Search
Close this search box.

Sonett Bio Bubbles saippuakuplat ja täyttöpullo

Sonett Bio Bubbles saippuakuplat ovat tarkoitettu ulkokäyttöön. Siinä on luomulaaatuiset ainesosat ja se on täysin biohajoava. Tuote on testattu CE-turvastandardien mukaisesti.

4,5011,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Hauskoihin leikkeihin! Nämä jännät ja kivat Bio Bubbles saippuakuplat ovat ensimmäiset saippuakuplat, joiden raaka-aineet ovat luomulaatuisia. Saippuakuplat ovat super hauska ulkoleikkiväline, ja ne ilahduttavat sekä lapsia että aikuisia. Pullon materiaalina on käytetty Polywoodia, joka säästää yli 20% maaöljyn käyttöä jauhettujen puukuitujen ansiosta.

Biohajoavan koostumuksen ansiosta ei enää tarvitse huolehtia saippuakuplista, sitä kun ne jäävät maahan, että ne vahingoittaisivat maaperää. Sonett Bio Bubbles saippuakuplien ansiosta saipuakuplien puhaltelu ulkoillessa on taas sallittua! Valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat luonnossa hajoavia, esimerkiksi alkoholi ja glyseroli hajoavat jo muutaman tunnin aikana. Tuotteen sisältämä sokeritensidi on täysin luonnollisessa muodossa. Vihdoin saippuakuplien puhaltaminen on hauskaa ja ympäristöystävällistä!

Sonett Bio Bubbles saippuakuplat ovat:

– Luomilaatuisia

– pullo on Polywood-materiaalia

– testattu CE-turvaluokituksen mukaisesti

– PH-arvo on neutraali

– kolme eri kokoista puhallusrengasta

Käyttö: Upota rengas pulloon ja puhalla renkaan läpi. Säilytä 10-25 asteen lämpötilassa.

Sertifikaatit: Luomutkuu, Certified Sustainable Economics, Nature Care

Ainesosat. Vesi, glyseriini, kasviperäinen alkoholi, sokeritensidi, kasviperäinen sakautusaine ksantaanikumi, luonnollinen polymeeri sellakka

Lisätiedot

Koko

Pikkupullo, täyttöpullo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000