Sileu Kuukupin Säilytysrasia

5,907,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Sileu kuukupin säilytysrasiassa säilytät kuukupin ilman kontaminaatioa käsilaukussa, matkalaukussa, hansikaslokerossa tai missä vain! Säilytysrasia on kaunis ruusun muotoinen ja elegantti rasia, jolla voi kuljettaa kuukupin huomaamattomasti. Se on käytännöllinen ja hienovarainen tapa säilöä kuukuppia käyttöjen välillä.

Sileu kuukupin säilytysrasian kanssa wc-käynnit eivät tunnu epämukavalta työpaikalla tai silloin, kun ympärillä on muita ihmisiä. Voit poistua vessaan ruusun muotoinen säilytysrasia kädessäsi tai laukussasi ilman, että muut kiinnittävät asiaan huomiota.

Sileu kuukupin säilytysrasia on suunniteltu erityisesti kuukupin säilytykseen ja kuljetukseen. Se pitää huolen siitä, että kuukuppi ei altistu pölylle, lialle tai muille aineille. Se ei naarmuunnu tai vaurioidu toisten esineiden osuessa siihen, kuljetuksen tai säilytyksen aikana. Ja on aina käytettävissä, kun tarve tulee.

Sileu kuukupin säilytysrasia on valmistettu pehmeästä ja kestävästä materiaalista. Sen sisällä on verkkotasku, joka pitää kuukupin paikoillaan. Kuukuppi pysyy rasian sisällä avatessasi sen, eikä tipahda lattialle ja likaannu. Isompaan säilytysrasiaan mahtuu kuukupin lisäksi myös Sileun sterilisoija. On kätevää, kun molemmat löytyvät aina samasta paikasta. Löydät täältä sterilisoijan ja täältä kuukupin mukaan säilytysrasiaan.

Sileu kuukupin säilytysrasia on halaisijaltaan 8cm tai 10cm sekä punainen väriltään.

Kun kuukautiset alkavat, on kuukuppi aina valmiina käyttöön kauniissa ja käytännöllisessä säilytysrasisassa.

 Mitä saat?

Sileu kuukupin säilytysrasian

* Kuukuppi ja muut tarvikkeet eivät sisälly kauppaan.

 

Lisätiedot

Koko

8cm, 10cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000