Vaipanvaihtoalusta

Vaipanvaihtoalusta on ihanan pehmeä ja kaunis hoitolaukun vakiovaruste. Se on hyvin monikäyttöinen, eikä sen käyttö lopu kun vauva-aika on ohi.

8,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Ale!

Kuvaus

Wauzin super suloinen leo­par­di­kuo­sinen vai­pan­vaih­toa­lusta on peh­moista bam­bu­kan­gasta. Siinä on vauvan mukava kölliä vaipan vaihdon ajan, tai ottaessa ilma­kylpyjä Ilman vaippaa. Vai­pan­vaih­toa­lusta on hyvin imu­ykyinen ja siinä on ulko­puo­lella nesteen pitävä PUL-kangas. Eli se hen­gittää, mutta ei päästä nes­tettä läpi. Samaa kan­gasta käy­tetään myös kestovaipoissa. 

Sisä­puo­lella on imu­ky­kyinen ja pehmeä bam­bu­kangas. Se imee nesteen nopeasti sisäänsä ja sillä on erittäin hyvä imukyky. Pis­sa­va­hingot eivät siis haittaa! Bambu on luon­nostaan anti­bak­tee­rista. Se on pehmeä ja mukavan tun­tuinen vauvan her­källä iholla.

Kes­kellä on todella imu­ky­kyistä mik­ro­kui­tu­kan­gasta, mikä takaakin vai­pan­vaih­toa­lustan lois­tavan imukyvyn. 

Ulko­puo­lella on suloinen leo­par­di­kuo­sinen PUL-kangas. Se huo­lehtii siitä, että vahingon sat­tuessa. Ei neste pääse valumaan vai­pan­vaih­toa­lustan läpi, vaan kaikki jää alus­talle. Näin muu ympä­ristö pysyy siistinä ja kuivana. 

Vai­pan­vaih­toa­lustan koko on 40x60cm. Vai­pan­vaih­toa­lusta on ohut, mutta imu­ky­kyinen. Se taittuu pieneen tilaan ja mahtuu hyvin hoi­to­laukkuun mukaan. 

Vai­pan­vaih­toa­lustaa voi käyttää monessa eri käyttö tar­koi­tuk­sessa, joissa halutaan välttyä sot­kuilta. Se on sotkun jälkeen helppo laittaa pesuun pesu­ko­neeseen yhä uudestaan ja uudestaan. Mate­ri­aa­liensa vuoksi vai­pan­vaih­toa­lusta kuivuu nopeasti ja on taas val­miina käyttöön. 

Vai­pan­vaih­toa­lus­talle löytyy var­masti monia käyt­tö­tar­koi­tuksia vielä vauva-ajan jäl­keenkin! Voit käyttää sitä esi­mer­kiksi: suih­kussa tai sau­nassa lapsen alustana, sohvan tai tuolin suojana, patjan suojana, kuu­kau­tisten aikana sängyn suojana, rat­taissa, lem­mik­kie­läi­millä, ret­killä tai pyö­rä­tuolin suojana. 

Vai­pan­vaih­toa­lus­talla on ökötex100 sertifikaatti. 

Yhdistä Wauzin vai­pan­vaih­toa­lusta ja Bam­bu­kui­tuiset puh­dis­tus­liinat PUL-pussi -setti niin saat täy­del­lisen varus­tuksen hoi­to­laukkuun. Kaikki mah­tuvat hyvin pieneen PUL-pussiin. 

Miksi valita bambu? Bambu ei ole puu vaan kasvi. Se voi kasvaa jopa 5cm päi­vässä, ja tar­vitsee hyvin vähän vettä. Bam­bu­kuitu hajoaa noin 180 päi­vässä kompostissa. 

Pesu 30 astetta

Naru­kuivaus, ei suo­si­tella kuivausrumpua

Val­mis­tusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaipanvaihtoalusta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000