Search
Close this search box.

Sileu Rose Kuukuppi

Sileu Rose kuukuppi tarjoaa yksilölliseen tarpeeseen mukavuutta ja varmuutta juuri sinulle!

23,50 Sis. 24% alv

Kuvaus

Sileu Rose kuukupissa on valittavana kolme kokoa sekä kolme erilaista jäykkyys astetta. XS sopii teineille ja heille, joilla kuukautiset eivät ole vielä olleet kovin montaa vuotta. S koko sopii henkilöille, jotka eivät ole synnyttäneet alateitse ja L koko sopii heille, jotka ovat synnyttäneet alateitse.

Entäpä minkä jäykkyyden sitten valitsen?

Sileu Rose kuukupin voi valita kolmella erilaisella jäykkyydellä 2, 5 ja 8.

Jäykkyys 2 sopii aktiiviselle ihmiselle, joka urheilevat paljon. Varsinkin heille, jotka aktiivisesti harjoittavat lantion lihaksistoa esimerkiksi tanssien, ratsastaen, pilateksen tai joogan avulla. Tämän kuukupin seinämät ovat jäykemmät, kuin muiden mallien. Se istuu täydellisesti emättimeen. Ohivuodot minimoituvat, koska sen seinämät pysyvät tukevasti paikoillaan. Tätä jäykkyyttä suositellaan ihmisille, joilla on vahva lantionpohjan lihaksisto ja harjoittaa sitä aktiivisesti.
Jäykkyys 5 sopii heille, jotka eivät ole varmoja mikä jäykkyys kannattaisi valita tai ovat vasta aloittelemassa kuukupin käyttöä. Tämä on yleisimmin käytetty malli ja suunniteltu niin, että sen asennus on vaivatonta. Lisäksi kuukuppi aukeaa helposti, kun se on laitettu paikoilleen.
Jäykkyys 8 on pehmeä ja joustava kuukuppi, joka sopii ihmisille, joilla on herkkä tai heikko lantionpohja, eikä sitä ole paljoa harjoitettu. Se sopii myös heille, jotka kärsivät lantionpohjan alueen ongelmista tai heille, jotka ovat synnyttäneet vähän aikaa sitten. Tämä pehmeä ja joustava kuukuppi sopii myös henkilöille, jotka kärsivät jatkuvista virtsatieinfektioista.

Sileu kuukupit ovat tehneet ja testanneet Espanjassa Sileun tiimi, jotta kuukupille on voitu taata mahdollisimman hyvä istuvuus ja mukavuus. Tämä luonnon inspiroima kuukuppi on samettisen pehmeä ja joustava. Sen muoto on kuin ruusu ja pinta kuin samettinen terälehti. Sileu kuukuppi on helppo laittaa paikoilleen ja se aukeaa ilman ongelmia. Kuukuppi asettuu hellästi herkkään emättimeen, sen uskomattoman pehmeyden ja joustavuuden ansiosta. Kaikki Sileu kuukupit valmistetaan ja pakataan Espanjassa.

Sileun kaikki kuukuppi mallit valmistetaan lääketieteellisen luokan kirurgisesta silikonista, ja se on sertifioitu ISO 10993 luokassa. Samoin punainen väri, jota on käytetty Sileun kuukupeissa. Sileu kuukuppi on testattu Euroopassa sijaitsevissa riippumattomissa laboratorioissa turvallisen käytön varmistamiseksi. Tällä testauksella on varmistettu, ettei tuotteesta löydy haitallisia aineita.

Sileu kuukupin antenni voidaan lyhentää halutulle pituudelle tai se voidaan poistaa kokonaan.

Sileu kuukuppia voi pitää tuvallisesti 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuukupin tilavuus on iso ja sen kapasiteetti ottaa vastaan huomattava määrä kuukautisverta mahdollistaa sen, ettei kuukuppia tarvitse poistaa ja tyhjentää jatkuvasti. Usein vain muutama kerta vuorokaudessa on riittävästi. Tällöin kuukuppi poistetaan ja tyhjennetään, huuhdellaan ja asetetaan takaisin paikoilleen. Kun kuukautiset ovat ohi, kuukuppi steriloidaan keittämällä ja laitetaan puuvillapussiin odottamaan seuraavaa käyttöä.

Sileu kuukuppi kestää käytössä jopa yli 10 vuotta. Säästät rahaa ja luonnonvaroja roimasti käyttämällä uudelleen käytettävää kuukautissuojaa. Kertakäyttöiset siteet ja tamponit ovat usein kyllästetty erilaisilla kemikaaleilla, jotka eivät ole pelkästään meille itselle haitallisia vaan myös meidän ympäristölle. Rahallista säästöä kertyy jo muutamassa kuukaudessa, koska kertakäyttöisiä kuukautissuojia ei tarvitse ostaa.

Sileu kuukupin joustavuus ja sen erilaiset jäykkyys asteet ovat valittavanasi yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuukuppi!

Sileu kuukuppi on valmistettu 100% hypoallergeenisesta kirurgisesta piistä, joka on turvallinen materiaali jatkuvaan ja pitkäaikaiseen kosketukseen ihosi kanssa. Se ei aiheita allergisia reaktioita eikä tee vaurioita elimistöösi. Kuukupin muoto on suunniteltu mukailemaan ihmisen anatomiaa, ja tämän ansiosta voit käyttää sitä jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Valmistuksessa ei ole käytetty mitään valkaisevia aineita, kuten esimerkiksi klooria.

Mitä siis saat?

Valitsemasi kokoisen Sileu kuukupin, puuvillaisen säilytyspussin, kuvalliset käyttöohjeet (vain englannin kielellä) ja kierrätettävän pakkauksen.

Lisätiedot

Koko

XS, S, L

Jäykkyys

2, 5, 8

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000