Search
Close this search box.

Ekorren taittovaippa 3-8kg käytetty

7,90 Sis. 24% alv

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Ekorren taittovaippa on ohut ja monipuolinen muotoon ommeltu kestovaippa. Se on muodoltaan lättänä, ja se taitellaan sisävaipaksi vauvan päälle. Helpon taiteltavuuden vuoksi se onkin helpompi vaihtoehto kuin esimerkiksi harso. Kestovaippana se istuu nätisti vauvan päälle , ja puetaan ennen kuorivaippaa tai villavaippahousuja. Vaikka vaippa on ohut niin se on silti tehokas! Sen teho riittää hyvin jopa yöksi lisäimun kanssa. Esimerkiksi Wauzin hamppuimu on loistava yhdistelmä yövaipaksi. Kauppias itse käyttää tätä komboa vauvan ja taaperon yövaipassa.

Ekorren taittovaipan taittelu on todella helppoa! Taita sivuosat keskelle, vyötäröosa alas ja kestovaippa on valmis!

Ekorren taittovaippa on tehty suomalaisesta bambujoustofroteesta, joka on todella pehmeää ja luonnostaan antibakteerinen materiaali. Tämän ominaisuuden vuoksi taittovaippaan ei kerry helposti epämiellyttäviä hajuja. Varsinkin yövapassa se on tärkeää. Toisella puolella on suomalaista hamppujoustofroteeta. Hamppu on erittäin janoinen ja hyvin nesteen pitävä materiaali. Se ei päästä nestettä edes puristuksissa, kun on sen kerran imaissut. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi se onkin loistava kestovaippa ja sisävaippa.

Ekorren taittovaipan voi pestä 60 asteessa, ja satunnaisesti 90 asteessa.

Ekorren taittovaippa sopii 3-8kg:lle vauvoille ja istuu kauniisi vauvan muotoihin. Se kiinnitetään vaippakiinnittimellä. Kiinnitykseen käy hyvin myös vaikka maalarinteippi.

Ekorren taittovaippaa on käytetty muutamia kertoja. Se on todella hyväkuntoinen, ehjä ja tahraton.

Valmistusmaa Suomi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000