Sileu Soft Kuukuppi

18,50 Sis. 24% alv

Kuvaus

Sileu Soft kuukuppi on emättimeen laitettava kirurgisesta lääketieteellisestä silikonista valmistettu kuukautissuoja. Se mukautuu emättimen seinämien muotoon ergonomisen muotoilun ansiosta, ja estää kaikki mahdolliset ohivuodot loistavasti. Kuukupin muotoilu on suunniteltu niin, ettei se pääse liikkumaan emättimessä, vaikka käyttäjä liikkuu aktiivisesti. Kuukuppia voi käyttää huoletta rajoittamattomia kertoja aina uudestaan ja uudestaan. Bakteerit eivät kasva sen sileällä pinnalla, eikä siihen imeydy nestettä. Sileu kuukupit ovatkin 100% antibakteerisia, helposti steriloitavissa ja puhdistettavissa. Lääketieteellinen silikoni ei kuivata tai naarmuta emätintä, eikä jätä jälkeensä kuitujen jäännöksiä, kuten kertakäyttöiset tamponit ja siteet tekevät.

Sileu Soft kuukuppi on tuoteperheen pehmein ja joustavin kuukuppi kaikkein herkimmän emättimen omaaville.

Sileu kuukupit ovat tehneet ja testanneet Espanjassa Sileun tiimi, jotta kuukupille on voitu taata mahdollisimman hyvä istuvuus ja mukavuus.  Sileu kuukuppi on helppo laittaa paikoilleen ja se aukeaa ilman ongelmia. Kuukuppi asettuu hellästi herkkään emättimeen, sen uskomattoman pehmeyden ja joustavuuden ansiosta. Kaikki Sileu kuukupit valmistetaan ja pakataan Espanjassa.

Sileun kaikki kuukuppi mallit valmistetaan lääketieteellisen luokan kirurgisesta silikonista, ja se on sertifioitu ISO 10993 luokassa. Samoin punainen väri, jota on käytetty Sileun kuukupeissa. Sileu kuukuppi on testattu Euroopassa sijaitsevissa riippumattomissa laboratorioissa turvallisen käytön varmistamiseksi. Tällä testauksella on varmistettu, ettei tuotteesta löydy haitallisia aineita.

Sileu kuukupin antenni voidaan lyhentää halutulle pituudelle tai se voidaan poistaa kokonaan.

Sileu kuukuppia voi pitää tuvallisesti 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuukupin tilavuus on iso ja sen kapasiteetti ottaa vastaan huomattava määrä kuukautisverta mahdollistaa sen, ettei kuukuppia tarvitse poistaa ja tyhjentää jatkuvasti. Usein vain muutama kerta vuorokaudessa on riittävästi. Tällöin kuukuppi poistetaan ja tyhjennetään, huuhdellaan ja asetetaan takaisin paikoilleen. Kun kuukautiset ovat ohi, kuukuppi steriloidaan keittämällä ja laitetaan puuvillapussiin odottamaan seuraavaa käyttöä.

Sileu kuukuppi kestää käytössä jopa yli 10 vuotta. Säästät rahaa ja luonnonvaroja roimasti käyttämällä uudelleen käytettävää kuukautissuojaa. Kertakäyttöiset siteet ja tamponit ovat usein kyllästetty erilaisilla kemikaaleilla, jotka eivät ole pelkästään meille itselle haitallisia vaan myös meidän ympäristölle. Rahallista säästöä kertyy jo muutamassa kuukaudessa, koska kertakäyttöisiä kuukautissuojia ei tarvitse ostaa.

Löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuukuppi!

Sileu kuukuppi on valmistettu 100% hypoallergeenisesta kirurgisesta piistä, joka on turvallinen materiaali jatkuvaan ja pitkäaikaiseen kosketukseen ihon kanssa. Se ei aiheita allergisia reaktioita, tulehduksia eikä vaurioita elimistöön. Kuukupin muoto on suunniteltu mukailemaan ihmisen anatomiaa, ja tämän ansiosta sitä voikäyttää jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Valmistuksessa ei ole käytetty mitään valkaisevia aineita, kuten esimerkiksi klooria.

Mitä siis saat?

Valitsemasi kokoisen Sileu kuukupin, puuvillaisen säilytyspussin, kuvalliset käyttöohjeet (vain englannin kielellä) ja kierrätettävän pakkauksen.

Lisätiedot

Koko

S, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000