Wauzin lahjakortti

10,00 100,00  Sis. 24% alv

Poista

Kuvaus

Wauzin lah­ja­kortti on hyvä lahja pienten lasten van­hem­mille joille et ihan tarkkaan tiedä mitä lah­jaksi kan­nat­taisi ostaa. Näin lahjan saaja saa itse vali­koida verk­ko­kau­pasta halua­mansa tuotteet. Ihan lois­tavaa, eikö? Ei enää turhia lahjoa joita kukaan ei käytä. Lah­ja­kortti on aina mie­luinen lahja!

Wauzin lah­ja­kortti on ikui­sesti voi­massa, joten sinun ei tar­vitse huo­lehtia siitä ehtiikö lah­ja­kortin saaja käyt­tämään sen ajoissa.

Wauzin lah­ja­korttiin on mah­dol­lista valita useita eri summia. Voit muo­dostaa niistä haluamasi summan lait­ta­malla useampia tuot­teita ostoskoriin.

Jos haluat, että lahjan saaja saa fyy­sisen lah­ja­kortin ja onnit­te­lu­viestin niin mak­saessasi ostoksia kir­joita vies­ti­kenttään nimi ja osoite kenelle haluat lah­ja­kortin lähe­tet­tävän sekä onnen­toi­vo­tukset. Valitse tällöin lähe­tys­ta­vaksi pos­titus (4,50e). Jos haluat lah­ja­kortin lahjan saajan säh­kö­postiin niin kir­joita vies­ti­kenttään lahjan saajan säh­kö­pos­tio­soite. Valitse tällöin toi­mi­tus­ta­vaksi nouto. Nor­maa­listi lah­ja­kortti lähe­tetään ostajan säh­kö­postiin 24h kuluessa.

Lah­ja­korttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lah­ja­kortin voi käyttää Wauzin verk­ko­kau­passa niin, että annat koodin kassalla.

Lah­ja­kortin voi käyttää usealla eri osto kerralla.

 

 

 

Lisätiedot

Summa

10, 15, 25, 40, 60, 80, 100

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wauzin lahjakortti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Samankaltaisia tuotteita

Soita 000 000 0000