Silikoni pilli

Silikonipilli on uudestaan käytettävä juomapilli lapsille ja aikuisille.

5,90 Sis. 24% alv

Kuvaus

Elintarvikelaatuisesta silikonista (BPA-vapaa) tehty silikonipilli, mikä soveltuu lasten ja aikuisten käyttöön. Juomapilli on ergonomisesti muotoiltu. Wauzin silikonipilli on hieman taitettu toisesta päästä, jolloin lapsen on helpompi juoda siitä ilman kurottelua.

Wauzin silikonipilli -setin mukana tulee pieni puhdistusharja. Puhdistusharjalla kestopillien puhdistaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää silikonipillit aina uudestaan ja uudestaan! Se sopii käytettäväksi silikonipillin puhdistukseen ja muiden pienien osien puhdistukseen.

Wauzin silikonipillejä voi taivutella, eikä ne silti menetä muotoaan. Silikonipillit voi leikata saksilla halutun muotoisiksi ja mittaisiksi. Ne kestävät pureskelun murskaantumatta niin kuin paperipillit. (Silikonipillit ovat tarkoitettu elintarvikkeiden nauttimiseen, ei leikkikaluksi tai puruleluksi.)

Silikoniset kestopillit myydään kolmen silikonipillin pakkauksissa. Jokainen pakkaus sisältää puhdistusharjan. Voit valita kahdeksasta eri värisestä silikonipilli -setistä tai kerätä, vaikka koko sarjan! Setin värit ovat: pinkki, vaaleanpunainen, oranssi, vihreä, punainen, sininen, valkoinen ja musta.

Wauzin silikonipillit sopivat pillimehun pieneen aukkoon, joten voit korvata ikävät paperipillit Wauzin silikonisilla kestopilleillä. Silikonipillit istuvat tiiviisti pillimehun aukkoon, mikä estää mehun tursuamisen aukosta lapsen juodessa.

Mitä tahansa juomia voi juoda silikonipilleillä, myös kuumia juomia! Pillit kestävät 270 astetta.

Silikoninen kestopilli on 17cm pitkä ja 5-7mm leveä.

Valmistusmaa Kiina

Lisätiedot

Väri

Pinkki, vaaleanpunainen, oranssi, sininen, vihreä, musta, valkoinen, punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Soita 000 000 0000