Sonett Savon de Marseille -palasaippua

Joka kodin pesussaippua.

2,50 Sis. 24% alv

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Moni­käyt­töinen pala­saippua Sonet­tilta. Voit käyttää sitä käsien ja var­talon pesuun, kodin sii­vouk­sessa, kuten sii­vous­saippuaa tai pyy­kissä tah­rojen pois­tajana tai pyykin käsin­pe­sussa. Sopii käy­tet­tä­väksi myös vers­taalle tai muuhun vaa­tivaan käyttöön.

Sonett pala­saippua on hel­lä­va­rainen iholle, eikä aiheuta aller­gista reak­tiota her­kim­mille. Eikä se sisällä yli­mää­räisiä tuoksuja tai muita aineita. Tämä klas­sikko saippua kuuluu jokaiseen kotiin. Se on aivan mahtava ja edul­linen saippua!

Sonett pala­saippua poistaa itse­pin­taisen lian hel­lä­va­rai­sesti, luon­nol­li­silla luo­mu­laa­tui­silla pese­villä aine­so­silla. Saippua on ollut varas­toituna eri­tyisen hyvin, jonka vuoksi sen käyt­töikä on pitkä ja puh­dis­tusteho loistava.

Saippua ei sisällä hajus­teita, eikä täy­te­ai­neita. Se on tehty ilman pet­ro­kemiaa ja on erittäin pit­käi­käinen saippua. Lisäksi se ei sisällä mitään eläin­pe­räistä, joten saippua on täysin vegaaninen.

Sonett Savon de Mar­seille pala­saippua koostuu luon­nol­li­sista ras­voista, kuten (kont­rol­loi­dusta luo­mu­vill­lystä) pal­mu­öl­jystä ja koo­kos­ras­vasta. Niiden ansiosta se säilyy pitkään, eikä pehmene niin hel­posti märällä alus­talla, kuin monet muut pala­saippuat tekevät. Se on tehokas jopa kyl­mässä ja kovassa vedessä käytettynä.

Saippuan val­mis­tuk­sessa ei ole käy­tetty pet­ro­ke­mial­lisia tai muita lisä- tai apuai­neita. Eikä se sisällä optisia vaa­len­tajia, hajus­teita tai väri- ja täy­te­ai­neita. Lisäksi saippua on 100% bio­ha­joava, joten voit huo­letta käyttää sitä, vaikka mökillä mattoja pes­tessä. Se on val­mis­tettu luo­mu­laa­tui­sista aine­so­sista sekä puh­taasti kas­vi­pe­räi­sistä raaka-aineista. PH 9-9,5.

Sonett: Tuotteet ovat ainut­laa­tuisia huo­lella vali­koi­tujen raaka-aineiden, hel­lä­va­raisten val­mis­tus­pro­sessien ja aine­sosien bio­ha­joa­vuuden ansiosta. Kaikki Sonett-tuotteet ovat Eco­ga­rantie -ser­ti­fioituja. Se on maa­ilman korkein stan­dardi eko­lo­gi­sille pesu- ja puhdistusaineille.

  • pesevät aineet (ten­sidit) on saatu kasvi- ja mine­raa­li­pe­räi­sistä raaka-aineista
  • kaikki ainesosat ovat 100% bio­ha­joavia ja koko­nai­suu­dessaan ilmoitettuja
  • ilman pet­ro­ke­mial­lisia säi­lön­tä­ai­neita, hajus­teita tai väriaineita
  • ilman ent­syymejä, gee­ni­tek­niikkaa ja nanotekniikkaa
  • puhtaat kas­vi­saippuat val­mis­tetaan kont­rol­loi­dusti luo­mu­laa­tui­sista ja bio­dy­naa­mi­sista öljyistä
  • kaikki tuotteet ovat äärim­mäisen iho­ys­tä­väl­lisiä ja sopivat allergikoille

Sisältää: Pal­muöljy (kont­rol­loi­dusta luo­mu­vil­je­lystä), koo­ko­söljy (kont­rol­loi­dusta luo­mu­vil­je­lystä), gly­se­riini (muo­dostuu luon­nol­li­sesti saippuan val­mis­tus­pro­ses­sissa), nat­ruimkloridi, natriumsulfaatti.

Tuot­teessa voi olla kevyesti kel­tainen väri luon­nol­li­sista raaka-aineista johtuen moni­vuo­ti­sesta varastoinnista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sonett Savon de Marseille -palasaippua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000