Search
Close this search box.

Wauzi new born kuorivaippa

10,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

 Wauzin hyvin istuvaa new born kuorivaippaa käytetään nimensä mukaisesti kestovaipan kosteuden pitävänä ulkokerroksena eli imevän osan kuorena. Wauzi new born kuorivaipan sisälle laitetaan aina jokin imevä kerros. Esimerkiksi harso, prefold, imu tai sisävaippa. Oikeastaan mikä tahansa imevä materiaali käy, vaikka pieni froteepyyhe. Kuorivaipan kanssa kestovaippailu on edullista ja helppoa. Napakat koko kuoren ympäri kiertävät kanttaukset pitävät ohivuodot hyvin kurissa ja löysän maitokakan vaipassa. Yöllä voit pitää Wauzin new born kuorivaippaa myös kertakäyttöisen vaipan varmistuksena. Tämä auttaa pelastamaan monet aamut ikävältä yllätykseltä.

Wauzi new born kuorivaipan päällikangas on laminoitua polyuretaania. Se pitää nesteen sisällään, päästämättä sitä ulos vaipasta. Se on ohut ja joustava sekä ihanan pehmeä. Siksi se on miellyttävä ja mukava käyttää. Lisäksi Wauzin new born kuorivaippa päästää ilman läpi, ja antaa ihon hengittää.

Wauzin new born kuorivaippaa ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Voit pyyhkiä sen kostealla, kuivata ja taas käyttää. Kuori täytyy pestä vain silloin, kun se on näkyvästi likainen tai haiskahtaa ikävästi.

Wauzin new born kuorivaippa istuu vauvan päälle, kuin vuotosuojallinen kestovaippa. Se pitää hyvin ohivuodot sisällään, eikä siksi kaipaa erillisiä tönkköjä tuplavuotosuojia. Tämä takaa sen, että kestovaipan istuvuus on onnistuttu saamaan pienellekin vauvalle loistavaksi.

Wauzin new born kuorivaipan sisäpuolella on neppi edessä ja takana. Neppeihin voi kiinnittää nepillisen imun. Tällä tavoin kestovaippailu on todella helppoa, varmaa ja edullista! Pyykkiäkin tulee huomattavasti vähemmän, kuin muilla kestovaippailu tavoilla.

Wauzin new born kuorivaipan sisälle on ommeltu pul-kangas, niin että se tulee kuoren edestä ja takaa kuoren sisälle kuin pieniksi taskuiksi. Imu  on helppo  asetella kuoren sisään, ja ”pikku taskujen” ansiosta se myös hyvin pysyy paikoillaan. Nämä pikku taskut takaavat myös sen, että vauvan napa pysyy kuivana eikä haudo. Vauvalla on mukavampi olla, eikä bakteerit pääse lisääntymään navassa aiheuttaen ongelmia. Mukavuutta lisää lisäksi se, että selän ja vatsan seutu tuntuvat kuivilta. Näin ollen vaippaihottumaakaan ei pääse syntymään niin helposti. Kuorivaippa toimii hyvin myös vatsallaan nukkuvalla vauvalla. Sillä ”pikku taskut” toimivat ylimääräisinä vuotosuojia vatsan ja selän puolella. Suosittelen nukuttamaan vauvan aina selällään suositusten mukaisesti.

Wauzi new born kuorivaipan kanssa sopii hyvin käytettäväksi Wauzin pikku bampuimu.

Wauzin new born kuorivaipassa on hyvät ja laadukkaat KAM -korkeudensäätönepi. Tästä syystä kuori sopii pitkään, ja se on helppo sovittaa eri kokoisille ja muotoisille vauvoille sopivaksi. Kestovaipan koko suositus on 3-10kg.

Wauzin new born kuorivaipassa käytetyt materiaalit ovat ökö-tex 100 sertifioituja.

Kangas on kudottu 100% polyesteri, päällystetty vedenpitävällä PUL-laminoinnilla

Valmistusmaa Kiina

Lisätiedot

Kuosi

Vaalea lehdet ja kukat, Tumma lehdet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000