XL Kuorivaippa Elinfant

XL Kuorivaippa Elinfant on joustava kestovaippa ja sitä on mukava käyttää. Se on ohut, pehmeä ja kuivuu nopeasti

11,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Xl Kuo­ri­vaippa Elinfant on tar­koi­tettu vähän isom­mille lap­sille käy­tet­tä­väksi, ja on 10-20kg sopiva.

XL Kuo­ri­vaippa Elinfant edessä on kor­keu­den­sää­tö­nepit, joilla voi säätää kuo­ri­vaippaa sopivan kokoi­seksi eri kokoi­sille lap­sille. Se muo­toutuu hyvin lapsen päälle ja on säää­det­tä­vissä hel­posti juuri oikein kokoi­seksi. Tämän ansiosta kuori istuu lapsen päällä, ja on mukavan tuntuinen.

XL Kuo­ri­vaippa Elinfant on tehty uudella tek­no­lo­gialla, jossa PUL-kankaan tilalla on vähemmän kemi­kaaleja ja energiaa käyttävä eko­lo­gi­sempi poly­ure­taani lami­noitu TPU-kangas. Kankaan kos­teu­den­lä­päi­se­mät­tömyys on todella hyvä, kui­tenkaan estä­mättä ilman kul­ke­mista kankaan läpi. Kangas antaa ihon hen­gittää, mutta kosteus jää vaipan sisä­puo­lelle. Lisäksi kangas on todella ohut, jolloin kes­to­vai­pasta on mah­dol­lista tehdä mukavan ohut paketti lapsen päälle. Var­sinkin päi­vällä, kun lapsi liikkuu paljon on ohuempi vaippa miel­lyt­tä­vämpi käyttää.

XL Kuo­ri­vaippa Elinfant on laa­duk­kailla KAM-nepeillä kiin­ni­tettävä ja sää­dettävä. Kuo­ri­vaipan edessä on tupla­nepit. Neppien kiin­nitys on nopeaa, kun ei yli­mää­rästä rei­si­neppiä ole (pie­nem­millä vau­voilla se on usein tarpeen).

XL Kuo­ri­vaippa Elinfant pitää vuodot kurissa jous­tavien ja peh­meiden 3D tupla­vuo­to­suojien ansiosta. Vuo­to­suojat ovat ommeltu rei­si­auk­kojen ulko­puo­lelle, jolloin istuvuus paranee jalan­teissä. Ne ovat usein ris­kialttein vuo­to­kohta kestovaipoissa.

XL Kuo­ri­vaippa Elinfant on var­mis­tettu vatsan kodalta TPU-kos­teu­den­suo­ja­kan­kaalla, jonka alle on helppo sujauttaa lisäimua. Lisäksi se pitää vatsan ja navan seudun kuivana. Tämä estää hyvin bak­teerien kasvua navassa. Tasku toimii myös vatsan alueen vuo­to­suojana. Selän puo­lella on joustava kumi­nauha mikä taas pitää selän ohi­vuodot kurissa.

XL Kuo­ri­vaippa Elinfant on joustava kes­to­vaippa, jota on mukava käyttää. Se on ohut, pehmeä ja nopeasti kuivuva. Aikaa säästyy, kun kes­to­vaippa kuivuu nopeasti ja sen saa käyttöön nopeasti pesun jälkeen. Koska kui­vu­mi­saika on lyhyt ei kuo­ri­vaippoja tarvita kovin montaa. Lisäksi sitä ei tar­vitse pestä pesu­ko­neessa jokaisen käyt­tö­kerran jälkeen. Pieni huuhtelu tai tuu­letus riittää ja kuo­ri­vaippa on valmis uudestaan käyttöön. Näin säästyy vettä ja energiaa, ja vaip­pa­pyykkiä tulee vähemmän.

XL Kuo­ri­vaippa Elinfant koko on  takaa 40cm, pituus venyt­tä­mättä 40cm ja edestä 30cm. Se säätyy kor­keu­den­sää­tö­nep­piensä ansiosta kokoon M, L ja XL.

 

Lisätiedot

Kuosi

metsäneläimet, banda, tulivuoret, peura, norsut, kukka, mereneläimet, pupu, flamingo, pitsa, kettu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “XL Kuorivaippa Elinfant”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000