Search
Close this search box.

Wauzi bambu, hamppu, puuvilla-käärmeimu

5,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Wauzin bambu, hamppu, puuvilla-käärmeimu on pitkä imu, jonka voi taitella kaksin kerroin tai kohdistaa enemmän imutehoa sinne missä sitä enemmän kaivataan. Esimerkiksi pojilla käärmeimun voi taitella imemään etupainotteisesti ja tytöillä keskipainotteisesti, tai taitella ihan vain kahtia.

Wauzin bambu, hamppu, puuvilla-käärmeimussa on kerros super pehmoista ja joustavaa bambufroteeta sekä kerros hamppupuuvillaa. Kerrostettuna etupainotteisesti kerroksia tulee yhteensä jopa kahdeksan!

Bambu on imumateriaalina paljon imevät, ja kohtalaisesti kosteuden pitävä myös puristuksissa.

Hamppu on imumateriaalina vähemmän imevä, mutta se pitää nesteen sisässään parhaiten myös puristuksissa.

Puuvilla on imumateriaalina nopeasti kosteuden imevä, ja se imee paljon nestettä itseensä. Se kuitenkin päästää helposti nesteen pois puristuksissa.

Näillä kaikilla on paikkansa kestovaippaimuina, ja onkin hyvä kerrostaa näitä materiaaleja kestovaippaan. Tällöin kestovaippa toimii parhaiten, se imee runsaasti eikä päästä nestettä ulos puristuksissa. Esimerkiksi silloin, kun lapsi istuu. Wauzin bambu, hamppu, puuvilla-kääreimussa on kaikki mitä tarvitaan tehokkaalta kestovaippaimulta!

Käärmeimun koko on 14cmx64cm

Kuvasta poiketen käärmeimussa on reunaompeleet valkoiset.

Materiaali: bambufrotee, puuvilla, hamppu

Suosittelen taaperon kestovaippaan tai runsaasti kastelevalle vauvalle päivällä käytettäväksi Wauzin käärmeimun ja prefoldin yhdistelmää. Yöksi kannattaa laittaa kaksi prefoldia ja yksi käärmeimu.

Valmistusmaa Kiina

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000