Siivoussaippua Tade

14,90  Sis. 24% alv

1 varastossa

Kuvaus

Siis­vous­saippua Tade on Mar­seille saippua, johon on lisätty pesusoodaa pesu­tehon lisää­mi­seksi. Siitä löytyy kaikki mitä tar­vitaan tehok­kaaseen sii­voukseen! Lisäksi sii­vous­saippua Tade on hyp­poal­ler­gee­ninen tuote, jota pystyy käyt­tämään her­kim­mätkin ihmiset. Se on moni­puo­linen kotia­pu­lainen, jonka teho yllättää!

Sii­vous­saippua Tade on todella talou­del­linen ja suuri kokoinen pala­saippua. Saippuan koko on 250g.

Sii­vous­saippua Tade on loistava tah­ran­poistaja sekä astioiden ja eri­laisten pin­tojen puh­distaja. Se puh­distaa tehok­kaasti eri­laisia vai­kei­takin tahroja.

Sii­vous­saippua Tade sisältää 25% soodaa, mikä takaa kirkkaat astiat, puhtaat pinnat ja raikkaan tuoksun. Sooda neut­ra­lisoi epä­miel­lyt­täviä hajuja tehok­kaasti ja olii­viöljyn pesuteho saip­puassa on tun­ne­tusti omaa luokkaansa.

Sii­vous­saippua Tade on 100% bio­ha­joava tuote ja se on tehty täysin luon­nol­li­sista ainesosista.

Käyttö: Astioille käy­tet­täessä hankaa palaa astian­pe­su­har­jalla tai sie­nellä ja pese astiat nor­maa­listi. Huuhtele huolellisesti.

Puu­tar­hassa käy­tet­täessä hankaa sie­nellä sii­vous­saip­pua­palaa ja puh­dista kohde. Huuhtele huolellisesti.

Tah­ran­pois­tossa hankaa sii­vous­saip­pua­palaa suoraan tah­ralle, ja anna vai­kuttaa ainakin 15 minuuttia. Mitä pidempi vai­ku­tusaika sen parempi teho. Huuhtele lopuksi vedellä tai pese pesu­ko­neessa ohjeen mukaan.

Pintoja puh­dis­tet­taessa raasta noin 1tl sii­vous­saippuaa kuumaan veteen ja liota raaste sinne. Laita suih­ke­pulloon vettä ja sii­vous­saip­puaseos perään. Sekoita ja käytä kuin nor­maalia pesusuih­ketta. Säilyy noin viikon pari, joten tee aina vain pieni annos.

 

Take Home Co. -sarjan tuotteet sopivat erin­omai­sesti kai­kissa kodeissa käy­tet­tä­viksi. Tuo­te­sarja sisältää luon­nol­lisia puh­dis­tusai­neita, jotka on val­mis­tettu Väli­meren perin­teiden mukai­sesti. Tuotteet takaavat puhtaan, aidon ja ympä­ris­töys­tä­väl­lisen kodin. Tuot­teiden perustana on käy­tettu Aleppo- ja Marseillesaippuoita.

 

Sisältää:

  • 30% saippua, sooda, vesi, suola, natriumhydroksidi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siivoussaippua Tade”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000