Little Rhino Yövaippa One Size

19,90 Sis. 24% alv

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Little Rhino yövaippa on sisätäyttövaippa huikella imuteholla, johon voit helposti lisätä imua jos vaipan oma teho ei ole riittävä.

Little Rhino yövaippa on takoitettu vaativimmille vauvoille. Sen tehokkaan sisuksen salaisuus on bambufrotee, joka on todella imukykyinen ja miellyttävän pehmeä ihoa vasten. Yövaippaan on ommeltu tasku jonne voi sujauttaa tarvittaessa lisää imua. Tämä kestovaippa onkin parhaimmillaan yökäytössä tai pidempien päiväunien aikana. Se tarvitsee lisäksi kuoren tai villahousut kosteussuluksi toimiakseen. Löydät niitä täältä https://wauzi.fi/tuote-osasto/kestovaipat-ja-tarvikkeet/kuorivaipat/

Little Rhino yövaippaan on kiinni ommeltu lisäimu, jossa on kaksi kerrosta Evolonia bambufroteen välissä. Evolon on suunniteltu imemeään runsaasti nestettä ja on juuri kestovaippoihin tarkoitettu materiaali.

Little Rhino yövaipassa on kiinni ommeltuna kaksi kerrosta janoista bambufroteeta, kerros taskulle sekä kaksi kerroksinen pitkä imu jossa sisällä kaksi kerrosta Evolonia. Tasku mahdollistaa imukyvyn säädön tarvittaessa. Sinne on helppo laittaa tarvittava määrä lisäimua. Yövaipassa on joustavat kuminauat, jotka asettuvat hellävaraisesti, mutta tiiviisti vauvan reisien ympärille. Tämän ansiosta vaippa istuu hyvin eikä ohivuotoja synny.

Bambun edut kestovaipassa:

  • Allergia ystävällinen
  • Imee kosteutta lähes 60% enemmän kuin puuvilla
  • Suojaa UV-säteiltä
  • Tuoksuton
  • Säilyy pehmeänä
  • Värit säilyvät kirkkaina pitkään
  • Lämpimällä viileä ja kylmällä lämmin
  • Hengittävä
  • Joustava ja mukautuva

Little Rhino yövaippa on one size kokoa ja on ollut käytössä jopa 15kg lapsilla.

Little Rhino yövaippa on tehokas ja imukykyinen, mutta kuitenkin ohut ja istuu lapselle kuin hanska. Sen ovat suunnitelleet ja tehneet kestovaipailun ammattilaiset Puolassa.

 Miten Little Rhino yövaippa pestään?

Voit pestä kestovaipan 60-90 asteessa.  Älä valkaise, älä käytä klooria, älä silitä, äläkä kuivaa kuumailmakuivaimessa jossa materiaalit eivät koske rumpuun.

 Materiaali:

Bambu 80% Pet 20%

Little Rhino laatu:

Little Rhino kestovaipat valmistetaan Puolassa, Puolan korkeimpien standardien mukaisesti. Kaikki kankaat ovat Ökö-tex100 Sertifioituja.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000