Sonett villanhoitoaine 300ml

10,90  Sis. 24% alv

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Sonett vil­lan­hoi­toaine palauttaa luon­nol­li­sesti kulu­neista ja huo­no­kun­toi­sista villa- ja silk­ki­vaat­teista niiden ras­va­pi­toi­suuden takaisin. Se imeytyy teks­tiilin kui­tuihin ja tekee niistä likaa ja vettä hyl­kivät. Villa ja silkki palau­tuvat kuoh­keiksi, ilma­viksi ja peh­meiksi jolloin niitä on jälleen ilo käyttää. Saat vil­la­teks­tiilit pysymään käyt­tö­kun­toisina pidempään hoi­ta­malla niitä Sonett vil­lan­hoi­toai­neella aina silloin tällöin. Vaat­teiden ilmavuus ja läm­pö­omi­nai­suudet palau­tuvat. Tuote sopii myös vanut­tu­neiden vil­la­vaat­teiden hoitoon, koska vil­lan­hoi­toaine elvyttää villatekstiilejä.

Lano­liinin, olii­viöl­jy­saippuan ja soke­ri­ten­sidien yhdis­telmä paluttaa voi­mak­kaasti kulu­neiden ja rasit­tu­neiden villa- ja silk­ki­teks­tiilien ras­va­pi­toi­suuden ja antaa niille niiden luon­nol­lisen elas­tii­ni­suuden takaisin. Vil­lan­hoi­toaine onkin tärkeä tuote var­sinkin vil­la­vaip­pa­housuille sillä lano­liinin ansiosta ne pitävät kos­teuden sisällään, eivätkä luovuta sitä niiden ulko­puo­lelle. Näin vil­la­housut tun­tuvat päältä kui­vilta ja niissä pääsee ilma kul­kemaan läpi, jolloin ne pää­sevät hen­git­tämään. Lano­liini estää lian tart­tu­mista vil­la­vaat­teisiin ja edistää villan luon­nol­lista puh­dis­tu­mista. Saat vil­la­vaat­teesta hyvin kos­teuden ja likaa kes­tävän hoi­toaine käsittelyllä.

Sonett vil­lan­hoi­toaine on pakattu käy­tän­nö­lil­liseen pulloon, jossa on annos­telua hel­pottava suuaukko.

Omi­nai­suudet:

olii­viöljy ja laven­te­liöljy 100% luomuviljelystä

luon­nol­linen lano­liini juuri keri­tystä lampaanvillasta

sopii vil­la­vaip­pa­housuille ja villa- ja silkkivaatteille

100% bio­ha­joava

Käyttö:

Vil­la­vaip­pa­housujen lano­lii­ni­tuk­sessa laita 1-2rlk lano­liinia pieneen määrään kuumaa vettä, ja sekoita lano­liini veteen niin, että se liu­kenee siihen kokonaan. Lisää astiaan 1l vettä ja lisää joukkoon lano­lii­ni­ve­siseos. Laita kos­tu­tettu vil­la­vaip­pa­housu veteen, painele useita kertoja ja anna sitten liota 1/2-1 tuntia. Huuhtele vil­la­vaip­pa­housut haa­lealla vedellä, puristele varo­vasti valuva vesi pois. Älä rullaa tai hankaa, ettei villa huovu! Rullaa vil­la­vaip­pa­housut pyyhkeen sisään ja pidä siellä hetki. Aseta se lopuksi tasolle kui­vumaan pyyhkeen päälle.

Vil­la­vaat­teiden lano­lii­ni­tuk­sessa laita 1/​2tl lano­liinia pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita lano­liini veteen niin, että se liu­kenee siihen kokonaan. Lisää astiaan 1l vettä ja lisää joukkoon lano­lii­ni­ve­siseos. Aseta kos­tu­tettu vil­la­vaate veteen, painele useita kertoja ja anna sitten liota 1/2-1 tuntia. Huuhtele vil­la­vaate haa­lealla vedellä, puristele varo­vasti valuva vesi pois. Älä rullaa tai hankaa, ettei villa huovu! Rullaa vil­la­vaate pyyhkeen sisään ja pidä siellä hetki. Aseta se lopuksi tasolle kui­vumaan pyyhkeen päälle.

Lano­lii­nitus pesu­ko­neessa tehdään niin, että liota 1/​2tl lano­liinia noin 30-40ml:an läm­mintä vettä ja laita seos pesu­koneen pesuainelokeroon.

Ainesosat: Lano­liini eli vil­la­rasva, olii­vi­saippua, soke­ri­tensidi, setyy­lial­koholi, kas­vi­pe­räinen tärk­kelys, aito, haituva laven­te­liöljy, palsami ja vesi.

Huo­mau­tukset:

Säilytä lasten ulottumattomissa

Säilytä mah­dol­li­suuden mukaan 10-25 asteen väli­sessä lämpötilassa

Sonett tuotteet ovat ainut­laa­tuisia huo­lella vali­koi­tujen raaka-aineiden, hel­lä­va­raisten val­mis­tus­pro­sessien ja aine­sosien bio­ha­joa­vuuden ansiosta. Kaikki Sonett tuotteet ovat Eco­ga­rantie ser­ti­fioituja, joka on maa­ilman korkein stan­dardi eko­lo­gi­sille pesu- ja puh­dis­tusai­neille. Pesevät aineet ovat saatu kasvi- ja mine­raa­li­pe­räi­sistä raaka-aineista. Kaikki ainesosat ovat 100% bio­ha­joavia. Ilman pet­ro­ke­mial­lisia säi­lön­tä­ai­neita, hajus­teita ja väriai­neita. Ilman ent­syymejä, gee­ni­tek­no­logiaa tai nano­tek­niikkaa. Puhtaat kas­vi­saippuat val­mis­tetaan kont­rol­loi­dusti luo­mu­laa­tui­sista ja bio­dy­naa­mi­sista öljyistä ja ne ovat äärim­mäisen iho­ys­tä­väl­lisiä ja sopivat usein myös allergikoille.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sonett villanhoitoaine 300ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000