Search
Close this search box.

Pyykinpesuainegeeli Planet Pure Luomu hajusteeton

Hellävarainen iholle ja ympäristölle.

13,9023,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Planet Pure Luomu hajusteeton pyykipesugeeli on hellävarainen, mutta tehokas yleispesuaine. Se tekee pyykeistä hohtavan puhtaat. Luonnollisesti tuoksuva koostumus on ihanteellinen myös herkälle iholle. Tuoksu on ihana ja miellyttävä, eikä yhtään tunkkainen. Lopputuloksena on raikkaan tuoksuinen pyykki.

Planet Pure Luomu pyykinpesugeeli on täysin luonnollisista ainesosista tehty, ja sopii hyvin ekologiseen pyykinpesuun. Pesuaine on dermatologisesti testattu ja ihoystävällinen tuote. Se on valmistettu Samu-pesupähkinöistä, eikä ole testattu eläimillä. Tuote on täysin vegaaninen ja luomulaatuinen. Pesuaine puhdistaa pyykit luonnollisesti liasta korkealaatuisilla tensideillä.

Planet Pure pyykinpesugeeli sopii kone- ja käsinpesuun kaikille pestäville tekstiileille, villalle tai silkille ja synteettisille materiaaleille sekä esim. kestovaipoille. Sopii parhaiten värilliselle ja tummalle pyykille. Suositeltava pesulämpötila on 30-90 astetta.

Planet Pure pyykinpesugeeli on 100% biohajoava, joten se sopii käytettäväksi myös kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella.

Planet Pure on vuonna 1999 Itävallassa perustettu yritys, joka valmistaa vain luomusertifioiduista ainesosista tehtyjä pesu- ja puhdistusaineita sekä luonnonkosmetiikkaa. Yritys tukee avokätisesti monenlaisia kansainvälisiä sosiaalisia projekteja ja ympäristönsuojelu hankkeita. Mahdollisimman moni työvaihe suoritetaan käsin, vain vähän koneita käyttäen. Heidän työntekijänsä ovat usein vaikeasti työllistettäviä ja ainakin kolme heistä on kehitysvammaisia työntekijöitä.

Ainesosat:

5-15% anioniset tensidit, Disodium Cocoyl Glutamate (1), Sodium Cocoyl Glutamate (1), 5-15% ionittomat tensidit, pesupähkinäuute (2), rohtosuopayrttiuute(2), Camellia Oleifera siemenuute (2), Candida Bombicola (1), Methyl Rapeseedate Ferment (1), ksantaanikumi (1), etanoli (2), sitruunahappo, Potassium Sorbate (3), Sodium benzoate (3), appelsiiniöljy (2), kamomillaöljy (2), sitruunaöljy (2), limoneeni (4)

 1. luonnollisista raaka-aineista
 2. kontrolloidusta luomuviljelystä
 3. luonnollinen säilöntäaine
 4. Luonnollisten eteeristen öljyjen osa

Tuotetyypit: nestemäiset pesuaineet

Tuoksu: hajusteeton

Merkki: Planet pure

Ominaisuudet: vegaaninen, palmuöljytön

Tekstiilit: kirjopyykki, hienopesu, helppohoitoinen pyykki, valkopyykki, villapyykki

Sertifikaatit: Austria Bio Garantie

Käyttö ja annostus: Noin 4 kg:lle pyykkiä. Yksi korkki vastaa 40 ml:aa. Laita pesuaine annosteluohjeista riippuen pesuainelokeroon tai suoraan pyykkiin.

 • Kevyesti likainen pyykki: 30 ml
 • Keskimäärin likainen pyykki: 40 ml
 • Voimakkaasti likainen pyykki: 50 ml

Huomautukset:

Annostele valkopyykin pesuun 1-2rkl pyykinvalkaisijaa

 • Pidä poissa lasten ulottuvilta.
 • Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi vedellä ja otettava yhteys lääkäriin.
 • Jos ainetta on nielty, hakeudu heti lääkärin hoitoon ja näytä pakkaus tai etiketti.

Alkuperä Itävalta

Vaaralausekkeet:

H315 – ärsyttää ihoa

H319 – Ärsyttää voimakkaasti silmiä

 

Lisätiedot

koko

1,5L, 3L

1 arvio tuotteelle Pyykinpesuainegeeli Planet Pure Luomu hajusteeton

 1. Milja (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000