Wauzi Basic onesize taskuvaippa Synttäritarjous -30%

* edullinen

* kestävä

* pestävä

* muotoutuu lapsesi kasvaessa

6,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzi Basic onesize tas­ku­vaippa on help­po­käyt­töinen kes­to­vaippa lap­sellesi. Se sopii monen kokoi­sille vau­voille ja lap­sille monien säätö mah­dol­li­suuk­siensa ansiosta. Kes­to­vaipan mate­ri­aalit ovat ökötex 100 ser­ti­fioituja, ja siksi erittäin tur­val­lisia pienokaisellesi.

Wauzi Basic onesize tas­ku­vaippa koostuu ulko­puo­lella ole­vasta kos­teu­den­sul­ku­kan­kaasta ja sisä­puo­lella ole­vasta mär­kä­näkin kui­valta tun­tu­vasta sisä­kan­kaasta. Ulko­kan­kaana on todella joustava PUL-kangas. Se pitää kos­teuden hyvin vaipan sisällä, mutta antaa kui­tenkin ihon hen­gittää. Jous­ta­vuu­tensa ansiosta kes­to­vaippa joustaa lapsen liik­keitä ja istuu päällä hyvin. Sisä­kangas on super peh­moinen mik­rofleece. Se takaa kuivan tunteen vauvan iholla, vaikka kes­to­vaippa oli­sikin märkä. Tämä ehkäisee bak­teerien kasvua ja vaippaihottumaa.

Wauzi Basic on size tas­ku­vaippa sopii pie­nestä vau­vasta taa­peroon. Kes­to­vai­passa on run­saasti laa­duk­kaita KAM-neppejä, joilla saat sää­dettyä vaipan eri kokoi­selle lap­selle sop­pivan. Juuri sinun lap­sellesi muo­toihin sopi­vaksi! Kor­keu­den­sää­tö­neppejä on kol­messa rivissä, ja vyötärö- sekä rei­si­nepit takaavat sen, että kes­to­vaipan saa sää­dettyä moneen eri kokoon. Tämä kes­to­vaippa sopiikin 3-16kg lap­sille, vas­ta­syn­ty­neelle suo­sit­telen kui­tenkin Wauzi nb kokoisia kestovaippoja.

Wauzi Basic onesize tas­ku­vai­passa on reilun kokoinen tasku. Siinä on kumi­nauha, joka takaa sen, että imut pysyvät hyvin pai­kallaan eivätkä tule ulos kestovaipasta.

Wauzi Basic onesize tas­ku­vaippa on reilun kokoinen yhden koon kes­to­vaippa. Se on tar­peeksi leveä, jolloin se on helppo täyttää. Lisäksi tas­ku­vaippa istuu lapsen päälle, kuin vuo­to­suo­jal­linen kes­to­vaippa. Tämä estää tehok­kaasti ohi­vuo­tojen syntyä!

Wauzi Basic onesize tas­ku­vaipan voit valita kah­dek­sasta suloi­sesta eri­lai­sesta kuo­sista oman suo­sikkisi tai kerätä koko sarjan! Kuo­seissa on kaunis kiiltävä pinta, jota kuvaan on mah­doton tal­tioida. Livenä kuosit ovat paljon kauniimpia!

Wauzi Basic onesize tas­ku­vaippa ei sisällä imua, ja ne myydään erikseen. Suo­sit­telen Wauzi hamp­puimua isom­malle lap­selle ja Wauzi bambu pik­kuimua pie­nem­mällä vauvalle.

Lisätiedot

Kuosi

leijona, vaaleanpunainenkukka, prinssi, lentokone, anime, yksisarvinen, seepra, kirahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzi Basic onesize taskuvaippa Synttäritarjous -30%”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000