Silikoni pilli

Silikonipilli on uudestaan käytettävä juomapilli lapsille ja aikuisille.

5,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Elin­tar­vi­ke­laa­tui­sesta sili­ko­nista (BPA-vapaa) tehty sili­ko­ni­pilli, mikä soveltuu lasten ja aikuisten käyttöön. Juo­ma­pilli on ergo­no­mi­sesti muo­toiltu. Wauzin sili­ko­ni­pilli on hieman tai­tettu toi­sesta päästä, jolloin lapsen on hel­pompi juoda siitä ilman kurottelua.

Wauzin sili­ko­ni­pilli -setin mukana tulee pieni puh­dis­tus­harja. Puh­dis­tus­har­jalla kes­to­pillien puh­dis­ta­minen on helppoa ja vai­va­tonta. Voit käyttää sili­ko­ni­pillit aina uudestaan ja uudestaan! Se sopii käy­tet­tä­väksi sili­ko­ni­pillin puh­dis­tukseen ja muiden pienien osien puhdistukseen.

Wauzin sili­ko­ni­pillejä voi tai­vu­tella, eikä ne silti menetä muo­toaan. Sili­ko­ni­pillit voi leikata sak­silla halutun muo­toi­siksi ja mit­tai­siksi. Ne kes­tävät pures­kelun murs­kaan­tu­matta niin kuin pape­ri­pillit. (Sili­ko­ni­pillit ovat tar­koi­tettu elin­tar­vik­keiden naut­ti­miseen, ei leik­ki­ka­luksi tai puruleluksi.)

Sili­ko­niset kes­to­pillit myydään kolmen sili­ko­ni­pillin pak­kauk­sissa. Jokainen pakkaus sisältää puh­dis­tus­harjan. Voit valita kah­dek­sasta eri väri­sestä sili­ko­ni­pilli -setistä tai kerätä, vaikka koko sarjan! Setin värit ovat: pinkki, vaa­lean­pu­nainen, oranssi, vihreä, punainen, sininen, val­koinen ja musta.

Wauzin sili­ko­ni­pillit sopivat pil­li­mehun pieneen aukkoon, joten voit korvata ikävät pape­ri­pillit Wauzin sili­ko­ni­silla kes­to­pil­leillä. Sili­ko­ni­pillit istuvat tii­viisti pil­li­mehun aukkoon, mikä estää mehun tur­sua­misen aukosta lapsen juodessa.

Mitä tahansa juomia voi juoda sili­ko­ni­pil­leillä, myös kuumia juomia! Pillit kes­tävät 270 astetta.

Sili­ko­ninen kes­to­pilli on 17cm pitkä ja 5-7mm leveä.

Val­mis­tusmaa Kiina

Lisätiedot

Väri

Pinkki, vaaleanpunainen, oranssi, sininen, vihreä, musta, valkoinen, punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silikoni pilli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Soita 000 000 0000