Search
Close this search box.

Wauzi Basic onesize taskuvaippa

* edullinen

* kestävä

* pestävä

* muotoutuu lapsesi kasvaessa

6,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzi Basic onesize taskuvaippa on helppokäyttöinen kestovaippa lapsellesi. Se sopii eri kokoisille vauvoille ja lapsille monien säätö mahdollisuuksien ansiosta. Kestovaipan materiaalit ovat ökötex 100 sertifioituja, ja siksi se on aina turvallinen valinta.

Wauzi Basic onesize taskuvaippa koostuu ulkopuolella olevasta kosteudensulkukankaasta ja sisäpuolella olevasta märkänäkin kuivalta tuntuvasta sisäkankaasta. Ulkokankaana on joustava PUL-kangas. Se pitää kosteuden vaipan sisä puolella, mutta antaa ihon hengittää. Joustavuuden ansiosta kestovaippa myötäilee lapsen liikkeitä ja istuu hyvin päällä. Sisäkangas on super pehmoinen mikrofleece. Se pitää kuivan tunteen iholla, vaikka kestovaippa olisikin märkä. Tämä ehkäisee bakteerien kasvua ja vaippaihottumaa.

Wauzi Basic one size taskuvaippa sopii pienestä vauvasta taaperoon. Kestovaipassa on runsaasti laadukkaita KAM-neppejä, joilla vaipan saa säädettyä eri kokoiselle lapselle soppivaksi. Korkeudensäätöneppejä on kolmessa rivissä. Vyötärö- ja reisineppien avulla saa vaipan säädettyä moneen eri kokoon. Tämä kestovaippa sopii 3-16kg lapsille, vastasyntyneelle suosittelen kuitenkin new born kokoisia vaippoja, joita löydät täältä.

Wauzi Basic onesize taskuvaipassa on reilun kokoinen tasku. Siinä on kuminauha, joka takaa sen, että imut pysyvät hyvin paikallaan eivätkä tule ulos kestovaipasta.

Wauzi Basic onesize taskuvaippa on reilun kokoinen yhden koon kestovaippa. Se on tarpeeksi leveä, jolloin se on helppo täyttää. Lisäksi taskuvaippa istuu lapsen päälle, kuin vuotosuojallinen kestovaippa. Tämä estää tehokkaasti ohivuotojen syntyä!

Wauzi Basic onesize taskuvaipan voit valita kahdeksasta suloisesta erilaisesta kuosista oman suosikkisi tai kerätä koko sarjan! Kuoseissa on kaunis kiiltävä pinta, jota kuvaan on mahdoton taltioida. Livenä kuosit ovat paljon kauniimpia!

Wauzi Basic onesize taskuvaippa ei sisällä imua, ja ne myydään erikseen täällä.

Ulkokangas on kudottu 100% polyesteri, päällystetty vedenpitävällä PUL-laminoinnilla

Sisäkangas on mikrofleece, 100% polyesteri

Valmistusmaa Kiina

Lisätiedot

Kuosi

leijona, vaaleanpunainenkukka, prinssi, lentokone, anime, yksisarvinen, seepra, kirahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000