Bambukuituiset puhdistusliinat ja PUL-pussi setti

Bambukuituiset puhdistusliinat ja PUL-pussi setti ovat oiva apu, kun vesihana ei ole lähellä ja kakkavaippa pitäisi vaihtaa. 

12,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Silkin pehmeät bam­bu­kui­tuiset puh­dis­tus­liinat vauvan ihon pesuun ja hoitoon. 

Moni­käyt­töiset bam­bu­kui­tuiset puh­dis­tus­liinat sopivat kes­to­ta­lous­pa­pe­riksi, yleis­lii­naksi, keit­tiö­rä­tiksi, kas­vojen puh­dis­tukseen tai kui­vaukseen, imuksi kes­to­vaippaan, puklu­rä­tiksi ynnä muuhun käyttöön.

Hoi­tavan pesu­liinan saat kun kas­telet sen vedellä, puristat yli­mää­räisen veden pois ja laitat pul-pussin sisään. Lorauta pieni määrä koo­ko­söljyä tai muuta ruo­ka­öljyä vielä lisäksi. Näin saat ihoa hel­livän ja hoi­tavan puh­dis­tus­liinan, joka kulkee mukana vaikka hoi­to­lau­kussa. Öljyn avulla lika irtoaa hel­pommin, kuin pel­källä vedellä pyy­hit­täess, ja se hoitaa vauvan herkkää ihoa. Kun puh­dis­tus­liina on likainen, voit laittaa sen pul-pussin veto­ket­jul­liseen taskuun säilöön ja pestä sen kotona pesu­ko­neessa. Näin likaiset puh­dis­tus­liinat kul­keu­tuvat kotiin sot­ke­matta ympäristöä. 

Miksei tätä pientä pul-pussia voisi käyttää mukana kul­je­tet­tavana ros­kik­se­nakin? Tai pakkaa sinne märät uima­puvut uin­ti­reissuun jälkeen. Voit käyttää sitä myös toi­let­ti­laukkuna, jossa kul­keutuu shampoot ja muut pesuaineet sotku vapaasti pai­kasta toiseen. Tälle veden­pi­tä­välle pus­su­kalle riittää käyt­tö­koh­teita, vaikka kuinka paljon!

PUL-pussin koko on 20x23cm ja puh­dis­tus­liinan koko on 20x20cm. Ne vat ökö-TEX100 laatuisia.

Kotona käy­tet­tä­väksi puh­dis­tus­liinoja löytyy myy­tävänä Wauzin verk­ko­kau­pasta myös ilman PUL-pussia.

Setissä on:

Viisi kes­tävää ja luo­mu­laa­tuista bum­bu­kui­tuista kestoliinaa. 

Yksi pul-pussi jossa on kaksi veto­ket­jul­lista taskua sekä nepil­linen ripus­tus­kahva. Saat sen roik­kumaan, vaikka rat­taiden työntöaisaan.

Pesu 60 astetta

Naru­kuivaus, ei suo­si­tella kuivausrumpua

Lisätiedot

Kuosi

Lehdet, kukat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bambukuituiset puhdistusliinat ja PUL-pussi setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Soita 000 000 0000