Search
Close this search box.

Vaipanvaihtoalusta

Vaipanvaihtoalusta on ihanan pehmeä ja kaunis hoitolaukun vakiovaruste. Se on hyvin monikäyttöinen, eikä sen käyttö lopu kun vauva-aika on ohi.

10,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Wauzin super suloinen leopardikuosinen vaipanvaihtoalusta on pehmoista bambukangasta. Siinä on vauvan mukava kölliä vaipan vaihdon ajan, tai ottaessa ilmakylpyjä Ilman vaippaa. Vaipanvaihtoalusta on hyvin imuykyinen ja siinä on ulkopuolella nesteen pitävä PUL-kangas. Eli se hengittää, mutta ei päästä nestettä läpi. Samaa kangasta käytetään myös kestovaipoissa.

Sisäpuolella on imukykyinen ja pehmeä bambukangas. Se imee nesteen nopeasti sisäänsä ja sillä on erittäin hyvä imukyky. Pissavahingot eivät siis haittaa! Bambu on luonnostaan antibakteerista. Se on pehmeä ja mukavan tuntuinen vauvan herkällä iholla.

Keskellä on todella imukykyistä mikrokuitukangasta, mikä takaakin vaipanvaihtoalustan loistavan imukyvyn. 

Ulkopuolella on suloinen leopardikuosinen PUL-kangas. Se huolehtii siitä, että vahingon sattuessa. Ei neste pääse valumaan vaipanvaihtoalustan läpi, vaan kaikki jää alustalle. Näin muu ympäristö pysyy siistinä ja kuivana.

Vaipanvaihtoalustan koko on 40x60cm. Vaipanvaihtoalusta on ohut, mutta imukykyinen. Se taittuu pieneen tilaan ja mahtuu hyvin hoitolaukkuun mukaan.

Vaipanvaihtoalustaa voi käyttää monessa eri käyttö tarkoituksessa, joissa halutaan välttyä sotkuilta. Se on sotkun jälkeen helppo laittaa pesuun pesukoneeseen yhä uudestaan ja uudestaan. Materiaaliensa vuoksi vaipanvaihtoalusta kuivuu nopeasti ja on taas valmiina käyttöön.

Vaipanvaihtoalustalle löytyy varmasti monia käyttötarkoituksia vielä vauva-ajan jälkeenkin! Voit käyttää sitä esimerkiksi: suihkussa tai saunassa lapsen alustana, sohvan tai tuolin suojana, patjan suojana, kuukautisten aikana sängyn suojana, rattaissa, lemmikkieläimillä, retkillä tai pyörätuolin suojana.

Vaipanvaihtoalustalla on ökötex100 sertifikaatti.

Yhdistä Wauzin vaipanvaihtoalusta ja Bambukuituiset puhdistusliinat PUL-pussi -setti niin saat täydellisen varustuksen hoitolaukkuun. Kaikki mahtuvat hyvin pieneen PUL-pussiin.

Miksi valita bambu? Bambu ei ole puu vaan kasvi. Se voi kasvaa jopa 5cm päivässä, ja tarvitsee hyvin vähän vettä. Bambukuitu hajoaa noin 180 päivässä kompostissa.

Pesu 30 astetta

Narukuivaus, ei suositella kuivausrumpua

Valmistusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000