NB aio kestovaippa

Vastasyntyneelle sopiva helppokäyttöinen ja moderni aio kestovaippa

12,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

NB aio kes­to­vaippa sopii pie­nille ja vas­ta­syn­ty­neille vau­voille. Et tar­vitse erikseen imuja vaan vai­passa on kiin­teästi imut ommel­tuina val­miiksi. Eikö olekin helppoa?! Aio eli all in one kes­to­vai­passa on kaikki yhdessä ja siksi sitä kut­su­taankin help­po­käyt­tö­vai­paksi. Et tar­vitse mitään irto-osia, vain tämän kestovaipan.

Kes­to­vaippa sopii 0-3kk ikäi­sille tai 0-6kg vas­ta­syn­ty­neille vau­voille ja siinä on napa neppi mikä estää vaippaa han­kaa­masta napa­tynkää. Tämä onkin erittäin tärkeää ja usein han­ka­loittaa vaip­pojen käyttöä alkuun. NB aio kes­to­vaipan kanssa tuota ongelmaa ei ole! 

NB aio kes­to­vaipan sisus on bam­bufleeceä mikä on ihanan pehmeää, anti­bak­tee­rista eikä tunnu märältä, vaikka kas­tuisi. Kes­to­vaippaa voi siis käyttää huo­letta myös öisin. Kangas imaisee nesteen nopeasti sisäänsä ja levittää sen alempiin imukerroksiin. 

Sisä­kan­kaaseen on ommeltu tupla­vuo­to­suojat, joten neste ei pääse vuo­tamaan vaipan ulkopuolelle. 

NB aio kes­to­vaipan sel­kä­puo­lella oleva kumi­nauha takaa hyvän istu­vuuden, eikä päästä ulos­tetta vaipan ulkopuolelle. 

NB aio kes­to­vaipan sisällä on kolme ker­rosta imevää mik­ro­kuitua, joten imuteho on taattu.

 Nb aio kes­to­vai­passa on useita neppejä, joilla saat istu­vuuden sää­dettyä vauvasi koon mukaan juuri oikeaksi. 

 Vas­ta­syn­tyneen vauvan iho on herkkä ja tämä vaippa hellii ihoa, ei aiheuta ihot­tumaa, ja antaa ihon hen­gittää. Aivan täy­del­linen kes­to­vaippa pie­nelle vauvalle!

 

Lisätiedot

Nb aio kuosivaihtoehdot

Vesimeloni ja kiivi, tiipii, kuumailmapallot, siili, kuuset

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NB aio kestovaippa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000