Hello Disc Kuukautislevy

39,99 Sis. 24% alv

Kuvaus

Sano Hello maailman mukavimmalle, innovatiisimmalle ja helppokäyttöiselle kuukautislevylle! Hello Disc kuukautislevyssä on kaksi silmukkainen nauha, jonka avulla kuukautislevy on helppo poistaa emättimestä. Sano hyvästi kuukautislevyn etsimiselle ja kaivamiselle ja Hello kuukautislevyn uudelle aikakaudelle!

Uusin erä saapuu arviolta puolessa välissä joulukuuta.

Hello Disc kuukautislevy on valmistettu ensiluokkaisesta lääketieteellisestä silikonista, joka tarjoaa useaksi tunniksi varman kuukautissuojan. Sen kapasiteetti on 50ml.

Maailmankuulu kuukuppien ja kuukautiselyjen asiantuntija Kim Rosas on ammatiltaan rekisteröity sairaanhoitaja. Hän on suunnitellut yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa kuukautislevyn, joka sopii useimmille, ja jota voidaan käyttää neljällä eri tavalla. Sitä voi käyttää henkilöt joilla on korkea tai matala kohdunkaula, ja se sopii eri korkuisiin kohdunkauloihin käytettäväksi. Voit käyttää sitä kierukan kanssa tai jopa seksin aikana.

 Hello Disc kuukautislevy:

lääketieteellistä silikonia

vetoisuus 50ml

halkaisija 68mm

silmukkanauhan pituus 48mm

 Mikä Hello Period?

Hello Period on maailman parhaita kestävien kuukautistuotteiden valmistajia. Tuotteet on suunniteltu kestämään vuosia, ei vain tunteja. Eikä laadusta ja mukavuudesta ole tingitty. Heillä on halu normalisoida kuukautisia ei vain myydä tuotteita. Liian pitkään kuukautiset ovat olleet aiheena tabu, mikä on aivan hullua, koska puolet maailman väestöllä on kuukautiset noin 40 vuotta elämästään. He haluavat murskata tabut, keskustella kuukautisista ja edistää tietoisuutta aiheesta.

Hello Period on kahden ystävyksen perustama yritys, joiden tarkoitus on tehdä mukavia ja ekologisia kuukautissuojia. Jokainen Hello Period tuote säästää tuhansia kertakäyttöisiä tamponeja ja siteitä. Hello Kindnes- ohjelman avulla jaetaan lukuisia kuukautissuojia heille, joilla ei niihin olisi muutoin mahdollisuutta.

Hello Period on tunnustettu maailman johtava kestäviä kuukautistuotteita valmistava yritys. He suunnittelevat tuotteensa itse, eivätkä ota paloja sieltä toista täältä. He ovat voittaneet rekkalasteittain palkintoja tuottestaan, eikä syyttä! Hyvä ja huolellinen suunnittelu ovat olleet avain asemassa. Tuotteissa käytetty silikoni on laadukasta lääketieteellistä silikonia ja värit sertifioituja elintarvikevärejä. Lisäksi ne noudattavat FDA:n ja EU:n standardeja.

 Mitä saat?

Hello Disc kuukautislevyn, puuvillaisen kiristysnyörillisen säilytyspussin, englannin kieliset käyttöohjeet.

 Kilpailut:

 Uuden-Seelannin Best Awards 2022 - Value of Design, finalisti
 Uuden-Seelannin Best Awards 2022 - Kuluttaja, voittaja

 Uuden-Seelannin Best Awards 2022 - Sustainable Product Design, voittaja
 Paras tuotemuotoilu - Good Design Awards 2022, voittaja
 

Lisätiedot

Väri

Sininen, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000