XL Kuorivaippa Elinfant

XL Kuorivaippa Elinfant on joustava kestovaippa ja sitä on mukava käyttää. Se on ohut, pehmeä ja kuivuu nopeasti

11,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

XL Kuorivaippa Elinfant on tarkoitettu vähän isommille lapsille käytettäväksi, ja on 10-20kg sopiva.

XL Kuorivaippa Elinfantin edessä on korkeudensäätönepit. Se muotoutuu lapsen päälle ja on sääädettävissä juuri oikein kokoiseksi. Tämän ansiosta kuori istuu lapsen päällä, ja on mukavan tuntuinen.

XL Kuorivaippa Elinfant on tehty uudella teknologialla, jossa PUL-kankaan tilalla on vähemmän kemikaaleja ja energiaa käyttävä ekologisempi polyuretaani laminoitu TPU-kangas. Kankaan kosteudenläpäisemättömyys on todella hyvä, kuitenkaan estämättä ilman kulkemista kankaan läpi. Kangas antaa ihon hengittää, mutta kosteus jää vaipan sisäpuolelle. Lisäksi kangas on ohut, jolloin kestovaipasta on mahdollista tehdä mukava lapsen päälle. Varsinkin päivällä, kun lapsi liikkuu paljon on ohuempaa vaippaa miellyttävämpi käyttää.

XL Kuorivaippa Elinfant on laadukkailla KAM-nepeillä kiinnitettävä ja säädettävä kestovaipan päällimmäinen kosteuden pitävä osa. Kuorivaipan edessä olevilla tuplanepeillä vaipan kiinnitys käy nopeasti.

XL Kuorivaippa Elinfant pitää vuodot kurissa joustavien ja pehmeiden 3D vuotosuojien ansiosta. Vuotosuojat ovat ommeltu reisiaukkojen ulkopuolelle, jolloin istuvuus paranee jalanteissä.

XL Kuorivaippa Elinfant on varmistettu vatsan kodalta TPU-kosteudensuojakankaalla, jonka alle on helppo sujauttaa lisäimua. Lisäksi se pitää vatsan ja navan seudun kuivana. Tämä estää bakteerien kasvua navassa. Tasku toimii myös vatsan alueen vuotosuojana. Selän puolella on joustava kuminauha mikä taas pitää selän ohivuodot kurissa.

XL Kuorivaippa Elinfant on joustava kestovaippa, jota on mukava käyttää. Se on ohut, pehmeä ja nopeasti kuivuva. Aikaa säästyy, kun kestovaippa kuivuu nopeasti ja sen saa käyttöön nopeasti pesun jälkeen. Koska kuivumisaika on lyhyt ei kuorivaippoja tarvita kovin montaa. Lisäksi sitä ei tarvitse pestä pesukoneessa jokaisen käyttökerran jälkeen. Pieni huuhtelu tai tuuletus riittää ja kuorivaippa on valmis uudestaan käyttöön. Näin säästyy vettä ja energiaa, ja vaippapyykkiä tulee vähemmän.

XL Kuorivaippa Elinfant koko takaa 40cm, pituus venyttämättä 40cm ja edestä 30cm. Se säätyy korkeudensäätöneppiensä ansiosta kokoon M, L ja XL.

 

Kangas on kudottu 100% polyesteri, päällystetty vedenpitävällä PUL-laminoinnilla

Valmsitusmaa Kiina

Lisätiedot

Kuosi

metsäneläimet, banda, tulivuoret, peura, norsut, kukka, mereneläimet, pupu, flamingo, pitsa, kettu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000