Sonett Bio Bubbles saippuakuplat ja täyttöpullo

Sonett Bio Bubbles saippuakuplat ovat tarkoitettu ulkokäyttöön. Siinä on luomulaaatuiset ainesosat ja se on täysin biohajoava. Tuote on testattu CE-turvastandardien mukaisesti.

4,5011,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Haus­koihin leik­keihin! Nämä jännät ja kivat Bio Bubbles saip­pua­kuplat ovat ensim­mäiset saip­pua­kuplat, joiden raaka-aineet ovat luo­mu­laa­tuisia. Saip­pua­kuplat ovat super hauska ulko­leik­ki­väline, ja ne ilah­dut­tavat sekä lapsia että aikuisia. Pullon mate­ri­aalina on käy­tetty Polywoodia, joka säästää yli 20% maa­öljyn käyttöä jau­het­tujen puu­kui­tujen ansiosta.

Bio­ha­joavan koos­tu­muksen ansiosta ei enää tar­vitse huo­lehtia saip­pua­kuplista, sitä kun ne jäävät maahan, että ne vahin­goit­tai­sivat maa­perää. Sonett Bio Bubbles saip­pua­kuplien ansiosta sai­pua­kuplien puhaltelu ulkoil­lessa on taas sal­littua! Val­mis­tuk­sessa käy­tetyt raaka-aineet ovat luon­nossa hajoavia, esi­mer­kiksi alkoholi ja gly­seroli hajoavat jo muu­taman tunnin aikana. Tuotteen sisältämä soke­ri­tensidi on täysin luon­nol­li­sessa muo­dossa. Vihdoin saip­pua­kuplien puhal­ta­minen on hauskaa ja ympäristöystävällistä!

Sonett Bio Bubbles saip­pua­kuplat ovat:

- Luo­mi­laa­tuisia

- pullo on Polywood-materiaalia

- tes­tattu CE-tur­va­luo­ki­tuksen mukaisesti

- PH-arvo on neutraali

- kolme eri kokoista puhallusrengasta

Käyttö: Upota rengas pulloon ja puhalla renkaan läpi. Säilytä 10-25 asteen lämpötilassa.

Ser­ti­fi­kaatit: Luo­mutkuu, Cer­tified Sus­tai­nable Eco­nomics, Nature Care

Ainesosat. Vesi, gly­se­riini, kas­vi­pe­räinen alkoholi, soke­ri­tensidi, kas­vi­pe­räinen sakau­tusaine ksan­taa­nikumi, luon­nol­linen poly­meeri sellakka

Lisätiedot

Koko

Pikkupullo, täyttöpullo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sonett Bio Bubbles saippuakuplat ja täyttöpullo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000