Pesusooda Biovie 500G

Tehokas monitoimi pesuaine

6,90  Sis. 24% alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Pesusooda on loistava ja ennen kaikkea tehokas kodin puh­distaja. Se soveltuu hyvin her­kille, lap­si­per­heille ja lem­mik­kie­länten koteihin myr­kyt­tö­myy­tensä vuoksi.

Pesusoodaa voidaan käyttää eri­laisten pin­tojen puh­dis­tukseen veteen sekoi­tettuna tai sel­lai­senaan. Voit käyttää sitä mat­tojen rai­kas­ta­miseen ja puh­dis­tukseen kui­va­pesuna tai pyykin rai­kas­ta­miseen ja puh­dis­ta­miseen. Se poistaa todella tehok­kaasti epä­meil­lyt­täviä hajuja eri pai­koista tur­val­li­sesti. Testaa vaikka itse! Se todella toimii! Pesusoodan käyt­tö­tar­koi­tukset ovat lähes rajattomat!

Sooda eli nat­ruim­kar­bo­naatti on erin­omainen puh­dis­tusaine ja hajun­pois­toaine, ja se kuu­luukin jokaisen talouden sii­vous­ko­meroon. Sillä irtoaa monet pint­tyneet liat ja tahrat, joita et ole saanut muilla aineilla pois.

Pesusoodaa voidaan käyttää esim. pyykkien rai­kas­ta­miseen ja tah­rojen poistoon, mat­tojen ja sohvien kui­va­pesuun, jää­kaapin puh­dis­tukseen ja rai­kas­ta­miseen, uunin ja lieden pesuun ja rai­kas­ta­miseen, tah­rojen pois­ta­miseen, pin­tojen puh­dis­tukseen, vuo­de­vaat­teiden val­kaisuun, astioihin pint­tyneen lian puh­dis­tukseen, mik­ro­aal­to­uunin puh­dis­tukseen, vie­mä­reiden rai­kas­ta­miseen ja puh­dis­tukseen etikan kanssa, pesu­koneen rai­kas­ta­miseen ja puh­dis­tukseen jne. Voit käyttää sitä lähes kaik­kialle! Älä kui­tenkaan käytä pesusoodaa ruoanlaittoon.

Pesusooda on myr­kytön pesuaine ja sitä voidaan käyttää lähes kaik­kialla. Se on ympä­ris­töys­tä­väl­linen luon­non­tuote. Pesusooda liu­kenee veteen ja on 100% biohajoava.

Käyttö:

 • Pin­tojen puh­distus: Sekoita jau­hetta veteen niin, että seoksen koos­tumus on ker­mainen. Levitä massa halu­tulle pin­nalle. Anna vai­kuttaa hetki, huuhtele ja pyyhi kuivaksi.
 • Hajun­poisto: Laita pesusoodaa suoraan koh­teeseen ja anna vai­kuttaa 24 tuntia. Vaatteet voidaan joko huuh­della hyvin tai pestä nor­maa­listi pesukoneessa.
 • Kenkien rai­kastus: Sirottele pesusoodaa kengän sisään ja anna vai­kuttaa muutama tunti. Koputtele pesusooda pois ken­gistä. Vältä kon­taktia nahan kanssa.
 • Matot ja sohvat: Sirottele rei­lusti pesusoodaa teks­tiilin päälle ja anna vai­kuttaa muutama tunti. Lopuksi imuroi sooda pois.
 • Mik­ro­aal­touuni: Laita kuppiin vettä ja pesusoodaa ja keitä sitä mik­rossa. Pyyhi sen jälkeen mikron seinät.
 • Viemäri: Kaada 1dl pesusoodaa ja 2-3dl etikkaa vie­märiin ja anna vai­kuttaa 15-30
 • minuuttia. Lisää perään rei­lusti kuumaa vettä 3-4 erässä.
 • Pyy­kin­pe­sukone: Laita pesu­ko­neeseen 1dl pesusoodaa pesuaineen sijasta ja anna pyöriä tyhjänä 90 asteen pesuoh­jel­malla. Pese sitten vielä 60 asteen pesuoh­jel­malla pesuaineen kanssa tyhjänä. Tar­kista ohjeista käyttösuositus.
 • Pyykin val­kaisu: Laita pesusoodaa 1-3rkl pesuai­ne­lo­keroon tai pesu­palloon. Käytä saman­ai­kai­sesti pesuaineen kanssa. Pese teks­tiilin ohjeen mukaisesti.
 • Ras­va­tahrat: Liota teks­tiiliä läm­pi­mässä vedessä johon on lisätty pesusoodaa. Älä hankaa tahraa. Mitä tuo­reempi tahra on sitä parempi. Lio­tusaika vaih­telee tah­rasta ja teks­tii­listä riippuen parista tun­nista vuo­ro­kauteen. Huuhtele lopuksi hyvin ja pese normaalisti.
 • Pint­tyneet astiat: Tee vedestä ja pesusoo­dasta tahna, jolla hankaat tahrat pois. Käytä tätä samaa tahnaa myös pint­ty­neiden tis­kial­taiden puh­dis­tuk­sessa sekä uunin ja hellan puhdistuksessa.
 • Hiuk­sissa: Sirottele pesusoodaa hiusten juuriin ja hankaa kevyesti. Anna vai­kuttaa muutama minuutti ja harjaa hiukset puh­taiksi. Voit tehostaa shampoon vai­ku­tusta lait­ta­malla pesusoodaa shampoon joukkoon. Se irroittaa tuo­te­jäämät ja tekee hiuk­sista kuohkeat
 • Kuo­rinta-aine iholle: Sekoita yksi osa vettä kolmeen osaan pesusoodaa. Iho peh­menee kuo­rinnan jälkeen ja ottaa kos­teus­voiteen paremmin vastaan. Auttaa myös kutinaan. Kokeile sekoittaa soodaa kos­teus­voiteen joukkoon ja levitä iholle, anna vai­kuttaa ja huuhtele pois. Auttaa iho­kar­vojen poiston jäl­keiseen tunteeseen.
 • Kahvin- ja veden­keit­timen puh­distus: Mittaa reilu puo­li­pan­nul­lista vettä ja sekoita siihen 1-2rkl pesusoodaa. Kie­hauta seos keit­ti­messä. Keitä pari kolme kertaa puh­dasta vettä tämän jälkeen keit­timen läpi. Tar­kista keit­timen ohjeesta käyttösuositus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pesusooda Biovie 500G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000