Planet Pure Luomu pyykinpesuainegeeli laventeli

100% biohajoava

Luomu sertifioitu

Kone- ja käsinpesuun

Kaikille tekstiileille, myös herkille esim. villalle ja silkille.

13,9059,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Planet Pure Luomu pyy­ki­pe­su­geeli on hel­lä­va­rainen, mutta tehokas yleis­pe­suaine. Se tekee pyy­keistä hoh­tavan puhtaat. Luon­nol­li­sista etee­ri­sistä öljyistä tuleva ihana laven­telin tuoksu ei ole liian voi­makas ja se haihtuu pois ajan kuluessa. Se ei jää vahvana tuoksuna kiinni teks­tiiliin niin, kuin monet muut pesuai­neiden hajusteet tekevät. Laventeli hellii ais­te­jamme ja samalla rau­hoittaa niitä. Tuoksu on ihana ja miel­lyttävä, eikä yhtään tunk­kainen. Märkänä tuoksu saattaa olla voi­mak­kaampi, mutta kui­vut­tuaan se haihtuu lähes kokonaan ja lop­pu­tu­loksena on raikkaan tuok­suinen tekstiili.

Planet Pure Luomu pyy­kin­pe­su­geeli on täysin luon­nol­li­sista aine­so­sista tehty, ja sopii hyvin eko­lo­giseen pyy­kin­pesuun. Pesuaine on der­ma­to­lo­gi­sesti tes­tattu ja iho­ys­tä­väl­linen tuote. Se on val­mis­tettu Samu-pesu­päh­ki­nöistä, eikä ole tes­tattu eläi­millä. Tuote on täysin vegaa­ninen ja luomulaatuinen.

Planet Pure pyy­kin­pe­su­geeli sopii kone- ja käsin­pesuun kai­kille pes­tä­ville teks­tii­leille, vil­lalle tai sil­kille ja syn­teet­ti­sille mate­ri­aa­leille sekä esim. kes­to­vai­poille. Sopii par­haiten väril­li­selle ja tum­malle pyy­kille. Suo­si­teltava pesu­läm­pötila on 30-90 astetta.

Planet Pure pyy­kin­pe­su­geeli on 100% bio­ha­joava, joten se sopii käy­tet­tä­väksi myös kun­nal­lisen vie­mä­ri­ver­koston ulkopuolella.

Planet Pure on vuonna 1999 Itä­val­lassa perus­tettu yritys, joka val­mistaa vain luo­muser­ti­fioi­duista aine­so­sista tehtyjä pesu- ja puh­dis­tusai­neita sekä luon­non­kos­me­tiikkaa. Yritys tukee avo­kä­ti­sesti monen­laisia kan­sain­vä­lisiä sosi­aa­lisia pro­jekteja ja ympä­ris­tön­suojelu hank­keita. Mah­dol­li­simman moni työ­vaihe suo­ri­tetaan käsin, vain vähän koneita käyttäen. Heidän työn­te­ki­jänsä ovat usein vai­keasti työl­lis­tet­täviä ja ainakin kolme heistä on kehi­tys­vam­maisia työntekijöitä.

Ainesosat: 5-15% anio­nisia ten­sidejä (disodium cocoyl glu­tamate**, sodium cocoa glu­tamate**) 5-15% ion­ot­tomia ten­sidejä (pesu­päh­ki­näuute*, roh­to­suo­payrt­tiuute* kame­lian­sie­me­nuute****, candida bom­bicola**, glucose methyl rape­seedate ferment**), ksan­taa­nikumi**, etanoli*, sit­ruu­na­happo, säi­lön­täaine (kal­sium­kar­bo­naatti****, nat­rium­bent­so­aatti****), hajusteet (laven­te­liöljy*), linaloli***, b-caryophyllene.

*  Luomu

** Luon­nol­linen

*** Ete­ri­sistä öljyistä

**** Luon­nol­linen säilöntäaine

Käyttö:

Annostele 1 kor­kil­linen 3kg pyykkiä

  • Annos­telun mukaan nor­maalin likai­sille pyy­keille, joka pesuai­ne­lo­keroon tai suoraan pyykkeihin.

Huo­mau­tukset: Annostele val­ko­pyykin pesuun 1-2rkl pyykinvalkaisijaa

Alkuperä Itä­valta

Vaa­ra­lausekkeet:

H315 - ärsyttää ihoa

H319 - Ärsyttää voi­mak­kaasti silmiä

EUH208 - Saattaa aiheuttaa aller­gisia reaktioita

Lisätiedot

koko

1,5L, 3L, 10L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Planet Pure Luomu pyykinpesuainegeeli laventeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000