Search
Close this search box.

Sonett Savon de Marseille -palasaippua

Joka kodin pesussaippua.

2,50 Sis. 24% alv

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Monikäyttöinen palasaippua Sonettilta. Voit käyttää sitä käsien ja vartalon pesuun, kodin siivouksessa, kuten siivoussaippuaa tai pyykissä tahrojen poistajana tai pyykin käsinpesussa. Sopii käytettäväksi myös verstaalle tai muuhun vaativaan käyttöön.

Sonett palasaippua on hellävarainen iholle, eikä aiheuta allergista reaktiota herkimmille. Eikä se sisällä ylimääräisiä tuoksuja tai muita aineita. Tämä klassikko saippua kuuluu jokaiseen kotiin. Se on aivan mahtava ja edullinen saippua!

Sonett palasaippua poistaa itsepintaisen lian hellävaraisesti, luonnollisilla luomulaatuisilla pesevillä ainesosilla. Saippua on ollut varastoituna erityisen hyvin, jonka vuoksi sen käyttöikä on pitkä ja puhdistusteho loistava.

Saippua ei sisällä hajusteita, eikä täyteaineita. Se on tehty ilman petrokemiaa ja on erittäin pitkäikäinen saippua. Lisäksi se ei sisällä mitään eläinperäistä, joten saippua on täysin vegaaninen.

Sonett Savon de Marseille palasaippua koostuu luonnollisista rasvoista, kuten (kontrolloidusta luomuvilllystä) palmuöljystä ja kookosrasvasta. Niiden ansiosta se säilyy pitkään, eikä pehmene niin helposti märällä alustalla, kuin monet muut palasaippuat tekevät. Se on tehokas jopa kylmässä ja kovassa vedessä käytettynä.

Saippuan valmistuksessa ei ole käytetty petrokemiallisia tai muita lisä- tai apuaineita. Eikä se sisällä optisia vaalentajia, hajusteita tai väri- ja täyteaineita. Lisäksi saippua on 100% biohajoava, joten voit huoletta käyttää sitä, vaikka mökillä mattoja pestessä. Se on valmistettu luomulaatuisista ainesosista sekä puhtaasti kasviperäisistä raaka-aineista. PH 9-9,5.

Sonett: Tuotteet ovat ainutlaatuisia huolella valikoitujen raaka-aineiden, hellävaraisten valmistusprosessien ja ainesosien biohajoavuuden ansiosta. Kaikki Sonett-tuotteet ovat Ecogarantie -sertifioituja. Se on maailman korkein standardi ekologisille pesu- ja puhdistusaineille.

  • pesevät aineet (tensidit) on saatu kasvi- ja mineraaliperäisistä raaka-aineista
  • kaikki ainesosat ovat 100% biohajoavia ja kokonaisuudessaan ilmoitettuja
  • ilman petrokemiallisia säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita
  • ilman entsyymejä, geenitekniikkaa ja nanotekniikkaa
  • puhtaat kasvisaippuat valmistetaan kontrolloidusti luomulaatuisista ja biodynaamisista öljyistä
  • kaikki tuotteet ovat äärimmäisen ihoystävällisiä ja sopivat allergikoille

Sisältää: Palmuöljy (kontrolloidusta luomuviljelystä), kookosöljy (kontrolloidusta luomuviljelystä), glyseriini (muodostuu luonnollisesti saippuan valmistusprosessissa), natruimkloridi, natriumsulfaatti.

Tuotteessa voi olla kevyesti keltainen väri luonnollisista raaka-aineista johtuen monivuotisesta varastoinnista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000