Sileu Bell Kuukuppi

Ihanteellinen ja turvallinen kuukuppi lyhyen emättimen ja matalan kohdunkaulan omaavalle naiselle.

18,50 Sis. 24% alv

Kuvaus

Sileu Bell kuukuppi muokautuu täydellisesti emättimen muotoon, muotoilunsa vuoksi. Mikä estää hyvin ohivuotojen määrää. Se on joustavuudeltaan 1 ja on muodoltaan pienempi kuin talvalliset kuukupit. Bell malli sopiikin heille, joilla on lyhyt emätin ja kohdunkaula alhaalla.

Sileu kuukupit ovat tehneet ja testanneet Espanjassa Sileun tiimi, jotta kuukupille on voitu taata mahdollisimman hyvä istuvuus ja mukavuus. Sileu kuukuppi on helppo laittaa paikoilleen ja se aukeaa ilman ongelmia. Kuukuppi asettuu hellästi herkkään emättimeen, sen uskomattoman pehmeyden ja joustavuuden ansiosta. Kaikki Sileu kuukupit valmistetaan ja pakataan Espanjassa. Ne ovat tehty sopimaan niin teini-ikäisestä heihin, jotka kärsivät erilaisista allergioista tai jatkuvista virtsatietulehduksista. Sileu kuukupit ehkäisevät tämän tyyppisten vaivojen mahdollisuutta ja laajuutta.

Sileun kaikki kuukuppi mallit valmistetaan lääketieteellisen luokan kirurgisesta silikonista, ja se on sertifioitu ISO 10993 luokassa. Samoin punainen väri, jota on käytetty Sileun kuukupeissa. Sileu kuukuppi on testattu Euroopassa sijaitsevissa riippumattomissa laboratorioissa turvallisen käytön varmistamiseksi. Tällä testauksella on varmistettu, ettei tuotteesta löydy haitallisia aineita.

Sileu kuukupin antenni voidaan lyhentää halutulle pituudelle tai se voidaan poistaa kokonaan.

Sileu kuukuppia voi pitää tuvallisesti 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuukupin tilavuus on iso ja sen kapasiteetti ottaa vastaan huomattava määrä kuukautisverta mahdollistaa sen, ettei kuukuppia tarvitse poistaa ja tyhjentää jatkuvasti. Usein vain muutama kerta vuorokaudessa on riittävästi. Tällöin kuukuppi poistetaan ja tyhjennetään, huuhdellaan ja asetetaan takaisin paikoilleen. Kun kuukautiset ovat ohi, kuukuppi steriloidaan keittämällä ja laitetaan puuvillapussiin odottamaan seuraavaa käyttöä.

Minkä koon valitsen?

Sileu kuukupissa on valittavana kaksi kokoa:
S koko sopii heille, jotka eivät ole synnyttäneet alateitse
L koko sopii heille, jotka ovat synnyttäneet alateitse.

Sileu kuukuppi kestää käytössä jopa yli 10 vuotta. Säästät rahaa ja luonnonvaroja roimasti käyttämällä uudelleen käytettävää kuukautissuojaa. Kertakäyttöiset siteet ja tamponit ovat usein kyllästetty erilaisilla kemikaaleilla, jotka eivät ole pelkästään meille itselle haitallisia vaan myös meidän ympäristölle. Rahallista säästöä kertyy jo muutamassa kuukaudessa, koska kertakäyttöisiä kuukautissuojia ei tarvitse ostaa.

Löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuukuppi!

Sileu kuukuppi on valmistettu 100% hypoallergeenisesta kirurgisesta piistä, joka on turvallinen materiaali jatkuvaan ja pitkäaikaiseen kosketukseen ihosi kanssa. Se ei aiheita allergisia reaktioita, tulehduksia eikä vaurioita elimistöä. Kuukupin muoto on suunniteltu mukailemaan ihmisen anatomiaa ja tämän ansiosta voit käyttää sitä jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Valmistuksessa ei ole käytetty mitään valkaisevia aineita, kuten esimerkiksi klooria.

Lisätiedot

Koko

S, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000