Silikoni pilli

Silikonipilli on uudestaan käytettävä juomapilli lapsille ja aikuisille.

5,90  Sis. 24% alv

Kuvaus

Elin­tar­vi­ke­laa­tui­sesta sili­ko­nista (BPA-vapaa) tehty sili­ko­ni­pilli, mikä soveltuu hyvin lasten ja aikuisten käyttöön. Juo­ma­pilli on ergo­no­mi­sesti muo­toiltu. Wauzin sili­ko­ni­pilli on hieman tai­tettu toi­sesta päästä, jolloin lapsen on hel­pompi juoda siitä ilman kurottelua.

Wauzin sili­ko­ni­pilli -setin mukana tulee pieni puh­dis­tus­harja. Puh­dis­tus­har­jalla kes­to­pillien puh­dis­ta­minen on helppoa ja vai­va­tonta. Voit käyttää sili­ko­ni­pillit aina uudestaan ja uudestaan! Se sopii käy­tet­tä­väksi sili­ko­ni­pillin puh­dis­tukseen ja muiden pienien osien puhdistukseen.

Wauzin sili­ko­ni­pillejä voi tai­vu­tella, eikä ne silti menetä muo­toaan. Sili­ko­ni­pillit voi leikata sak­silla halutun muo­toi­siksi ja mit­tai­siksi. Ne kes­tävät pures­kelun murs­kaan­tu­matta niin kuin pape­ri­pillit. (Sili­ko­ni­pillit ovat tar­koi­tettu elin­tar­vik­keiden naut­ti­miseen, ei leik­ki­ka­luksi tai puruleluksi.)

Sili­ko­niset kes­to­pillit myydään kolmen sili­ko­ni­pillin pak­kauk­sissa. Jokainen pakkaus sisältää puh­dis­tus­harjan. Voit valita kah­dek­sasta eri väri­sestä sili­ko­ni­pilli -setistä tai kerätä, vaikka koko sarjan! Setin värit ovat: pinkki, vaa­lean­pu­nainen, oranssi, vihreä, punainen, sininen, val­koinen ja musta.

Wauzin sili­ko­ni­pillit sopivat pil­li­mehun pieneen aukkoon, joten voit korvata ikävät pape­ri­pillit Wauzin sili­ko­ni­silla kes­to­pil­leillä. Sili­ko­ni­pillit sopivat hyvin tii­viisti pil­li­mehun aukkoon, mikä estää mehun tur­sua­misen aukosta lapsen juodessa.

Mitä tahansa juomia voi juoda sili­ko­ni­pil­leillä, myös kuumia juomia! Pillit kes­tävät 270 astetta.

Sili­ko­ninen kes­to­pilli on 17cm pitkä ja 5-7mm leveä.

Lisätiedot

Väri

Pinkki, vaaleanpunainen, oranssi, sininen, vihreä, musta, valkoinen, punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silikoni pilli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Samankaltaisia tuotteita

Soita 000 000 0000