Saalt kuukupin ja kuukautislevyn pesuaine

Mikä on Saalt?

Saalt on amerikkalainen viiden tyttären äidin perustama yritys, mikä valmistaa uudelleen käytettäviä kuukautissuojia. Se lahjoittaa 2% tuotostaan köyhille alueille, jossa rahoitetaan kuukautisterveyden, tyttöjen koulutuksen ja kestävän kehityksen aloitteita.

12,90 Sis. 24% alv

Varastossa

Kuvaus

Saalt kuukupin ja kuukautislevyn pesuaine omaa täydellisen ph:n ja on luonto ystävällinen sen 50% kierrätetyn pakkauksen ansiosta. Saalt kuukupin ja kuukautislevyn pesuaine on suunniteltu pesemään bakteerit pois (ne jotka aiheuttavat hajujen kertymistä) kuukupin ja kuukautislevyn pinnalta lähes täydellisesti. Pesuaine suojaa ihoasi jäämiltä ja muilta ärsyttäviltä aineilta. Se on suunniteltu puhdistamaan kuukupit tai kuukautislevyt niin, etteivät ne ime pesuainetta tai haurastuta silikonista pintaa. Pesuaine sopii käytettäväksi kaikille kuukupeille ja kuukautislevyille, merkistä riippumatta.

Saalt kuukupin ja kuukautislevyn pesuaineessa on mieto ja luonnollinen sitrushedelmäinen tuoksu. Se on yksi luonnollinen puhdistaja pesuaineessa. Sitrushedelmien tuoksu tulee appelsiinin öljystä.

 

 Miksi valita Saalt kuukupin ja kuukaustislevyn pesuaine?

  •  Tehty 50% kierrätetystä pakkauksesta
  • Ei sisällä vahvoja kemikaaleja
  • Ei sisällä äsryttäviä ainesosia
  • Ei sisällä barabeeneja
  • Sisältää vain miedosti vaahtoavaa iloa
  • 118ml

  Miksi suosia kierrätettyä pakkausta?

Käyttämällä enemmän kierrätettyjä pakkaus vaihtoehtoja auttaa vähentämään poltettavan jätteen määrää ja uusien materiaalien valmistusta. Tämä mahdollistaa kierrätys muoville uuden elämän, vähentäen haittoja ympäristölle. Käyttämällä muovista valmistettua pakkaus tuubia saa pesuaineen käytettyä sen viimeiseen pisaraan asti.  Tuubi on mahdollista jatko kierrättää!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000