitä liinat aina eri teh­tävien välissä tarvittaessa.

Setissä on:

Viisi kes­tävää ja luo­mu­laa­tuista bum­bu­kui­tuista kosteuspyyhettä. 

Pesu 60 astetta

Naru­kuivaus, ei suo­si­tella kuivausrumpua

Valm­si­tusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kosteuspyyhe setti 5kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000