Siivoussaippua Tade

14,90 Sis. 24% alv

Varasto loppu

Kuvaus

Siisvoussaippua Tade on Marseille saippua, johon on lisätty pesusoodaa pesutehon lisäämiseksi. Siitä löytyy kaikki mitä tarvitaan tehokkaaseen siivoukseen! Lisäksi siivoussaippua Tade on hyppoallergeeninen tuote, jota pystyy käyttämään herkimmätkin ihmiset. Se on monipuolinen kotiapulainen, jonka teho yllättää!

Siivoussaippua Tade on todella taloudellinen ja suuri kokoinen palasaippua. Saippuan koko on 250g.

Siivoussaippua Tade on loistava tahranpoistaja sekä astioiden ja erilaisten pintojen puhdistaja. Se puhdistaa tehokkaasti erilaisia vaikeitakin tahroja.

Siivoussaippua Tade sisältää 25% soodaa, mikä takaa kirkkaat astiat, puhtaat pinnat ja raikkaan tuoksun. Sooda neutralisoi epämiellyttäviä hajuja tehokkaasti ja oliiviöljyn pesuteho saippuassa on tunnetusti omaa luokkaansa.

Siivoussaippua Tade on 100% biohajoava tuote ja se on tehty täysin luonnollisista ainesosista.

Käyttö: Astioille käytettäessä hankaa palaa astianpesuharjalla tai sienellä ja pese astiat normaalisti. Huuhtele huolellisesti.

Puutarhassa käytettäessä hankaa sienellä siivoussaippuapalaa ja puhdista kohde. Huuhtele huolellisesti.

Tahranpoistossa hankaa siivoussaippuapalaa suoraan tahralle, ja anna vaikuttaa ainakin 15 minuuttia. Mitä pidempi vaikutusaika sen parempi teho. Huuhtele lopuksi vedellä tai pese pesukoneessa ohjeen mukaan.

Pintoja puhdistettaessa raasta noin 1tl siivoussaippuaa kuumaan veteen ja liota raaste sinne. Laita suihkepulloon vettä ja siivoussaippuaseos perään. Sekoita ja käytä kuin normaalia pesusuihketta. Säilyy noin viikon pari, joten tee aina vain pieni annos.

 

Take Home Co. -sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti kaikissa kodeissa käytettäviksi. Tuotesarja sisältää luonnollisia puhdistusaineita, jotka on valmistettu Välimeren perinteiden mukaisesti. Tuotteet takaavat puhtaan, aidon ja ympäristöystävällisen kodin. Tuotteiden perustana on käytettu Aleppo- ja Marseillesaippuoita.

 

Sisältää:

  • 30% saippua, sooda, vesi, suola, natriumhydroksidi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siivoussaippua Tade”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000