Pyykinpesuainegeeli Planet Pure Luomu hajusteeton

Hellävarainen iholle ja ympäristölle.

13,9023,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Planet Pure Luomu hajus­teeton pyy­ki­pe­su­geeli on hel­lä­va­rainen, mutta tehokas yleis­pe­suaine. Se tekee pyy­keistä hoh­tavan puhtaat. Luon­nol­li­sesti tuoksuva koos­tumus on ihan­teel­linen myös her­källe iholle. Tuoksu on ihana ja miel­lyttävä, eikä yhtään tunk­kainen. Lop­pu­tu­loksena on raikkaan tuok­suinen pyykki.

Planet Pure Luomu pyy­kin­pe­su­geeli on täysin luon­nol­li­sista aine­so­sista tehty, ja sopii hyvin eko­lo­giseen pyy­kin­pesuun. Pesuaine on der­ma­to­lo­gi­sesti tes­tattu ja iho­ys­tä­väl­linen tuote. Se on val­mis­tettu Samu-pesu­päh­ki­nöistä, eikä ole tes­tattu eläi­millä. Tuote on täysin vegaa­ninen ja luo­mu­laa­tuinen. Pesuaine puh­distaa pyykit luon­nol­li­sesti liasta kor­kea­laa­tui­silla tensideillä.

Planet Pure pyy­kin­pe­su­geeli sopii kone- ja käsin­pesuun kai­kille pes­tä­ville teks­tii­leille, vil­lalle tai sil­kille ja syn­teet­ti­sille mate­ri­aa­leille sekä esim. kes­to­vai­poille. Sopii par­haiten väril­li­selle ja tum­malle pyy­kille. Suo­si­teltava pesu­läm­pötila on 30-90 astetta.

Planet Pure pyy­kin­pe­su­geeli on 100% bio­ha­joava, joten se sopii käy­tet­tä­väksi myös kun­nal­lisen vie­mä­ri­ver­koston ulkopuolella.

Planet Pure on vuonna 1999 Itä­val­lassa perus­tettu yritys, joka val­mistaa vain luo­muser­ti­fioi­duista aine­so­sista tehtyjä pesu- ja puh­dis­tusai­neita sekä luon­non­kos­me­tiikkaa. Yritys tukee avo­kä­ti­sesti monen­laisia kan­sain­vä­lisiä sosi­aa­lisia pro­jekteja ja ympä­ris­tön­suojelu hank­keita. Mah­dol­li­simman moni työ­vaihe suo­ri­tetaan käsin, vain vähän koneita käyttäen. Heidän työn­te­ki­jänsä ovat usein vai­keasti työl­lis­tet­täviä ja ainakin kolme heistä on kehi­tys­vam­maisia työntekijöitä.

Ainesosat:

5-15% anio­niset ten­sidit, Disodium Cocoyl Glu­tamate (1), Sodium Cocoyl Glu­tamate (1), 5-15% ionit­tomat ten­sidit, pesu­päh­ki­näuute (2), rohtosuopayrttiuute(2), Camellia Oleifera sie­me­nuute (2), Candida Bom­bicola (1), Methyl Rape­seedate Ferment (1), ksan­taa­nikumi (1), etanoli (2), sit­ruu­na­happo, Potassium Sorbate (3), Sodium benzoate (3), appel­sii­niöljy (2), kamo­mil­laöljy (2), sit­ruu­naöljy (2), limo­neeni (4)

  1. luon­nol­li­sista raaka-aineista
  2. kont­rol­loi­dusta luomuviljelystä
  3. luon­nol­linen säilöntäaine
  4. Luon­nol­listen etee­risten öljyjen osa

Tuo­te­tyypit: nes­te­mäiset pesuaineet

Tuoksu: hajus­teeton

Merkki: Planet pure

Omi­nai­suudet: vegaa­ninen, palmuöljytön

Teks­tiilit: kir­jo­pyykki, hie­nopesu, help­po­hoi­toinen pyykki, val­ko­pyykki, villapyykki

Ser­ti­fi­kaatit: Austria Bio Garantie

Käyttö ja annostus: Noin 4 kg:lle pyykkiä. Yksi korkki vastaa 40 ml:aa. Laita pesuaine annos­te­luoh­jeista riippuen pesuai­ne­lo­keroon tai suoraan pyykkiin.

  • Kevyesti likainen pyykki: 30 ml
  • Kes­ki­määrin likainen pyykki: 40 ml
  • Voi­mak­kaasti likainen pyykki: 50 ml

Huo­mau­tukset:

Annostele val­ko­pyykin pesuun 1-2rkl pyykinvalkaisijaa

  • Pidä poissa lasten ulottuvilta.
  • Roiskeet sil­mistä huuh­deltava välit­tö­mästi vedellä ja otettava yhteys lääkäriin.
  • Jos ainetta on nielty, hakeudu heti lää­kärin hoitoon ja näytä pakkaus tai etiketti.

Alkuperä Itä­valta

Vaa­ra­lausekkeet:

H315 - ärsyttää ihoa

H319 - Ärsyttää voi­mak­kaasti silmiä

 

Lisätiedot

koko

1,5L, 3L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pyykinpesuainegeeli Planet Pure Luomu hajusteeton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000