Ekorren taittovaippa 3-8kg käytetty

7,90 Sis. 24% alv

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Ekorren tait­to­vaippa on ohut ja moni­puo­linen muotoon ommeltu kes­to­vaippa. Se on muo­doltaan lättänä, ja se tai­tellaan sisä­vai­paksi vauvan päälle. Helpon tai­tel­ta­vuuden vuoksi se onkin hel­pompi vaih­toehto kuin esi­mer­kiksi harso. Kes­to­vaippana se istuu nätisti vauvan päälle , ja puetaan ennen kuo­ri­vaippaa tai vil­la­vaip­pa­housuja. Vaikka vaippa on ohut niin se on silti tehokas! Sen teho riittää hyvin jopa yöksi lisäimun kanssa. Esi­mer­kiksi Wauzin hamp­puimu on loistava yhdis­telmä yövai­paksi. Kauppias itse käyttää tätä komboa vauvan ja taa­peron yövaipassa.

Ekorren tait­to­vaipan taittelu on todella helppoa! Taita sivuosat kes­kelle, vyö­tä­röosa alas ja kes­to­vaippa on valmis!

Ekorren tait­to­vaippa on tehty suo­ma­lai­sesta bam­bu­jous­tofro­teesta, joka on todella pehmeää ja luon­nostaan anti­bak­tee­rinen mate­riaali. Tämän omi­nai­suuden vuoksi tait­to­vaippaan ei kerry hel­posti epä­miel­lyt­täviä hajuja. Var­sinkin yöva­passa se on tärkeää. Toi­sella puo­lella on suo­ma­laista hamp­pu­jous­tofro­teeta. Hamppu on erittäin janoinen ja hyvin nesteen pitävä mate­riaali. Se ei päästä nes­tettä edes puris­tuk­sissa, kun on sen kerran imaissut. Näiden omi­nai­suuk­siensa vuoksi se onkin loistava kes­to­vaippa ja sisävaippa.

Ekorren tait­to­vaipan voi pestä 60 asteessa, ja satun­nai­sesti 90 asteessa.

Ekorren tait­to­vaippa sopii 3-8kg:lle vau­voille ja istuu kau­niisi vauvan muo­toihin. Se kiin­ni­tetään vaip­pa­kiin­nit­ti­mellä. Kiin­ni­tykseen käy hyvin myös vaikka maalarinteippi.

Ekorren tait­to­vaippaa on käy­tetty muu­tamia kertoja. Se on todella hyvä­kun­toinen, ehjä ja tahraton.

Val­mis­tusmaa Suomi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ekorren taittovaippa 3-8kg käytetty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000