Wauzi new born kuorivaippa

10,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

 Wauzin hyvin istuvaa new born kuo­ri­vaippaa käy­tetään nimensä mukai­sesti kes­to­vaipan kos­teuden pitävänä ulko­ker­roksena eli imevän osan kuorena. Wauzi new born kuo­ri­vaipan sisälle lai­tetaan aina jokin imevä kerros. Esi­mer­kiksi harso, prefold, imu tai sisä­vaippa. Oikeastaan mikä tahansa imevä mate­riaali käy, vaikka pieni fro­tee­pyyhe. Kuo­ri­vaipan kanssa kes­to­vaip­pailu on edul­lista ja helppoa. Napakat koko kuoren ympäri kier­tävät kant­taukset pitävät ohi­vuodot hyvin kurissa ja löysän mai­to­kakan vai­passa. Yöllä voit pitää Wauzin new born kuo­ri­vaippaa myös ker­ta­käyt­töisen vaipan var­mis­tuksena. Tämä auttaa pelas­tamaan monet aamut ikä­vältä yllätykseltä. 

Wauzi new born kuo­ri­vaipan pääl­li­kangas on lami­noitua poly­ure­taania. Se pitää nesteen sisällään, pääs­tä­mättä sitä ulos vai­pasta. Se on ohut ja joustava sekä ihanan pehmeä. Siksi se on miel­lyttävä ja mukava käyttää. Lisäksi Wauzin new born kuo­ri­vaippa päästää ilman läpi, ja antaa ihon hengittää. 

Wauzin new born kuo­ri­vaippaa ei tar­vitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Voit pyyhkiä sen kos­tealla, kuivata ja taas käyttää. Kuori täytyy pestä vain silloin, kun se on näky­västi likainen tai hais­kahtaa ikävästi.

Wauzin new born kuo­ri­vaippa istuu vauvan päälle, kuin vuo­to­suo­jal­linen kes­to­vaippa. Se pitää hyvin ohi­vuodot sisällään, eikä siksi kaipaa eril­lisiä tönkköjä tupla­vuo­to­suojia. Tämä takaa sen, että kes­to­vaipan istuvuus on onnis­tuttu saamaan pie­nel­lekin vau­valle loistavaksi.

Wauzin new born kuo­ri­vaipan sisä­puo­lella on neppi edessä ja takana. Nep­peihin voi kiin­nittää nepil­lisen imun. Tällä tavoin kes­to­vaip­pailu on todella helppoa, varmaa ja edul­lista! Pyyk­kiäkin tulee huo­mat­ta­vasti vähemmän, kuin muilla kes­to­vaip­pailu tavoilla. 

Wauzin new born kuo­ri­vaipan sisälle on ommeltu pul-kangas, niin että se tulee kuoren edestä ja takaa kuoren sisälle kuin pie­niksi tas­kuiksi. Imu  on helppo  ase­tella kuoren sisään, ja ”pikku tas­kujen” ansiosta se myös hyvin pysyy pai­koillaan. Nämä pikku taskut takaavat myös sen, että vauvan napa pysyy kuivana eikä haudo. Vau­valla on muka­vampi olla, eikä bak­teerit pääse lisään­tymään navassa aiheuttaen ongelmia. Muka­vuutta lisää lisäksi se, että selän ja vatsan seutu tun­tuvat kui­vilta. Näin ollen vaip­pai­hot­tu­maakaan ei pääse syn­tymään niin hel­posti. Kuo­ri­vaippa toimii hyvin myös vat­sallaan nuk­ku­valla vau­valla. Sillä ”pikku taskut” toi­mivat yli­mää­räisinä vuo­to­suojia vatsan ja selän puo­lella. Suo­sit­telen nukut­tamaan vauvan aina selällään suo­si­tusten mukaisesti. 

Wauzi new born kuo­ri­vaipan kanssa sopii hyvin käy­tet­tä­väksi Wauzin pikku bampuimu.

Wauzin new born kuo­ri­vai­passa on hyvät ja laa­dukkaat KAM -kor­keu­den­sää­tönepi. Tästä syystä kuori sopii pitkään, ja se on helppo sovittaa eri kokoi­sille ja muo­toi­sille vau­voille sopi­vaksi. Kes­to­vaipan koko suo­situs on 3-10kg. 

Wauzin new born kuo­ri­vai­passa käy­tetyt mate­ri­aalit ovat ökö-tex 100 sertifioituja. 

Kangas on kudottu 100% polyesteri, pääl­lys­tetty veden­pi­tä­vällä PUL-laminoinnilla

Val­mis­tusmaa Kiina

Lisätiedot

Kuosi

Vaalea lehdet ja kukat, Tumma lehdet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzi new born kuorivaippa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000