Search
Close this search box.

Pesusooda Biovie 500G

Tehokas monitoimi pesuaine

6,90 Sis. 24% alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Pesusooda on loistava ja ennen kaikkea tehokas kodin puhdistaja. Se soveltuu hyvin herkille, lapsiperheille ja lemmikkielänten koteihin myrkyttömyytensä vuoksi.

Pesusoodaa voidaan käyttää erilaisten pintojen puhdistukseen veteen sekoitettuna tai sellaisenaan. Voit käyttää sitä mattojen raikastamiseen ja puhdistukseen kuivapesuna tai pyykin raikastamiseen ja puhdistamiseen. Se poistaa todella tehokkaasti epämeillyttäviä hajuja eri paikoista turvallisesti. Testaa vaikka itse! Se todella toimii! Pesusoodan käyttötarkoitukset ovat lähes rajattomat!

Sooda eli natruimkarbonaatti on erinomainen puhdistusaine ja hajunpoistoaine, ja se kuuluukin jokaisen talouden siivouskomeroon. Sillä irtoaa monet pinttyneet liat ja tahrat, joita et ole saanut muilla aineilla pois.

Pesusoodaa voidaan käyttää esim. pyykkien raikastamiseen ja tahrojen poistoon, mattojen ja sohvien kuivapesuun, jääkaapin puhdistukseen ja raikastamiseen, uunin ja lieden pesuun ja raikastamiseen, tahrojen poistamiseen, pintojen puhdistukseen, vuodevaatteiden valkaisuun, astioihin pinttyneen lian puhdistukseen, mikroaaltouunin puhdistukseen, viemäreiden raikastamiseen ja puhdistukseen etikan kanssa, pesukoneen raikastamiseen ja puhdistukseen jne. Voit käyttää sitä lähes kaikkialle! Älä kuitenkaan käytä pesusoodaa ruoanlaittoon.

Pesusooda on myrkytön pesuaine ja sitä voidaan käyttää lähes kaikkialla. Se on ympäristöystävällinen luonnontuote. Pesusooda liukenee veteen ja on 100% biohajoava.

Käyttö:

 • Pintojen puhdistus: Sekoita jauhetta veteen niin, että seoksen koostumus on kermainen. Levitä massa halutulle pinnalle. Anna vaikuttaa hetki, huuhtele ja pyyhi kuivaksi.
 • Hajunpoisto: Laita pesusoodaa suoraan kohteeseen ja anna vaikuttaa 24 tuntia. Vaatteet voidaan joko huuhdella hyvin tai pestä normaalisti pesukoneessa.
 • Kenkien raikastus: Sirottele pesusoodaa kengän sisään ja anna vaikuttaa muutama tunti. Koputtele pesusooda pois kengistä. Vältä kontaktia nahan kanssa.
 • Matot ja sohvat: Sirottele reilusti pesusoodaa tekstiilin päälle ja anna vaikuttaa muutama tunti. Lopuksi imuroi sooda pois.
 • Mikroaaltouuni: Laita kuppiin vettä ja pesusoodaa ja keitä sitä mikrossa. Pyyhi sen jälkeen mikron seinät.
 • Viemäri: Kaada 1dl pesusoodaa ja 2-3dl etikkaa viemäriin ja anna vaikuttaa 15-30
 • minuuttia. Lisää perään reilusti kuumaa vettä 3-4 erässä.
 • Pyykinpesukone: Laita pesukoneeseen 1dl pesusoodaa pesuaineen sijasta ja anna pyöriä tyhjänä 90 asteen pesuohjelmalla. Pese sitten vielä 60 asteen pesuohjelmalla pesuaineen kanssa tyhjänä. Tarkista ohjeista käyttösuositus.
 • Pyykin valkaisu: Laita pesusoodaa 1-3rkl pesuainelokeroon tai pesupalloon. Käytä samanaikaisesti pesuaineen kanssa. Pese tekstiilin ohjeen mukaisesti.
 • Rasvatahrat: Liota tekstiiliä lämpimässä vedessä johon on lisätty pesusoodaa. Älä hankaa tahraa. Mitä tuoreempi tahra on sitä parempi. Liotusaika vaihtelee tahrasta ja tekstiilistä riippuen parista tunnista vuorokauteen. Huuhtele lopuksi hyvin ja pese normaalisti.
 • Pinttyneet astiat: Tee vedestä ja pesusoodasta tahna, jolla hankaat tahrat pois. Käytä tätä samaa tahnaa myös pinttyneiden tiskialtaiden puhdistuksessa sekä uunin ja hellan puhdistuksessa.
 • Hiuksissa: Sirottele pesusoodaa hiusten juuriin ja hankaa kevyesti. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja harjaa hiukset puhtaiksi. Voit tehostaa shampoon vaikutusta laittamalla pesusoodaa shampoon joukkoon. Se irroittaa tuotejäämät ja tekee hiuksista kuohkeat
 • Kuorinta-aine iholle: Sekoita yksi osa vettä kolmeen osaan pesusoodaa. Iho pehmenee kuorinnan jälkeen ja ottaa kosteusvoiteen paremmin vastaan. Auttaa myös kutinaan. Kokeile sekoittaa soodaa kosteusvoiteen joukkoon ja levitä iholle, anna vaikuttaa ja huuhtele pois. Auttaa ihokarvojen poiston jälkeiseen tunteeseen.
 • Kahvin- ja vedenkeittimen puhdistus: Mittaa reilu puolipannullista vettä ja sekoita siihen 1-2rkl pesusoodaa. Kiehauta seos keittimessä. Keitä pari kolme kertaa puhdasta vettä tämän jälkeen keittimen läpi. Tarkista keittimen ohjeesta käyttösuositus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000