Ecover Essential silkin- ja villan pesuaine laventeli 1L

9,90  Sis. 24% alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Ecover Essentia villan- ja silkin pesuaine on pehmeä ja erittäin hel­lä­va­rainen hie­no­pe­suaine, joka pesee teks­tiilit tehok­kaasti. Tuote säi­lyttää herkkien kui­tujen peh­meyden ja suojaa niiden väriä. Tuote on pakattu pulloon, joka on 75% kas­vi­poh­jainen ja 25% kier­rä­te­tystä muo­vista val­mis­tettu. Tuotteen koos­tumus on täysin kas­vi­poh­jainen. Tuote on der­ma­to­lo­gi­sesti tes­tattu, sopii hyvin herk­käi­hoi­sille eikä sitä ole tes­tattu eläimillä.

Ecover Essential villan- ja silkin pesuaine on eko­lo­gisen kodin valinta. Se hajoaa luon­nossa täy­del­li­sesti ja nopeasti. Tämä onkin siitä syystä hyvä mat­ka­kumppani esi­mer­kiksi mökillä tai muualla, jossa ei ole kun­nal­lis­tek­niikkaa saa­ta­villa, koska tuote rasittaa luontoa ja vesistöjä mah­dol­li­simman vähän.

Ecover Villa- ja hie­no­pe­suaine on Woolmark-hyväk­sytty pesuaine Woolmark-mer­ki­tyille vaat­teille edel­lyttäen, että ne pestään vaat­teessa olevan pesuohjeen ja tämän pesuaineen val­mis­tajan mukaan.

Ecover Essential -sar­jalla on arvos­tettu Ecocert ser­ti­fi­kaatti. Kaikkea sarjan tuotteet ovat vegaa­nisia ja ne val­mis­tetaan Bel­giassa. Tuot­teissa käy­tetään ainoastaan luon­nol­lisia etee­ri­siäöljyjä hajus­teena, ja se jät­tääkin pyykkiin miedon Pro­vencen laven­te­li­niit­tyjen tuoksun.

Annostus

Annostele hie­no­pe­suai­netta 1 mital­linen (30 ml) koneen pesuai­ne­lo­keroon. Lisää annos­tusta, jos pyykki on erittäin likaista tai vesi on kovaa.

Vil­lan­pe­suaine sopii myös käsin­pesuun. Liota 20 ml pesuai­netta 5 litraan läm­mintä vettä. Pese ja huuhtele vaatteet huolellisesti.

Varoitukset

Säi­ly­tettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

5-15%: Ionit­tomat pinta-aktii­viset aineet, <5%: Anio­niset pinta-aktii­viset aineet, Saippua, Hajuste (Limonene, Citral). Muut: Vesi, Alkoholi Denat., Nat­rium­sit­raatti, Ruo­ka­suola, Sitruunahappo.

Aqua, Alcohol denat.,C12-14 PARETH-12, Sodium lauryl sulfate, Sodium citrate,Potassium oleate, Sodium chloride, Lauryl glucoside, Parfum, Limonene, Citric acid, Linalool

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecover Essential silkin- ja villan pesuaine laventeli 1L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000