Wauzin lahjakortti

10,00100,00 Sis. 24% alv

Kuvaus

Wauzin lahjakortti on hyvä lahja pienten lasten vanhemmille joille et ihan tarkkaan tiedä mitä lahjaksi kannattaisi ostaa. Näin lahjan saaja saa itse valikoida verkkokaupasta haluamansa tuotteet. Ihan loistavaa, eikö? Ei enää turhia lahjoa joita kukaan ei käytä. Lahjakortti on aina mieluinen lahja!

Wauzin lahjakortti on ikuisesti voimassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä ehtiikö lahjakortin saaja käyttämään sen ajoissa.

Wauzin lahjakorttiin on mahdollista valita useita eri summia. Voit muodostaa niistä haluamasi summan laittamalla useampia tuotteita ostoskoriin.

Jos haluat, että lahjan saaja saa fyysisen lahjakortin ja onnitteluviestin niin maksaessasi ostoksia kirjoita viestikenttään nimi ja osoite kenelle haluat lahjakortin lähetettävän sekä onnentoivotukset. Valitse tällöin lähetystavaksi postitus (4,50e). Jos haluat lahjakortin lahjan saajan sähköpostiin niin kirjoita viestikenttään lahjan saajan sähköpostiosoite. Valitse tällöin toimitustavaksi nouto. Normaalisti lahjakortti lähetetään ostajan sähköpostiin 24h kuluessa.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortin voi käyttää Wauzin verkkokaupassa niin, että annat koodin kassalla.

Lahjakortin voi käyttää usealla eri osto kerralla.

 

 

 

Lisätiedot

Summa

10, 15, 25, 40, 60, 80, 100

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Samankaltaisia tuotteita

Soita 000 000 0000