Search
Close this search box.

Hello Go Puhdistus Spray

11,90 Sis. 25.5% alv

Varastossa

Kuvaus

Hello Go puhdistus spray on oiva apu silloin kun olet liikkeellä. Se puhdistaa kuukautislevysi/ -kuppisi ja kätesi muutamalla suihkauksella silloin kun vettä ei ole lähellä.

Hello Go puhdistus spray suojaa kätesi sekä kuukautislevysi/ -kuppisi lialta ja bakteereilta jopa 24 tunnin ajan.

Hello Go puhdistus sprayn käyttö on todella yksikertaista ja helppoa! Suihkauta sitä käsiisi ja anna kuivua. Tämän jälkeen voit tyhjentää kuppisi ja pyyhkiä sen puhtaaksi. Suihkauta muutama suihkaus Hello Go prayta kupin sisälle ja ulkopuolelle ja anna sen kuivua. Nyt voit asettaa kuukautissuojasi takaisin pakoilleen, ja suihkauttaa kädet uudelleen. Kuivumisen jälkeen ne ovat jälleen puhtaat. Spray antaa jopa 24 tunin suojan kuukautissuojallesi, jonka jälkeen se on hyvä pestä vedellä.

Hello Go puhdistus spray on todella kompaktin kokonen ja mahtuu helposti taskuun tai käsilaukkuun. Se sisältää 50ml pelkkää hämmästyttävää loistavuutta!

Hello Go puhdistus spray on pumppupullo, joka ei sisällä ponnekaasua.

 

Ainesosat:

  • 99 % puhdistettua vettä
  • < 1 % kvaternaarista ammoniumyhdistettä (joka on johdettu hiekasta)
  • Zoonon patentoitu liuos

Suosittelemme streiloimaan kuukautiskuppisi tai -levysi jokaisen kuukautiskierron jälkeen. Keittämällä sitä 3 minuuttia vedessä tai streilointiastian tai -tablettien avulla.

Etsitkö hyviä keinoja miten hallita kuukautisia reissun aikana? Kannattaa käydä tutustumassa Saalt Wear Go Bagiin, jonne mahtuu loistavasti esimerkiksi Hello Go puhdistus spray, kuukautislevy, pesuneste ja sterilointiastia!

1 arvio tuotteelle Hello Go Puhdistus Spray

  1. Siiri (varmistettu kirjoittaja)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000