Search
Close this search box.

PUPPI merinovillakuori One size+ 10-18kg

35,50 Sis. 24% alv

Kuvaus

Merinovillakuori on kestovaipassa uloin osa, joka suojaa kestovaipan vuotamiselta. Se ei siis päästä kosteutta lävitse. Kuorivaipan tarkoitus on pitää imukykyisen sisävaippan tai imun kosteus vaipan sisällä. Kun on aika vaihtaa kestovaippa vaihdetaan kestovaipan imu tai sisävaippa ja merinovillainen kuorivaippa ripustetaan tuulettumaan. Tuuletuksen aikana villakuori kuivuu ja puhdistuu, jolloin se on taas käyttövalmis seuraavalla vaipan vaihto kerralla.

PUPPI merinovillakuori One size+ on ihanteellinen jos käytät kestovaippoja vauvallasi ja hän on noin 10kg painoinen.

PUPPI merinovillakuori One size+ on täydellinen kuorivaippa, jos etsit villaista kuorivaippaa tai villahousuja, mutta et halua valtavan kokoista vaippapeppua.

PUPPI merinovillakuori One size+ on ommeltu 100% merinovillasta, ja mitä hienoimmasta lampaanvillasta. Se onkin aivan ihanteellinen ihan kaikille vauvoille.

PUPPI merinovillakuori One size+ on suunniteltu huolellisesti ja sen tarkasti pohditut leikkaukset mahdollistavat oikean ilmavirran kulkemisen ja kuorivaipan käytön minkä tahansa imukykyisen sisävaipan tai kestovaippa imujen kanssa.

Korkeudensäätöneppien sijoitteleun avulla voit säätää kuorivaipan sopimaan eri kokoisille lapsille. Tämän ansiosta voit käyttää kuorivaippaa siihen asti, kunnes lapsesi ei tarvitse enää vaippoja. Voit olla huoletta siitä, että lapsesi kasvaisi pian ulos kuorivaipasta. Testasimme tätä kokoa ja se sopi jopa 18kg lapsen päälle.

Värilliset nepit ja koristeelliset ompeleet tekevät tästä kestovaipasta yhden suosikeistasi. Siitä keskustellaan eri paikoissa, koska ne ovat niin toimivia ja kauniita. Jalanteiden kuminauhat ovat todella pehmeitä, ja erittäin joustavia, jonka vuoksi kuorivaippa sopiikin lähes jokaiselle lapselle. Lanoliinitetyt merinovillakuoret pitävät kosteutta erittäin tehokkaasti. Villa on todella monipuolinen materiaali kestovaipatuksessa: se on hengittävä, se säätelee kehon lämpötilaa oikeanlaiseksi (täydellinen niin lämpimällä kuin kylmällä säällä), se on pehmeä ja luonnollisesti antibakteerinen. Lanoliini hajottaa virtsan suoloiksi ja vedeksi, jonka vuoksi sitä ei tarvitse pestä niin usein, kuin PUL-pintaisia taskuvaippoja. Riittää, että ripustat villakuoren kuivumaan käyttökertojen välillä. Erityinen pesu- ja uudelleen lanoliinitus on kuitenkin usein tarpeen pesupäivänä.

PUPPI merinovilla kuori One size+ voidaan käyttää minkä tahansa imun tai sisävaipan kanssa. Ne on suunniteltu käytettäväksi PUPPI-tuotteiden tai vastaavien matalien sisävaippojen ja imujen kanssa.

Useimmat vauvat tarvitsevat enintään 4-5 villakuorta yhteensä ja lisäksi sisävaippoja tai imuja.

  • 100% merinovillaa
  • Puolassa tuotettu ja ommeltu villa
  • käsintehty
  • vaatii lanoliinityksen toimiakseen
  • 10-18kg
  • 17cm leveä kapeimmasta kohdasta
  • tarkat pesuohjeet tulevat aina tuotteen mukana

Kaikki tarvittavat villanhoitoaineet löytyvät /https://wauzi.fi/tuote-osasto/kestovaipat-ja-tarvikkeet/pul-pussit-villahousut-ja-muut-tarvikkeet/

Lisätiedot

Kiinnitys

neppi, tarra

Väri

Harmaa, Mustaoranssiraita

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000