Search
Close this search box.

Sonett villanhoitoaine 300ml

10,90 Sis. 24% alv

Vain 2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Sonett villanhoitoaine palauttaa luonnollisesti kuluneista ja huonokuntoisista villa- ja silkkivaatteista niiden rasvapitoisuuden takaisin. Se imeytyy tekstiilin kuituihin ja tekee niistä likaa ja vettä hylkivät. Villa ja silkki palautuvat kuohkeiksi, ilmaviksi ja pehmeiksi jolloin niitä on jälleen ilo käyttää. Saat villatekstiilit pysymään käyttökuntoisina pidempään hoitamalla niitä Sonett villanhoitoaineella aina silloin tällöin. Vaatteiden ilmavuus ja lämpöominaisuudet palautuvat. Tuote sopii myös vanuttuneiden villavaatteiden hoitoon, koska villanhoitoaine elvyttää villatekstiilejä.

Lanoliinin, oliiviöljysaippuan ja sokeritensidien yhdistelmä paluttaa voimakkaasti kuluneiden ja rasittuneiden villa- ja silkkitekstiilien rasvapitoisuuden ja antaa niille niiden luonnollisen elastiinisuuden takaisin. Villanhoitoaine onkin tärkeä tuote varsinkin villavaippahousuille sillä lanoliinin ansiosta ne pitävät kosteuden sisällään, eivätkä luovuta sitä niiden ulkopuolelle. Näin villahousut tuntuvat päältä kuivilta ja niissä pääsee ilma kulkemaan läpi, jolloin ne pääsevät hengittämään. Lanoliini estää lian tarttumista villavaatteisiin ja edistää villan luonnollista puhdistumista. Saat villavaatteesta hyvin kosteuden ja likaa kestävän hoitoaine käsittelyllä.

Sonett villanhoitoaine on pakattu käytännölilliseen pulloon, jossa on annostelua helpottava suuaukko.

Ominaisuudet:

oliiviöljy ja laventeliöljy 100% luomuviljelystä

luonnollinen lanoliini juuri keritystä lampaanvillasta

sopii villavaippahousuille ja villa- ja silkkivaatteille

100% biohajoava

Käyttö:

Villavaippahousujen lanoliinituksessa laita 1-2rlk lanoliinia pieneen määrään kuumaa vettä, ja sekoita lanoliini veteen niin, että se liukenee siihen kokonaan. Lisää astiaan 1l vettä ja lisää joukkoon lanoliinivesiseos. Laita kostutettu villavaippahousu veteen, painele useita kertoja ja anna sitten liota 1/2-1 tuntia. Huuhtele villavaippahousut haalealla vedellä, puristele varovasti valuva vesi pois. Älä rullaa tai hankaa, ettei villa huovu! Rullaa villavaippahousut pyyhkeen sisään ja pidä siellä hetki. Aseta se lopuksi tasolle kuivumaan pyyhkeen päälle.

Villavaatteiden lanoliinituksessa laita 1/2tl lanoliinia pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita lanoliini veteen niin, että se liukenee siihen kokonaan. Lisää astiaan 1l vettä ja lisää joukkoon lanoliinivesiseos. Aseta kostutettu villavaate veteen, painele useita kertoja ja anna sitten liota 1/2-1 tuntia. Huuhtele villavaate haalealla vedellä, puristele varovasti valuva vesi pois. Älä rullaa tai hankaa, ettei villa huovu! Rullaa villavaate pyyhkeen sisään ja pidä siellä hetki. Aseta se lopuksi tasolle kuivumaan pyyhkeen päälle.

Lanoliinitus pesukoneessa tehdään niin, että liota 1/2tl lanoliinia noin 30-40ml:an lämmintä vettä ja laita seos pesukoneen pesuainelokeroon.

Ainesosat: Lanoliini eli villarasva, oliivisaippua, sokeritensidi, setyylialkoholi, kasviperäinen tärkkelys, aito, haituva laventeliöljy, palsami ja vesi.
Huomautukset:

Säilytä lasten ulottumattomissa

Säilytä mahdollisuuden mukaan 10-25 asteen välisessä lämpötilassa

Sonett tuotteet ovat ainutlaatuisia huolella valikoitujen raaka-aineiden, hellävaraisten valmistusprosessien ja ainesosien biohajoavuuden ansiosta. Kaikki Sonett tuotteet ovat Ecogarantie sertifioituja, joka on maailman korkein standardi ekologisille pesu- ja puhdistusaineille. Pesevät aineet ovat saatu kasvi- ja mineraaliperäisistä raaka-aineista. Kaikki ainesosat ovat 100% biohajoavia. Ilman petrokemiallisia säilöntäaineita, hajusteita ja väriaineita. Ilman entsyymejä, geeniteknologiaa tai nanotekniikkaa. Puhtaat kasvisaippuat valmistetaan kontrolloidusti luomulaatuisista ja biodynaamisista öljyistä ja ne ovat äärimmäisen ihoystävällisiä ja sopivat usein myös allergikoille.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000